Перфектната интимна обстановка или да създадем спалня, предназначена за любов

спалня предназначена за любов
Любов и партньорство

Перфектната интимна обстановка или да създадем спалня, предназначена за любов

Любовта е капризно, крехко чувство и затова буквално всичко може да й навреди. Случайно изтървани думи, необмислен жест, включително и обстановката в спалнята. Как трябва да изглежда спалнята, предназначена за любов?

Спално бельо

На първо място, сдобийте се с шикозно спално бельо – днес изборът е много големи и съществуват множество красиви комплекти. Коприненото бельо е отличен избор за топлия сезон, а памучното – за есенно-зимния период. Нека бельото е червено, тъй като е цветът на страстта и, разбира се, любовта. Можете допълнително да си купите няколко декоративни възглавници, не само и не толкова за красота, а като помощни средства по време на вашите интимни игри.

Ароматерапия

Оставете червеното спално бельо да разпалва страстите. А обонянието ви ще се възбужда от специалните аромати, които изберете и които ще ви помогнат да изпитате нови усещания, събуждайки по-живи емоции. Това може да се постигне с помощта на ароматни масла, свещи и лампи, специални пръчки, които разпространяват аромата си тлеейки. Добре е да знаете, че ароматите на мускус, сандалово дърво, портокал събуждат перфектно интимното желание. Можете също така да поръсите парфюм върху спалното бельо, но само леко, за да е ароматът съвсем фин.

Музика

Погрижете се и за музиката за максимален ефект. Можете, разбира се, да правите любов в мълчание, но под музиката на Шопен, Моцарт, Бах вие самите със сигурност нещата ще са по-вълнуващи. Ако класиката не ви допада, може да изберете някоя друга романтична музика. Препоръчително е да направите отделен плейлист за спалнята, включващ само онези мелодии, които ви провокират да релаксирате максимално.

Изключете телевизора, мобилния телефон, компютъра (освен ако не включите музика на него), за да сте спокойни, че нищо няма да ви разсейва.

Малко за малките неща

И накрая, трябва да се погрижите и за присъствието в спалнята на някои дребни неща, които могат да ви бъдат полезни. Каничка с вода или сок, например, не биха навредили – нека са под ръка, ако внезапно ожаднеете.

Tagged , ,
на горе