Писнало ви е от женкари? Ето как да различите играчите от свестните мъже

Писнало ви е от женкари? Ето как да различите играчите от свестните мъже
Любов и партньорство Психология

Писнало ви е от женкари? Ето как да различите играчите от свестните мъже

 

Писнало ви е от Дон Жуановци? Всеки път, когато решите да дадете шанс на някой мъж да ви опознае, както се казва „удряте на камък“? Срещите ви не прерастват в нищо повече от един обикновен флирт? А вие така силно искате да срещнете любовта… Копнеете за нея. Да я изпитате. Усетите. Почувствате. И не само да обичате, но и да бъдете обичани. Но друга е вашата орисия. Играч след играч. И така до безкрай. Имате чувството, че цял живот ще попадате на неподходящи. Мъже, които не са готови на любов. Или може би не я искат. От вас. Или от която и да е друга. Може би причината се крие във вас. Чувствате се като магнит за играчи, които ви виждат като интересна личност, с която искат просто да си поиграят. Те са си такива и знаете ли какво, скъпи дами? Няма да се променят. От вас зависи дали ще играете по правилата им и ще допуснете тази история да се повтарят отново и отново. Но ако сте твърде объркани и отчаяно искате да срещнете онзи мъж, различния, то останете с нас. Ще ви помогнем да различите свестните момчета от играчите и ще сложим край на любовния, но омагьосан кръг, в който се въртите. Не е трудно. Единственото, което се иска от вас е да ни слушате внимателно и да бъдете по-наблюдателни на следващата среща с избрания.

Готови ли сте, красавици? Нека да започнем!

Първи признак – играчите са агресивни

Те не искат дългосрочни отношения. Обсипват жертвата с комплименти и мили думи. Не се поддавайте. Това е капан. Те го правят, защото имат една единствена цел – да прекарат нощта с вас. А след това ще си отидат и ще се държат така, сякаш нищо не се е случило. А тези, които се мислят и са големи играчи, дори ще забравят името ви. Дълбоките и откровени разговори, които ще искате да проведете заедно, само ще ги изнервят допълнително, защото те ще отнемат прекалено много време. И ето тук е разликата между играчите и свестните. Добрите момчета са тези, които ще искат да ви слушат и да опознаят. Те знаят, че това отнема време и са готови да ви се посветят. Разбират, че ако избързате, това може да се отрази на връзката ви. Свестните мъже проявяват търпение и разбиране, защото държат на вас. За тях вие не сте просто за една нощ, а много повече от това.

Играчите се интересуват най-вече от външния вид

Те гледат на вас като на парче месо. Оглеждат тялото ви, лицето ви. Не ги интересува нито с какво се занимавате, нито пък мечтите, които имате. Нямат и намерение да споделят своите. Как да ги разпознаете? Ако най-честите комплименти, които получавате от тях са свързани с външния ви вид и използват най-вече думи като „секси“ и „гореща“, то несъмнено са привлечени само и единствено сексуално от вас. Освен за начинът по който изглеждате, те са загрижени и за собственият си външен вид. Този тип мъже са доста ограничени, така че стойте далече от тях.

Свестните момчета се влюбват в душата

Това не означава, че изобщо не обръщат внимание на начина по който изглеждате, защото със сигурност нещо във вас ги е привлякло, но не това е от значение за тях. Те поглеждат отвъд красивата външност. Успяват да забележат качествата, които имате и се влюбват именно в тях. С такъв мъж спокойно може да остарееш, защото той обича душата ви, а тя никога не остарява.

Играчите нямат време за теб

Женкарите, които нямат сериозни намерения към вас, винаги са заети, когато ги помолите да излезе или просто да се помотаете заедно. Те ще освободят графика си единствено тогава, когато знаят, че ще получат нещо в замяна. Няма от какво да се разстройвате, тези мъже обикновено имат време само за себе си. Истинският мъж ще иска да се виждате постоянно, без значение дали ще си легне с вас или не.

Не са внимателни с вас

Последното нещо, което ще направят е да бъдат внимателни с вас. Те не се интересуват от вашите чувства, нито ще се съобразяват с това, че могат да ви наранят. Не подбират думите си и всеки момент са готови да ви разкарат, ако не играете по правилата им. Когато им откажете стават груби и дори са способни да изрекат обидни думи по ваш адрес. Повърхностни и безчувствени, искайки на всяка цена да ви вкарат в леглото, но не и в сърцето си.

На различните места – различно държание

Играчите са тези, които играят роли. Различни герои, изиграни от един човек. Тези мъже се държат мило и вежливо на публичните места, но когато останете само двамата, той става мълчалив. Може би иска да изглежда привлекателен и забавен пред останалите, за да привлече повече чуждо женско внимание, с което много скоро ще замени вашето. Но няма страшно.

 

Колкото по-рано си тръгнете от играчите, толкова по-добре за вас. Няма за какво да съжалявате – представа си нямате, каква услуга ви правят, когато ви напускат. Има хора и хора. И любовта, въпреки че се среща в различни форми, никога няма да откриете в играчите. Те нямат сърца, но за сметка на това, светът е пълен със светни мъже, които биха ви дали цялата тази обич, която заслужавате. И както е казал Алеко Константинов: „Разни хора, разни идеали.“

Вижте още ⤵️

В три променящи живота урока, които всяка зодия трябва да научи през 2022 г

6 признака за сериозна връзка

Петте зодии, които никога няма да ви предадат 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе