Перфектната жена през погледа на мъжа: Съвършенството в дребните неща

перфектната жена през погледа на мъжа
Любов и партньорство

Перфектната жена през погледа на мъжа: Съвършенството в дребните неща

Не, каквото и да си мислите, перфектната жена през погледа на мъжа изобщо не е супер модел с голям размер на „чашката“, а тази, с която той иска да създаде силна връзка с далечни и стабилни перспективи.

Но към какви идеали трябва да се стремят самите жени, защото мъжете са различни, вкусовете и предпочитанията са много различни, включително по отношение на женската красота и характер?

Как да впечатлите мъжа така,  че той вече да не вижда никоя друга, а само вас – перфектната жена във всички отношения?

10 универсални критерия за женския стандарт

Идеалът за жена е субективна концепция, тъй като тази, която подлудява някои, други може да намерят за абсолютно непривлекателна. Мненията на мъжете се различават значително. Но, въпреки че вкусовете на всеки са различни, все пак съществуват и няколко критерия универсални критерия за женски стандарт:

Възраст

Външен вид

Характер

Поведение и нрави

Интелигентност

Образование

Женственост

Пестеливост

Морални принципи

Портретът на идеалната жена за повечето мъже

Съставяйки портрет на идеална жена, мъжете искат да я видят до себе си такава:

Обича себе си, но не е егоист.

Привлекателна, женствена, грижи се за себе си, притежава добър вкус.

Тайните женски оръжия

Още с външния си вид една жена трябва да провокира мъжа да иска да я защити, да я предпази от агресивния свят. В този смисъл, мъжкото облекло, грубото поведение лишава дамата от женственост, изисканост и чар.

Чувството за хумор е нещо, което със сигурност привлича мъжете като магнит.

Не по-малко привлекателно качество е смелостта, тоест, когато жената не бяга от трудностите, винаги е готова да подпомогне със съвет или нежна прегръдка своя любим.

Уважава чувствата на мъжа. Ако жената се вслуша в мнението му, това означава, че го цени и уважава.

Перфектната жена винаги отчита настроението на любимия, не притиска, не се налага.

Тя знае как да обича и приема любовта, без колебание демонстрира чувствата си.

Знае как да прощава грешки, не се опитва да направи огромен проблем от малко „прегрешение“.

Отнася се с уважение към социалния кръг на мъжа и неговите роднини.

Грижи се за здравето си.

Идеалната жена също така е развита интелектуално, образована, постоянно се усъвършенства.

Ако една жена чете много, но пък и не се отказва от социалния живот, то тя е почти перфектна.

Жената трябва да е нежна любовница, но и любопитна в леглото, готова да опита нещо ново, за да достави пълно удоволствие на мъжа.

Честността и лоялността са в основата на доверителните отношения. Ако една жена не е способна да прояви елементарно благоприличие, то тя е много далеч от идеала.

Финансова независимост – жената може да печели по-малко от половинката си, но за кафе с приятелки и други женски неща би трябвало парите, които изкарва, да й бъдат достатъчни.

Перфектната жена знае как да вдъхновява. Жената мотивира мъжа, кара го да върви към по-високи цели, помага му да ги постига. Тя трябва да хвали любимия, да се възхищава на неговите успехи, постижения, да насърчава и мотивира.

Постоянните капризи, лекомисленото поведение и истерията плашат мъжете. Както и тези жени, които се опитват да поемат отговорностите на мъжа. Ако жената се опитва постоянно да командва, да контролира, мъжът бързо ще избяга или ще остане завинаги „под чехъл“.

Перфектната жена – цвят на косата и очите

Предпочитанията за цвят на косата и очите варират според различните вкусове. Едно обаче е сигурно: мъжете са пленени от отворения, сияен и нежен поглед на жената.

