5 начина да направите спалнята си по-луксозна

5 начина да направите спалнята си по-луксозна
Идеи за дома

5 начина да направите спалнята си по-луксозна

Нашите лесни начини да направите спалнята да изглежда по-луксозна може да ви помогнат да внесете луксозно, хотелско качество във вашето пространство за сън, като елегантно повдигнете стаята, за да я почувствате по-специална, стилна и скъпа.

Когато създавате луксозна спалня, не винаги е нужно да имате голям бюджет, понякога най-малките и най-прости промени в дизайна могат да имат великолепно въздействие.

От силата на красивото произведение на изкуството до внимателното избиране на правилното спално бельо и цветова схема, има толкова много креативни и лесни тенденции в декорирането, които могат да направят дома ви да изглежда по-луксозен – това са шест от любимите ни идеи за създаване на красива спалня.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Ако ви предстои ремонт на вашето жилище – потърсете нашите партньори от Диас Билд! Гаранция за качество и стил!

 

Интериорен дизайн за спалня с пастелни цветове

Червени детайли в интериора

5 златни правила за обновяване на дома

Топ 7 трика за красив интериор (СНИМКИ)Как да направите акцентна стена в дома

5 начина да направите спалнята си по-луксозна

1.Добавете уникален щрих с тапет

спалнята
5 начина да направите спалнята си по-луксозна снимка: pinterest

Идеите за тапети за спалнята винаги ще работят, за да внесат привлекателен визуален интерес и уникален характер на пространството и могат да бъдат чудесен начин да вдъхнете нов живот и стил в стаята.

Независимо дали избирате по-традиционен модел или актуална визия на стенопис, не се притеснявайте да внесете цвят и шарка в спалнята с тапети. Не само, че ръчно нарисуваният тапет с детайли ще придаде на пространството уникално, елегантно и луксозно усещане, но и неизменно ще повдигне настроението ви.

Предимството от окачването на смел, максималистичен тапет е, че предоставя нещо като списък от цветови съставки, които можете да приложите към останалата част от вашето пространство, за да създадете сплотен интериор. Извлечете цветове от дизайна и ги използвайте, за да изберете вашите меки мебели и аксесоари. Можете също да смятате тези тапети за произведения на изкуството сами по себе си – най-голямото удоволствие е, че колкото повече гледате, толкова повече ще виждате.

2. Изберете красиво спално бельо

спалнята
5 начина да направите спалнята си по-луксозна снимка: pinterest

Леглото обикновено е основната фокусна точка в спалнята, така че ще искате спалното бельо да изглежда луксозно – с плюшени възглавници, красива табла и една или две страхотни декоративни възглавници, които свързват стаята заедно. Обичам чистите бели ленени чаршафи, които ме карат да се чувствам като на безкрайна ваканция. Добавете доза цвят и тактилна текстура към леглото си с тази кадифена възглавница.

Тапицираните табли и рамки за легла са класика в спалнята, но изборът на особено текстурен материал като мохер или кадифе с висок косъм може да създаде сетивно, тактилно изживяване.

3.Възглавници

спалнята
5 начина да направите спалнята си по-луксозна снимка: pinterest

Нищо не кара една стая да се чувства като луксозен хотел по-бързо от набор от плюшени и пухкави възглавници, разположени на спалнята. Ако предпочитате по-плоска възглавница за сън, вземете пуф с подвижен капак или изящна кутия тип сандък, в която да съхранявате излишните възглавници. Номерът е да имате поне две пухкави възглавници.

4.Добавете приканващи декоративни акценти

От декорирането с изкуство до внасянето на най-добрите стайни растения, орнаменти и килими за спални, тези декоративни акценти могат да направят всичко различно в това да направите спалнята си по-луксозна и свързана с вашия личен стил.

Прости предмети като растение с уникална форма или букет от цветя в цветна ваза на нощното ви шкафче могат да придадат онова дизайнерско усещане за спалнята. Нещо живо в спалнята е задължително за нашето студио, независимо дали са свежи, седмични цветя или стационарно растение, наличието на малко зеленина в основната спалня ни носи повече лекота, отколкото можем дори да си представим.

5.Симетрия

спалнята
5 начина да направите спалнята си по-луксозна снимка: pinterest

Две нощни шкафчета с две лампи и два комплекта възглавници привличат добър, здравословен поток от енергия за хармонична връзка, но също така изглеждат страхотно. Ако се стремите към по-еклектичен външен вид, не е задължително всеки елемент да е в комплект – просто се уверете, че са две.

Спалнята ще бъде луксозна ако вкарате тези елементи.

Tagged , , ,
на горе