Неочаквани обрати в личния живот или кариерата очакват тези 5 зодии през идната седмица

най-емоционално интелигентните
Астрология

Неочаквани обрати в личния живот или кариерата очакват тези 5 зодии през идната седмица

Неочаквани обрати за няколко зодии. Разказваме ви какво са подготвили звездите за представителите на 5 зодии в дните от 19 до 25 септември.

От важните астрологични събития през седмицата трябва да се отбележи 19 септември, когато Слънцето ще бъде в тригон с Плутон, 20 септември, когато Венера ще бъде в тригон с Уран, както и съвпадът на Слънцето с ретрограден Меркурий на 23 септември и опозицията на Венера с Нептун на 24 септември.

Важните транзити през идната седмица ще засегнат всички зодии, но при представителите на 5 от тях трансформациите ще са особено отчетливи в кариерата и/или любовта.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Успех и щастие през седмицата 19.09-25.09 за четири зодии

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

Молитви към Свети Пророк Илия

ТОП 6 на най-полезните ЯДКИ

Тайната маска за красота на София Лорен

Ето кои зодии ще имат неочаквани обрати

 

Телец

Повечето Телци трябва да се настроят за една много продуктивна и наситена със събития седмица. Прилив на сили за енергични начинания, огромна решителност за действие и постижения, желание за промяна и откъсване от болезненото минало – това далеч не е пълният набор от намерения на Телеца. Неочаквани обрати , имат всички шансове да се реализират по най-успешния начин! Някои Телци през този период ще вземат много трудни решения, основани на логика и разум, противно на миналите настроения. Триумфът на личната власт и сила над обстоятелствата ще бъде усетен от повечето типични Телци. Здравословната и финансовата сфера на Телците през този период също ще зависят от личните усилия и предприетите действия.

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА НАОКОЛО? МОЖЕ БИ АНГЕЛИТЕ ВИ „НОСЯТ“ ВАЖНО ПОСЛАНИЕ…

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Нумерология – Числото на Душата от 1 до 9

ДЖИНДЖИФИЛОВА ТИНКТУРА – НАЙ-МОЩНИЯТ ИМУНОМОДУЛАТОР!

Ползите на оризовата вода

 

Лъв

Повечето Лъвове ще се окажат въвлечени в конфликти с роднините си. Проблемът с „бащите и децата” може да бъде особено остър. Нещо постоянно ще пречи на добрите отношения с родителите и тъй като Лъвовете не се отличават с търпение, връзката може да бъде прекъсната за дълъг период от време в резултат на комуникация. Разбира се, впоследствие контактите ще се възобновят, но Лъвовете ще се чувстват афектирани по този въпрос още дълго време.

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

 

Везни

Неочаквани обрати и за представителите на зодия Везни. Те ще се сблъскат с проблеми в приятелството. Не са изключени кавги или конфликти с приятели и приятелки. Жените Везни, които са свързани с бизнес сферата, ще са склонни да жертват твърде много за своите бизнес идеи или проекти, оттук и проблемите и раздора в семейството. Освен това в бъдеще ще се окаже, че идеите и проектите са илюзорни и ефимерни, но ще бъде трудно да се възстановят отношенията с близките. Много Везни ще се сблъскат с проявата на ексцентричност и егоизъм на любим човек или човек, с когото са свързани в личната, деловата или приятелската сфера.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

 

Стрелец

За Стрелците, свързани с деловата сфера, седмицата ще донесе подем в бизнеса, успешна кариера и добри перспективи, особено в дългосрочни проекти. Много Стрелци ще получат осезаема помощ от зряла и сериозна личност, ако демонстрират своята компетентност и отговорна жизнена позиция. Придобивките и покупките, направени през настоящия период, ще зарадват Стрелците, а усещането за някаква финансова стабилност ще ги изпълни с вътрешно спокойствие и бавност. Здравето също няма да създаде проблеми, трябва само да се страхувате от преяждане. Семейните Стрелци ще се радват на спокойствие и хармония, а обвързаните ще имат възможност да изведат последните на ново ниво, чак до предложение за брак.

 

 

Козирог

Козирозите ще трябва да демонстрират всичките си умения, за да избегнат конфликти с опасен враг почти през цялата седмица. И тук е важно да се придържат към принципа: „Не копай дупка за друг – сам ще паднеш в нея!“. Ще трябва да избягавате конфликти, но заговорите в замяна са крайно нежелателни! Някои Козирози внезапно ще получат ценна информация или тайни, от които би било по-добре да стоят настрана, защото „много знания – много мъки“. През този период Козирозите трябва да бъдат особено внимателни в действията си и балансирани в подходите си към всеки бизнес. Получаването на важни новини, свързани с финансите, ще накара някои Козирози да потърсят съвет от по-компетентен човек. Впоследствие съветът няма да се оправдае, така че е по-добре да слушате гласа на ума си, като същевременно премахнете емоционалния компонент в ситуацията.

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе