Четирите зодии, които никога не играят по правилата

Четирите зодии, които никога не играят по правилата
Астрология

Четирите зодии, които никога не играят по правилата

Правилата са създадени да се нарушават, нали така казваха? Всъщност истината е, че това важи само понякога. Някои от нас живеят в страх да не изпратят съобщение на грешен получател, да не закъснеят и една минута за среща с приятел например или какво би казал за тях някой, когото дори не познават. Други пък са доста по-предизвикателни и изобщо не се замислят за последствията от действията си. Ето кои са четирите зодии, които никога не играят по правилата.

 

Близнаци

 

Като променлив въздушен знак, Близнаците обичат да бъдат непредсказуеми и да не живеят спрямо хорските очаквания. Те се управляват от Меркурий – комуникационната планета, която процъфтява, когато дестабилизира нещата. Чували сте за ретроградния Меркурий, нали? Подобно на малко дете, което чупи играчката си, само за да види дали може да я сглоби отново след това, Близнаците просто искат да разберат как работят нещата.

 

Стрелец

 

Стрелците са наистина безстрашни. Като променлив огнен знак, те са водени от изключително любознателен характер, който почти никога не е удовлетворен. Стрелецът е особено склонен да нарушава социалните правила. Той е приятелят, който винаги ви подтиква да опишете защо се чувствате по определен начин и то не просто, за да тества къде са вашите граници, а за да разбере истината. Като философът на зодиака, Стрелецът просто иска да стигне до същината на въпроса и нищо не може да му попречи и отклони от целта.

 

Риби

 

Рибите  винаги трябва да вървят по течението. Така че, въпреки че този воден знак не се опитва да наруши правилата (като Близнаци или Стрелец), той следва интуицията си, което често води до създаването на вълни в иначе спокойните води. Рибите обикновено са наясно как се чувстват другите във всяка ситуация и нарушаването на правилата от тяхна страна обикновено е за благото на колектива. Рибите също мразят да бъдат хванати в крачка, когато преминават дадени граници и са склонни да се отдръпнат, когато смятат, че са отишли ​​твърде далеч. Не мислете обаче, че това ще им пречи да опитат отново по-късно.

 

Водолей

 

Водолеите имат репутация на мислещи извън стандартите и че определено са хора, които вървят в собствения си ритъм. Повечето от нас обаче мислят, че е най-малко вероятно именно те да нарушат правилата .  Водолеите винаги са готови да се борят за каузите, в които вярват. Никога няма да намерите Водолей, който да се бунтува просто заради самата идея да го прави или защото някой друг го е накарал. Обикновено те търсят начин да получат  власт, за да могат да пренапишат правилата .

Tagged , , , ,
на горе