Не харесвате приятелите на партньора – какво да направите

Не харесвате приятелите на партньора – какво да направите
Любов и партньорство

Не харесвате приятелите на партньора – какво да направите

Когато започнете нова връзка, е много възможно въпреки любовта към вашия партньор да откриете, че не харесвате неговите приятели. Това може да бъде пречка в отношенията с половинката ви и да ви накара да се притеснявате за общото ви бъдеще. Възможно е, когато мъжът ви разбере, че не харесвате приятелите му, да се почувства зле и това да промени отношенията ви. Не е изключено да се стигне до избор, който той трябва да направи – вие или приятелите му.

Все пак вие имате право да не харесвате обкръжението му, защото те са друг тип хора и характерите ви може да са различни. Трябва да постъпите много внимателно и да проверите как половинката ви ще приеме една такава новина.

При това положение, ако търсите помощ как да се справите с приятелите на половинката си, които не харесвате, сте попаднали на правилното място. С тези съвети можете ефективно да се ориентирате в тази сложна ситуация и да защитите връзката и спокойствието си.

Не харесвате приятелите на партньора – какво да направите

infomax-logo-50-15-HW Индиана Джоунс и Харисън Форд ще пристигнат в Кан за световната премиера на новия филм

infomax-logo-50-15-HW Най-малко вредните закуски са препечените филийки

Ето какво да направите, ако не харесвате приятелите на партньора си:

Стигнете до дъното на това, което не харесвате в тях

Някои хора просто влизат под кожата ви и това чувство ви кара да не ги харесвате. Това се случва на всеки, но е важно да стигнете до дъното на причината, поради която се чувствате по този начин. Помислете какво ви притеснява в приятелите на партньора ви, ако трябва, напишете списък. Може би не сте съгласни с начина им на живот или може би ви напомнят за някого от миналото ви. Също така може би вибрацията им е отблъскваща и това ви кара да се чувствате неудобно.

По същия начин тези приятели може да разкрият страна на партньора ви, която обикновено не виждате. Може би партньорът ви се държи по различен начин в тяхно присъствие или се притеснявате, че те оказват лошо влияние. Това са плашещи и неприятни емоции, но може би ги насочвате погрешно и ги стоварвате върху приятелите на половинката си, докато би трябвало да са насочени към вашия партньор. Помислете добре преди да покажете, че не харесвате обкръжението му.

не харесвате

Говорете с половинката си за чувствата си

След като определите какво точно ви притеснява в тях, седнете и проведете честен разговор с партньора си. Опитайте се да направите това, когато и двамата сте в добро настроение и сте в състояние да изслушате другия. Разговорът по този въпрос може да ви помогне да разберете защо партньорът ви има тези приятели в живота си и ще му помогне да разбере по-добре откъде идвате и вие. Може това да е отговорът на въпроса защо не харесвате тези хора.

не харесвате

Опитайте се да ги опознаете по-добре

Въпреки че казват, че трима са много, насрочете време, в което да излезете навън с половинката си и някой от неговите приятели. Можете да ги поканите у вас, ако живеете заедно, да се срещнете с тях на кафе или питие. Това ще ви даде възможност да ги опознаете по-добре, а те може да ви изненадат приятно.

Освен това партньорът ви ще действа като естествен буфер, което ще ви помогне да облекчите някои от притесненията си и да се чувствате по-комфортно. Изведнъж може да намерите добри черти в тях и това, че не харесвате тези хора да се промени.

не харесвате

Приемете ги и останете с отворено съзнание

В крайна сметка трябва да се доверите на решенията на партньора си за това кого да задържи в живота си и да приемете, че това е най-доброто, което можете да направите за себе си. Ако наистина няма очевиден проблем в тях, научете се да живеете с тези приятели и да се съобразявате с тях от време на време, и се отнасяйте към тези срещи с отворени сетива.

Това ще ви помогне да си прекарате по-добре и да опазите спокойствието и връзката си, защото тяхното присъствие няма да ви разстройва. Всичко може да се промени с течение на времето и моментът, в който сте си казвали, че не харесвате неговите приятели, да остане в миналото.

Вижте още:

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

3 магически бутона, които ви позволяват да „отворите“ всеки мъж

Как се появяват жените с „железен“ характер?

Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ до края на 2023

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе