Как да отговорим достойно на „провокациите“ на успешните мъже

Как да отговорим достойно на "провокациите" на успешните мъже
Психология

Как да отговорим достойно на „провокациите“ на успешните мъже

Още като дете момчето дърпа плитките на момичето, което харесва. И в по-зряла възраст, с помощта на провокации, мъжът се стреми да провери дали сте неговата сродна душа или не. Ние ще ви улесним като ви споделим Топ 5 на популярните „ проверки“, които мъжете обичат да правят.

 

Без изключение всички мъже провокират дамата, която харесват . Ето защо дали ще се радвате на хармонични отношения и пълноценен личен живот с качествен мъж директно зависи от това как можете да разпознаете и преминете такива „проверки“.

Един успешен мъж , като правило, винаги е много зает и той е наясно със стойността на такъв ресурс, какъвто е времето. Затова за него е важно от първите минути на комуникацията да разбере коя сте – банална жена или уникален диамант.

И затова успешните мъже умело използват провокации, вериги от провокации. Те им помагат да разберат каква е тази или онази дама от тяхното обкръжение. И колкото повече успешният мъж харесва една жена, толкова по-силни са неговите провокации, толкова по-провокативни въпроси задава.

Ето защо, ако искате да изградите връзка с успешен мъж , за вас е важно да разберете как да се държите, когато ви провокира с въпроси и се опитва да ви хване в капан.

 

Ние ще ви улесним като ви споделим Топ 5 на популярните „ проверки“, които мъжете обичат да правят.

 

Проверка 1 – по отношение на него

Мъж, който ви поставя в трудна ситуация, иска да разбере истинността на вашите намерения и как се отнасяте към него като към мъж, а не към неговото име, статус или възможности.

 

Проверка 2 – за отношението към обкръжението му

Когато един мъж е готов да те запознае с приятелите си, той очаква те да изразят възхищението си от теб и да му зададат въпроса: „Къде намери толкова прекрасна, достойна и мъдра жена?“

И въпреки че един успешен мъж сам по себе си не се нуждае от оценка от приятелите му, ако тя е негативна, това ще забави развитието на връзката ви с него. Докато положителната може да увеличи шансовете ви за успех. В същото време опознаването на приятелите му е провокация към ревност. Бъдете сигурни – мъжът внимателно ще наблюдава вас и вашето поведение: как възприемате приятелите му и реагирате на онези, които са по-успешни, красиви и общителни от него.

За успешния мъж е важно да разбере дали вие сте в състояние да му бъдете надежден тил, въпреки обстоятелствата. Можете ли да го подкрепите и да бъдете там не само в радост, но и в скръб? Или ще напуснете връзката при най-малкото затруднение?

 

Проверка 3 – за отношение към изненади, включително неприятни

Как ще се покажете в тази или онази ситуация, какво ще бъде истинското ви лице в момента на изненадата? Всеки детайл има значение: жестове, изражения на лицето, емоции, думи, език на тялото. И бъдете сигурни, вашият човек ги забелязва почти мигновено.

Представете си ситуация, в която планирате да отидете на театър или да прекарате една вечер заедно. Живял си цял ден в очакване, нагласила си се, взел си гардероба. И точно когато сте готова да тръгнете, телефонът иззвънява. Вдигате и чувате: „Съжалявам, имам спешен случай и сега, въпреки, че е късно, все още има важна среща с партньори. Така че съжалявам, но излизането ни ще трябва да бъде отложено.“

И тук е важно да осъзнаете навреме, че това е поредната провокация и да реагирате правилно на нея, за да види мъжът във вас адекватна, сериозна жена, която бързо да намери изход от трудна ситуация. Не му позволявайте да ви подозира в тесногръдие, истерия или личен интерес.

 

Проверка 4  – за егоизъм

Доста често успешните мъже на среща задават на спътничките си въпрос, в който фино е зашита провокация. Например какъв вид подаръци предпочитате? И повечето жени „провалят“ изпита си за уникалност, защото се опитват да изградят отговора и последващия диалог върху комуникацията с егото, казвайки: „Предпочитам…“ или „Харесвам…“.

Изграждайки комуникация с успешен мъж от позицията на „аз“, вие сами затваряте вратата към своето щастие, отвръщате се от събеседника си. А да се отървете от его-комуникацията е доста трудно, защото тя се проявява в поведението ви през цялото време.

Ако обаче се научите да поставяте егото на мъжа на преден план, да изграждате комуникация, с акцент върху нейната значимост, тогава ще ви бъде достатъчно просто да изградите дългосрочни и хармонични отношения с него. Следователно най-правилният отговор в тази ситуация би бил: подаръци, на които можете да се насладите заедно, например, да отидете на театър, на кино, да отидете на уикенд и т.н.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
на горе