Трислойна спирала, неестествените изкуствени мигли и силните сенки са подходящи само за сцената. Но не и в компанията на мъж, който иска да се възхищава на красотата на очите на любимата си и да не може да открие дори частица естествено излъчване под тоновете козметика. Лекият грим, който подчертава очите и отговаря на цялостната визия, е това, от което се нуждаете, ако искате да бъдете харесвана от болшинството мъже.

Все пак доста мъже предпочитат дългокоси жени, считайки това за неразделен символ на чувственост и красота.  Основното е, че косата трябва да бъде чиста, а стилът не трябва да бъде твърде футуристичен.

Перфектната жена – интелигентност и чувство за хумор

Малко мъже са запленени от дами, с които не може да се говори почти за нищо. С перфектната жена винаги има какво да си кажат, а времето в разговори отлита неусетно. Тя не се страхува да изрази мнението си, постоянно предлага нови интересни теми. Такава жена постоянно иска да се развива, чете много, гледа филми, слуша висококачествена музика. Гледайки я, самият мъж иска да бъде като нея, като по този начин получава естествен стимул за развитие и личностно израстване.

Признак на интелигентност у жената може да бъде способността й ясно да формулира своите планове, интереси, хобита. Тя трябва да е и уверена в своите житейски ценности, ясно да си представя какво очаква от връзката.

Интелигентна жена никога няма да клюкарства зад гърба на своите приятели и познати, особено пък за половинката си. Тя е пълна с вътрешно благородство.

В същото време демонстрира нестихващо чувство за хумор. Ако една жена искрено се смее на шегите на мъжа, отговаря му със забавни изказвания, предпочита същите филми, развлекателни предавания или комици като него, не се обижда на безвредни подигравки, с нея той ще бъде много улеснен да изгради трайни отношения.

Генетичният инстинкт кара мъжете да избират най-красивите и здрави жени, които могат да им родят деца. Това гарантира оцеляването на потомството.

Перфектната жена –  стил на облекло и грим

Момчетата харесват, когато едно момиче има чувство за стил. Тя има добър вкус. Тази жена знае какво и къде да облече и какви неща са неподходящи за някои поводи и подходящи за други.

В същото време жената не трябва да бъде обсебена от външния си вид и да харчи спестяванията си за стотната чанта, например. Зависимостта от тенденциите и добрият вкус са две различни неща.

По отношение на стила, дамите тук трябва се ръководят предимно от собствения си вкус.  Двойката трябва да изглежда хармонично, така че мъжете подсъзнателно обръщат внимание на стила на избраницата си.

Състоянието на кожата е много важно. Всички дами с равномерен, сияен тен изглеждат по-млади и по-привлекателни.

Идеалната жена е това, в което се облича. И то съзнателно, за да изглежда красива за своя мъж.

Перфектната жена – аромат

Ароматът на жената е нейното „продължение“. Смята се, че естественият аромат на женското тяло е ключовият фактор, който определя дали жената се харесва на мъжа или не. Дори красивото момиче може да бъде отблъскващо, ако мъжът не харесва миризмата му. И не става въпрос за лична хигиена, естественият женски аромат е личността, нещо подобно на пръстовите отпечатъци. Само тя го има, но колко мъже може да подлуди – ето това си остава истинска загадка.

Естествената миризма трябва да се подчертае с парфюм. Но си струва да го изберете така, че да отговаря максимално на естественото ухание. Неправилният избор само ще развали впечатлението, причинявайки главоболие на мъжа. Освен това не бива да изливате цялата бутилка върху себе си наведнъж.

Перфектната жена – интимната страна на въпроса

Мъж иска да види жена до себе си, която е способно да събуди у него желание само с присъствието си.

Но е важна интимната съвместимост, а не само способностите на жената в леглото. Ако мъжът е по-активен, тогава той търси партньор, който да се съчетае. За повечето мъже е важно жената да бъде инициативна в интимните въпроси, да не се колебае да се отвори към партньора си, да му изрази желанията си и да попита за неговите.

Отказът на жената да удовлетвори интимните молби на мъжа го тласка да търси тази, която може и наистина ще му се наслади.

Не е нужно да сте лична порно звезда на вашия партньор. Но не се ограничавайте. Колкото повече една жена си позволява в леглото, обича и знае как внимателно да доведе мъжа до върха на вълнението, не се страхува от експерименти и диалог с него, толкова повече шансове има да се превърне в неговия идеален спътник.

Перфектната жена – черти на характера

Характерът на момичето е отразява нейната личност и външния й вид. Следователно е невъзможно да се каже, че някакви специфични черти на човек или поведение могат да се нарекат идеални, тъй като субективната оценка на всеки отделен мъж отново е различна. Но има някои характеристики, които всички мъже харесват:

Увереност и самочувствие

Красивата, самоуверена жена никога няма да остави партньора си сам по пътя към постигането на целта си.

Амбиция

Когато една жена знае какво иска, тя лесно го постига. Мъжът до нея се чувства по-уверен, иска да я изуми, да я покори, да я впечатли и възхити. Следователно, той самият се усъвършенства като личност до него.

Самодостатъчност

Ако жената зависи от мъжа, значи нещо не е наред. Идеалната жена винаги има своите интереси, приятели, цели и не живее единствено заради любимия си.

Психическа зрялост

Инфантилната жена, която се страхува да носи отговорност за действията си, е непривлекателна за мъжа. Детското мислене не може да осъзнае напълно истинското състояние на нещата. Само зрялата жена е готова за сериозна връзка.

Мъжете също ценят скромността, честността, добротата, решителността, нежността и чувствеността.

Разбира се, всичко това съвсем не може да претендира да представлява пълен списък на качествата на идеалната жена, която всеки мъж би искал да види до себе си. Някой ще го допълни, друг ще премахне нещо и все пак е най-добре е да разчитате на тези основни качества, ако искате да се доближите до съвършената жена.

Идеалната съпруга

На жената, която е идеална във всяко отношение, е поверена мисия – да се превърне в перфектната съпруга в бъдеще. Ето защо мъжете отправят толкова много изисквания към бъдещите си съпруги. Но всъщност, ако едно момиче е перфектно, то ще може да се адаптира прекрасно към любимия си.

За да станете перфектната съпруга за съпруга си, трябва да притежавате следните качества:

Подкрепа и разбиране – силният мъж в трудни моменти винаги се нуждае от прегръдките на любимата си жена.

Надеждност, отговорност – тези качества са в основата на доверието, без което е невъзможно изграждането на взаимоотношения. Идеалният съпруг изпълнява обещания, можете да разчитате на него, да му поверите важна информация.

Мъдрост, гъвкавост – идеалната съпруга ще отстъпи или ще намери компромисно решение, ще направи крачка за подобряване на отношенията след кавга. Нещо повече, той ще направи всичко възможно, така че конфликтът дори да не възникне!

Грижа – способността и желанието да се грижи за близките хора прави жената идеална.

Добра домакиня – способността да осигури на мъжа комфорт на личната му територия веднага издига жената до ранга на идеалната съпруга. Тя готви вкусно, поддържа реда и уюта в къщата, съпругът никога не се чувства дискомфортно у дома.

Идеалната съпруга не манипулира близките си, тя се отнася добре с другите.

Също така, идеалната съпруга никога няма да контролира съпруга си, да не му позволява да прави нищо, да ревнува без причина, да нахлува в личното му пространство, без да пита. Тя се доверява напълно на половинката си.

Безусловна любов – това е най-важната характеристика на идеалната връзка. Идеалната съпруга приема мъжа си с всички негови недостатъци, дори вижда чара му именно в тях. Рядко ще чуете критики от нея, сравнения с по-успешни колеги или приятели, опити за разкриване на тайните от миналото, негативни твърдения за бъдещите планове.

Ако искате да сте идеалната съпруга ще трябва да гледате в една посока с него, да бъдете най-добрият му приятел и надеждният му съветник.

Tagged , , , , , , , ,
на горе