Изненадващи черти на жените, които влудяват мъжете
Любов и партньорство

Изненадващи черти на жените, които влудяват мъжете

 

Всяко едно момиче иска да бъде желано и харесвано. И не мисля, че някой може да твърди обратното. Не може да се скрие очарованието и приятното усещане у всяка жена, след като противоположния пол ѝ направи комплимент, а и не само. Жените полагат големи усилия, за да се грижат за външния си вид. Спортуват, посещават козметик и влагат много финанси в името на красотата. Но изненадващото е, че мъжете, колкото и да са привлечени от красивата опаковка, това не е най-важният критерий, за да бъде харесана. И сега се питате, ако симпатичното лице и секси тяло не са достатъчно условие една жена да привлече противоположния пол, тогава какво харесват мъжете?

 

Истината е, че ще се изненадате, когато разберете кои са женските черти, които влудяват най-силно мъжкия пол.

 

Когато не могат да скрият ентусиазма си

Дами, никога не бихте предположили, че мъжете ще харесат точно това във вас, но уви. Ако една жена е много ентусиазирана за нещо, независимо колко голямо и важно е, в очите на мъжа тя изглежда сладка и секси. А тази комбинация е неустоима за противоположния пол и несъмнено имате голямо предимство ако я притежавате.

Когато си играете с косата си

Момчетата не само обичат да играят с косите на момичетата, но и да гледат как те самите го правят. Да, знаем, че сте твърде изненадани и това ви се струва странно, но наистина за мъжкия пол това е струва привлекателно.

Странна проява на емоции

Още една интересна и изненадваща черта, която мъжете намират за привлекателна. Емоцията, която жените показват, когато се чувстват щастливи може да е странна за някои, но за тях не.  Ако сте се зарадвали на нещо толкова много, че сте започнали да подскачате или още повече да танцувате от щастие, то несъмнено сте привлекли мъжкото внимание. Не се притеснявайте да изразите чувствата си свободно, особено когато става дума за щастие. Несъмнено ще заразите и останалите, които са покрай вас с тези приятни емоции. В този труден свят е прекрасно да има хора, които се радват като малко дете на дребните неща, които имат голяма стойност, но само истинските хора могат да я осъзнаят.

Не крийте смеха си – обожават го

Да, за никого не е тайна, че мъжете се влюбват в усмивката на жената. И не само в нея, но и в сладкия ѝ и непринуден смях. А знаете ли кое е още по-привлекателно за тях? Да се опитваш толкова много да прикриеш смеха си, но накрая да се разсмееш. Момичетата, които имат чувство за хумор винаги са по-харесвани и дори се смятат за очарователни от мъжкия пол. Няма нужда да си твърде сериозна, напротив. Ентусиазираните и щастливи хора правят света по-хубав.

Сладки звуци

Сладките звуци, които издавате са наистина сладки и биха разнежили дори и най-сериозния мъж. Момичетата със сладникав глас винаги се намират за по-привлекателни и са по-предпочитани от тези, които говорят твърде сериозно дори и за най-обикновените неща. Издаването на сладки звуци е хубаво, стига да не се прекалява с това, защото може да се превърнете в досадници.

Когато говорите открито

Не бъдете твърде учтиви и плахи. Прекрасно е, че винаги се съобразявате какво говорите, за да не нараните някой с думите си, но е хубаво да изразявате мнението си без притеснения. Сигурни сме, че ще намерите правилния подход, съчетан с правилните думи и така ще може да изказвате вижданията си по дадена тема без да засягате никого. Мъжете харесват това. Те обожават откритите и истински жени, които не се притесняват да изразяват себе си открито и смело.

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021-2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе