УИКЕНД ХОРОСКОП за 05-06.02.2022-събота и неделя

УИКЕНД ХОРОСКОП за 05-06.02.2022-събота и неделя
Астрология

УИКЕНД ХОРОСКОП за 05-06.02.2022-събота и неделя

ОВЕН

Уикенд хороскоп за зодия Овен, 05-06.02.2022: Овенът може да разчита на добър уикенд по отношение на лични въпроси. Мир и хармония ще царуват във вашите отношения. Необвързаните могат да разчитат на покана за специална среща, която ще им достави голямо удоволствие. Ще имате спокоен и позитивен ден на работа. Не е нужно да се тревожите за нищо, защото Меркурий, който има силно влияние във вашия знак, ще се погрижи за всичките ви дела и ще ги управлява. Вашето здраве ще бъде в добра форма. Ще бъдете изпълнени с добра енергия и чувство за хумор, а доброто ви настроение няма да ви напусне до края на периода. Възползвайте се от благоприятната планетарна аура.

ТЕЛЕЦ

Уикенд хороскоп за зодия Телец, 05-06.02.2022: Телците ще мислят за бъдещето на една връзка, която им е много скъпа. Опитайте се, обаче, да не поставяте нуждите на другия на първо място. Помислете за себе си. Ще трябва да работите в условия на голям времеви натиск, което може да ви накара да вземете грешно решение. Въпреки това, не се напрягайте. Няма неща, които не могат да се поправят. Обърнете специално внимание на това, което слагате в чинията тези дни. Тежките и мазни храни ще доведат до храносмилателни проблеми. По-добре да го избягвате.

БЛИЗНАЦИ

Уикенд хороскоп за зодия Близнаци, 05-06.02.2022: Този уикенд ще почувствате мир в сърцето си и ще бъдете сигурни, че всичко върви в правилната посока. Вашият оптимизъм и радост на духа ще бъдат споделени от всички около вас. Ще имате приятен и много спокоен уикенд. Нищо няма да наруши плановете, които сте очертали за тези дни. Ще можете спокойно да доведете въпроса до края без никакви пречки. Ще бъдете в добра форма, както физически, така и психически. Планетарната аура ще ви благоприятства, а здравето и доброто ви настроение ще бъдат в идеален ред. Периодът обещава да бъде добър.

РАК

Уикенд хороскоп за зодия Рак, 05-06.02.2022: Раците няма да имат за какво да се притесняват този уикенд, защото Юпитер ще се погрижи всичко да върви добре. Просто не се опитвайте да прибързате с нещата. Това е добър период за сериозни разговори с ръководители. Ако имате проблем, който трябва да бъде решен директно с вашия мениджър, направете го сега. Няма да съжалявате. Избягвайте стресовите ситуации. Това ще бъде добре за вашето здраве.

ЛЪВ

Уикенд хороскоп за зодия Лъв, 05-06.02.2022: Този уикенд очаквайте от някого изявления или обещания относно бъдещето ви. Дори и да успеете да накарате някой да ги даде, не вярвайте, че ще бъде напълно искрен и истински. Периодът се очертава да бъде не много лек. Планетарната аура не е във ваша полза. Предстоящите събития ще ви накарат да се чувствате уморени и да ви липсва енергия. Няма да имате сили да се погрижите за комфорта си. Звездите ви съветват да си лягате по-рано.

ДЕВА

Уикенд хороскоп за зодия Дева, 05-06.02.2022: През този уикенд Девите могат да разчитат на подкрепата на близки, които ще се погрижат да е приятен и полезен. Ще имате всичко необходимо, за да сте щастливи. Успехът ще ви съпътства в професионалните дела. Сатурн, със силното си влияние във вашия знак, ще се погрижи нищо да не пречи на вашите планове или да стои на пътя на вашите цели. Просто няма да има причина да се тревожите за здравето си. Планетарната аура ще ви благоприятства, а звездите ще гарантират, че имате безкраен запас от добра енергия.

ВЕЗНИ

Уикенд хороскоп за зодия Везни, 05-06.02.2022: Везните във връзка ще трябва да проведат сериозен и не особено приятен разговор с партньора. Ще трябва да обясните нещо. Необвързаните може да се чувстват разочаровани от поведението на любимия човек. Възможно е в работата ви да има дребни конфликти и недоразумения. Но не се тревожете за това. Дори и в най-добрия екип от време на време се събира напрежение. Не таете злоба към никого, не е здравословно за вас самите. Изберете физическа активност. Вместо да седите вкъщи, отидете на разходка или джогинг. Това ще помогне не само на тялото ви, но и на ума ви и ще се почувствате значително по-добре.

СКОРПИОН

Уикенд хороскоп за зодия Скорпион, 05-06.02.2022: Скорпионите трябва да са изрични относно нуждите си, особено във взаимоотношенията, защото никой не може да предположи какво наистина искате. За да избегнете недоразумения, трябва да дадете приоритет на искрената комуникация. В този период можете да влезете в открит конфликт с човек, когото отдавна не харесвате. Опитайте се обаче да избягвате конфронтацията, тъй като няма да имате никаква полза от нея. Също така е по-добре този спор да приключи възможно най-скоро. Що се отнася до здравето, трябва да се грижите повече за себе си. Голямо натоварване на тялото ще се прояви под формата на болка в ставите и гръбначния стълб.

СТРЕЛЕЦ

Уикенд хороскоп за зодия Стрелец, 05-06.02.2022: През този уикенд Стрелците ще бъдат в облаците и ще си представят идеалната си връзка. Вместо да живеете в царството на мечтите, по-добре е просто да започнете да го осъществявате. Това, което искате, е във вашият обсег и възможности. Това ще бъде период, изпълнен с творчески дискусии и разговори. Хората около вас ще ви вдъхновяват и ще ви принудят да разширите хоризонтите си в професионалните въпроси. Вашето здраве ще бъде добро. Няма за какво да се притеснявате, а планетарната аура ще ви благоприятства. Насладете се на благоволението на звездите.

КОЗИРОГ

Уикенд хороскоп за зодия Козирог, 05-06.02.2022: Козирозите ще се дразнят, че някой оказва натиск върху тях и ги принуждава да действат бързо и да вземат обвързващи решения. Това може да ги извади от равновесие и да създаде сериозно напрежение. През уикенда бъдете внимателни в професионалните въпроси, защото някой, когото наскоро сте обидили, може да се опита да ви отвърне. Сега ще трябва да следите всяко ваше движение. Вашето физическо здраве няма да ви създава проблеми, няма да сте в лошо настроение. Марс, който има силно влияние във вашия знак, ще се погрижи чувството ви за хумор да е на необходимото ниво.

ВОДОЛЕЙ

Уикенд хороскоп за зодия Водолей, 05-06.02.2022: Водолеите няма да имат причина да се оплакват. Планетарната аура ще благоприятства вашите любовни планове и периодът ще започне изключително добре за вас. Възползвайте се от това. Бъдете твърди и решителни в професионалните въпроси, само така можете да постигнете това, което искате. Не отстъпвайте, дори когато възникнат трудности. Здравето ви ще бъде добре. Няма за какво да се притеснявате. Звездите ви закрилят.

РИБИ

Уикенд хороскоп за зодия Риби, 05-06.02.2022: През уикенда няма да сте в настроение за шеги, всяка дума ще ви накара да губите търпение и да побеснеете. Опитайте се да се контролирате, защото на близките ви няма да е лесно да издържат. Звездите ви предупреждават за прибързани решения, които могат да ви отведат по грешен път. Отделете време и си дайте такова да помислите, преди да решите. Здравето ви ще бъде наред, но това не означава, че можете да се пренапрягате, особено ако вече не сте в разцвета на силите си. Грижете се за себе си и не се претоварвайте.

Tagged , , , , , , , ,
на горе