15 неща, които трябва да знаете, за партньора си, преди да се омъжите за него

15 неща, които трябва да знаете, за партньора си, преди да се омъжите за него
Любов и партньорство

15 неща, които трябва да знаете, за партньора си, преди да се омъжите за него

Когато сте във връзка с някого, искате да знаете всичко за него. Това е нормално, особено ако си представяте остатъка от живота си с този човек и имате големи планове за общото ви бъдеще. Някои неща ще ви се струват по-важни от други и ще държите да разберете всичко, което ви интересува. Трябва обаче да сте подготвени, че част от миналото му може да не ви допадне. Дали това ще бъде предишната му връзка или преживявания, които той е имал, не се отказвайте, ако това се случи и при вас.

Приемете миналото му и започнете нещо ново, което да ви отведе на крилете на любовта в семейния живот. Ето какво е най-важно да знаете за мъжа си, преди да се омъжите за него, защото това може да издаде много за характера му и за бъдещето на връзката ви – отговорите на някои въпроси вероятно сте научили в самото начало, докато други трябва тепърва да зададете:

 

Защо последната му връзка е приключила?

 

Не е нужно да знаете всички подробности за раздялата им, но той трябва поне да може да обясни какво се е случило в предишната му връзка. Ако обаче партньорът ви не иска да говори за предишната си връзка, това може да означава, че той все още не е продължил напред или не знае защо са се разделили, което не му позволява напълно да затвори тази страница от живота си.

 

Преодолял ли е предишната си връзка?

 

Това е едно от най-важните неща, които трябва да попитате, когато се опознавате с човека до вас. Хубаво е да знаете дали той просто ви използва като средство да забрави бившата си приятелка. Копайте по-дълбоко и го погледнете в очите, за да видите колко искрен е той, докато отговаря на въпроса ви. Разбира се, не го обръщайте на разпит, но това е нещо, което е нормално да знаете.

 

Как се справя с разбитото сърце?

 

Всички знаем, че справянето със разочарованията не е толкова лесно. Едно нещо, което трябва да знаете, е как той преживява обстоятелствата в живота и как преминава през причинената му  болка в сърцето, независимо дали тя е любовна или не. Има хора, които изпадат в дълбока депресия и се затварят в себе си със седмици, така че това също е важен аспект.

 

Какви са качествата, които търси в приятелката си?

 

Това е един от онези въпроси за връзката, които да зададете на мъж и който отнема известно време и мисли. Ще ви бъде даден и шанс да разберете дали той гледа само физически на една жена или и отвътре. Това също е чудесен начин да разберете дали имате тези качества, които той търси.

 

Какво иска от една връзка?

 

Иска ли той единствено връзката ви да бъде от типа „приятели с изгода“ или нещо, което наистина да е сериозно. Ако търсите дълготрайна връзка, вече знаете отговора, който е по-приемлив.  Някои хора по-бързо са готови да създадат семейство, докато други предпочитат да си поживеят преди това. Важно е да сте на една вълна, ако решите да се жените, защото в противен случай, може да имате много проблеми във връзката си.

 

Затруднява  ли се да се справи с похотта?

 

Похотта е нещо, с което е трудно да се справим, особено при мъжете. Въз основа на неговия отговор обаче ще разберете дали той просто преследва поредната бройка или сърцето ви.

 

Какво гадже може да бъде той? Строг ли е или не?

 

Друго нещо, което трябва да вземете предвид, преди да влезете във връзка, е какъв партньор може да бъде този мъж. Е, вероятно ще разберете това, докато преживявате връзката си, но е важно да знаете или дори просто да имате намек за това кой е той, преди да влезете в царството на любовта, за да не съжалявате в крайна сметка.

 

Какво го ядосва?

 

Трябва да знаете неща, които могат да го направят нервен, така че ще имате представа дали можете да се справите или не.

 

Как се справя с конфликти в една връзка?

 

Начинът, по който се справя с конфликтите в една връзка, ще ви каже дали той е човек, който лесно се отказва или ще ви угоди и няма да ви пусне, независимо от ситуацията. Някои хора стават избухливи и агресивни в семейните скандали и е добре да знаете дали този човек е от тях и добре да премислите какви може да са последствията за вас.

 

Каква е мечтата му или амбицията в живота?

 

Хубаво е човек да има цели, които иска да постигне. Важно е да попитате и дали партньорът ви е от тях. Човек, който преследва мечтите си, ще ви води по правилния път, докато с другите просто ще се носите по течението, без да знаете какво ще стане утре.

 

Има ли добри отношения с родителите си?

 

Ще разберете дали той тип човек, който е ориентиран към семейството, след като зададете този въпрос. Мъж, който наистина обича родителите си, е човекът, който също така ще ви обича истински, въпреки недостатъците ви и ще опита да изгради семейни ценности и с вас.

 

Вярва ли в Бог?

 

Да попитате половинката си каква е неговата вяра ще ви даде представа дали той отговаря на вашите духовни очаквания или не. Въпреки че истинската любов няма религиозни граници, добре е да знаете дали вашата духовност ще бъде съвместима или не.

 

Пие ли, пуши ли и взема ли наркотици?

 

Ако сте тип жена, която не би искала да има мъж, който да пие или пуши, по-добре първо да му зададете този въпрос. Приемането на наркотици също не е допустимо, така че трябва да го избягвате, ако се занимава с това нещо.

 

Как печели, харчи и пести пари?

 

Задаването на този въпрос ще ви помогне да разберете дали той има финансова дисциплина.  Ако един мъж е финансово отговорен, той е човек, който ще ви даде по-добро бъдеще, без да има толкова голямо значение каква е заплатата му.

 

Какво прави за забавление?

 

Това е идеалният въпрос, за да видите дали и двамата си пасвате перфектно. Ако обичате изкуството, а и той също, тогава двамата вероятно сте съвместими един с друг. От друга страна, когато сте на море например, единият може да обича да се излежава на плажа, докато другият – да купонясва по баровете, което са две несъвместими комбинации.

Tagged , ,
на горе