съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 05.02.2022 – Събота

Дневен хороскоп за 05.02.2022-събота за всички зодии: Денят е пълен с емоционални събития и изненади. Всичко върви към най-доброто. Вашите действия дават отлични резултати във всички сфери на дейност. Ще бъде възможно да се разреши дълго назряващ конфликт без негативни последици. Роднините ви разбират отлично и са готови напълно да ви съдействат. Не бива, обаче, да злоупотребявате с добротата им за егоистични цели, просто се наслаждавайте на резултатите от колосалната си работа.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.02.2022 – Събота 

СЪВЕТ за 05.02.2022 към всяка зодия 

УИКЕНД ХОРОСКОП за 05-06.02.2022-събота и неделя 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 5 февруари: Способността ви да съчувствате ви е помогнала да създадете много силни връзки. Но състраданието понякога ви разстройва за проблеми, които изобщо не са ваши. Оставете другите хора да се справят сами. Не можете, да се тревожите толкова много за тях, че да не да спите през нощта. Опитайте се да мислите по-малко за това. В крайна сметка, хората ви молят за подкрепа и съвет, а не за решаване на проблемите им. Трябва да вярвате, че накрая всичко ще бъде наред. В противен случай, просто подценявате способностите на близките ви хора.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 5 февруари: Напоследък най-дълбоките ви емоции бяха на повърхността и днес можете да се държите непредвидимо заради това. Но това си има и своята добра страна: всички събития, които провокирате, ще се окажат необходими и полезни. Не се сдържайте, ако искате да плачете или да се смеете. Осмелете се да започнете разговор на неудобни и трудни теми – такива, благодарение на които връзката с човека, когото обичате, ще започне да се развива още по-бързо.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 5 февруари: Популярността ви расте, но може би не толкова бързо, колкото бихте искали. Придвижването към славата и признанието с малки стъпки, обаче има своите предимства. Това ще ви помогне да се насладите по-пълноценно на всеки момент и да оцените всички, които ви подкрепят. Промените, през които преминавате сега, няма да дадат незабавен резултат – ще имате достатъчно време да свикнете по-добре с новите обстоятелства.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 5 февруари: Измерете температурата си – и в буквален, и в преносен смисъл. Сега трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Само защото се чувствате страхотно и изглеждате страхотно, не означава, че не е нужно да проверявате състоянието си от време на време. Всички емоционални колебания, които сте изпитали напоследък, може скоро да се засилят и трябва да сте в перфектна форма, за да се справите с това. Обърнете си повече внимание!

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 5 февруари: Ресурсите, които използвате, няма да бъдат засегнати от голямо надграждане скоро. Време е да потърсите информация за нови компютри или други видове оборудване, които ще ви помогнат да правите това, което правите, по-бързо и по-ефективно. Ако не ви харесва да сравнявате характеристиките им, не се колебайте да помолите за помощ. Един от вашите приятели наскоро се е сблъскал с подобна ситуация и няма причина да не можете да се поучите от неговите грешки и опит.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 5 февруари: Опитайте се да покорите нов връх, особено в областта на образованието или общите знания. Подхранвайте интелекта и естественото си любопитство с нови идеи и дискусии, а не само със спекулации. Оставете настрана лъскавите списания и започнете да четете сериозна книга, която описва историческия период или човек, който ви интересува. Обърнете внимание на думите, чието значение не знаете. Бъдете по-активни в самообразованието. Представете си, че мозъкът е мускул, който се нуждае от редовни упражнения.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 5 февруари: Днес ще се събудите с интерес към материалните блага и може много да искате да пазарувате. Може да е добро забавление, но помислете дали портфейлът ви може да се справи с това? Внимателно помислете, дали имате достатъчно пари за пилеене наляво и надясно. Ако смятате, че шопинг-терапията е необходима за вас, тогава спазвайте умереността. Вместо, да смените целия си гардероб само за ден, ограничете се до чифт нови дънки. Не трябва винаги да угаждате на капризите си във всичко.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 5 февруари: Днес в живота ви ще се появи много мил човек, който сериозно ще ви заинтересува. Дайте воля на любопитството си. Отидете на същото място като обекта на вашия интерес и направете същото. Този човек има вътрешен мир, който би било добре да научите. Отдавна чакате някой да ви научи как да общувате по-добре с другите хора. Днес вашето чакане ще бъде възнаградено. Вашият ментор, без да го знае, ще ви помогне да определите целите си за близко бъдеще.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 5 февруари: Забелязали ли сте, че някои части от вашия социален кръг са започнали да се разпадат на по-малки групи? Можете да опитате да разберете какво се случва, но няма никакъв смисъл. От време на време нещо се променя в компанията и това е напълно естествен и органичен процес. Ако се вглъбите в това кой с кого прекарва повече време, можете да полудеете! Радвайте се, че хората започват да се сближават един с друг и ги оставете на мира. Много скоро всичко ще ви се подреди така, както сте искали от дълго време.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 5 февруари: Някои от приятелите ви започват да се отдалечават от останалата част от групата. Този човек сега има много свои собствени притеснения и постоянната суетня наоколо не помага за решаването на проблемите. Кажете му/им, че сте готови да помогнете в случай на нужда и че това отчуждение ви разстройва. Обадете се на този приятел, изпратете съобщение или имейл с окуражаващо емоджи. Получателят ще оцени вашата постъпка, дори и да не отговори веднага на писмото ви.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 5 февруари: Ако искате да почувствате важността си в обществото, направете това, което то изисква от вас днес. Огледайте се и намерете някой, който се нуждае от помощ при планирането на парти или да уведоми всички свои приятели за предстоящо събитие. Един от многото ви таланти е, че можете да развеселите всички и да вдъхновите хората да говорят. И можете да говорите на много по-интересни теми от времето или спорта. Използвайте това качество, за да подправите събитието, на което сте. Споделете своята положителна енергия!

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 5 февруари: Мъчите ли се да разберете как да се обърнете към някого със сериозен въпрос? Отговорът е прост: отидете и започнете разговор! Сега не е моментът да се разправяте. Кажете директно какво смятате за нередно и как според вас трябва да действате, за да подобрите ситуацията. Веднага щом започнете да говорите, на мига ще се почувствате по-комфортно. Не сте безразлични към другите и те с удоволствие ще ви помогнат. Просто трябва да им кажете какво искате.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе