Как да намерите подходящия мъж онлайн
Любов и партньорство Психология

Как да намерите подходящия мъж онлайн

Ако досега сте се регистрирали в платформа за запознанства или имате поне бегла представа какво представляват, вероятно сте се отчаяли от хората, на които сте попадали там… Да намерите подходящия мъж изглежда по-малко възможно, отколкото да откриете игла в купа сено… 

Опасности също не липсват – зад профилите могат да се крият всякакви психопати, извратени или просто фалшиви образи. 

 

За да увеличите шансовете си за успешно онлайн запознанство, следвайте тези съвети:

 

Помислете си какво точно търсите

 

Преди да започнете да търсите съвпадения или дори да създадете нов профил, отделете малко време, за да разберете какво искате от онлайн запознанствата. Търсите ли просто забавление? Искате ли потенциално дългосрочно партньорство?

 

Регистрирайте се в правилната платформа 

 

Отминаха дните, когато онлайн запознанствата бяха синоним на Tinder. Днес потребителите имат достъп до толкова много алтернативни приложения за запознанства, всяко с различна целева аудитория. Намерете платформа, която перфектно съвпада с вашите цели за запознанства.

 

Избирайте снимките си внимателно

 

Независимо дали ни харесва или не, естетиката играе важна роля в разцвета на романтичните връзки. Затова направете снимките си възможно най-привлекателни, но без да прекалявате, обработвайки всяко несъвършенство с photoshop. Няма смисъл от това да създавате грешна представа за себе си. Не забравяйте, че ще има срещи и на живо. 

 

Създайте адекватно описание

 

Помислете си кое ви описва най-добре и отразява личността ви. Не го правете твърде дълго. Не забравяйте да посочите какво очаквате да намерите в този сайт и какъв партньор искате до себе си.

 

Филтрирайте кандидатите

 

Използването на правилните филтри и разширените настройки за търсене също е интелигентен начин да уведомите приложението за запознанства какво търсите. Искате ли бързо да намерите добър мъж? Тогава изложете достатъчно информация за себе си. Така ще можете да подберете и по-добри предложения, където получите съвпадение. 

 

Актуализирайте профила си често

 

Това често е решаваща част от пъзела, който хората пропускат. 

Добавянето на нови снимки и актуализации може да направи чудеса при привличането на нови предложения за съвпадение. Поддържайте профила си работещ!

 

Блокирайте смело досадниците!

 

Ще трябва да са научите да ползвате тази опция. 

 

Това ще ви помогне да изчистите профила си и да филтрирате потенциалните съвпадения, както и да ви предпази от заплахите, пред които са изправени жените при онлайн запознанства.

В крайна сметка става въпрос не само за намиране на любов, но и за това да останете в безопасност и да си прекарате добре. Освен това с течение на времето алгоритмите на сайта за запознанства ще разберат на какъв тип предложения отговаряте.

 

Бъдете реалистични в очакванията си

 

Ако сте нов в онлайн срещата за запознанства, има голям шанс да влезете с утопичен поглед върху това как работи тази система. Имате съвпадение с 10 или 20 души. Филтрирайте половината. Говорете с тях. Отидете на първа среща. След това, втори. Ако сте разочаровани от реалния контакт, не се отчайвайте и отказвайте. Бъдете упорити! Не позволявайте на лошите преживявания и негативния опит да съсипят хубавите моменти, които ви предстоят. 

Не забравяйте, че е необходим само един правилен човек, който да прекъсне омагьосания кръг завинаги. И който да ви направи щастливи! 

Tagged , , , , , ,
на горе