седмичен хороскоп 19-25 септември 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Седмичен хороскоп 1925 септември 2022: По-добре е да избягвате твърде многолюдни, шумни места, като може да ги замените с домашна обстановка. Публичните събития само ще ви натоварят допълнително и ще се чувствате слаби и уязвими. Насочете основната енергия към собственият ви дом и семейство, себе си и близките. Но въпреки това, точно тази седмица е рядко срещан период, в който планетите ви дават официално разрешение да бъдете малко мързеливи и да се отпуснете, да се насладите на комфорта, топлината, ласката на любимите хора. Понякога трябва да си дадете почивка, възползвайте се от този период!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Успех и щастие през седмицата 19.09-25.09 за четири зодии

Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1925 септември, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 19 септември 25 септември зодия Овен

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Седмичният хороскоп 19–25 септември, жизнеността ви ще се повиши, оптимизмът също ще се повиши, а с него – активността и работоспособността. На работното място най-накрая ще изградите отлични взаимоотношения, което отново ще има положителен ефект върху ефективността ви на труда. Тоест за вас идва период на работа с творчески „огън“. Най-вероятно ще имате възможност да се докажете в бизнеса или да получите важна задача, която след като завършите, ще получите специална похвала от ръководството. Ако имате притеснения за здравето и благосъстоянието, състоянието ви ще се подобри. Време е за спорт, ако организмът ви го позволява.

Седмичен хороскоп 19–25 септември зодия Телец

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Тази седмица ще ви донесе оптимизъм и желание да покажете най-добрата си страна. Станете по-видими, не се страхувайте да декларирате своята значимост. Вие също искате вдъхновение и романтични приключения. Ако сте свободни, тогава се настройте по-скоро към мимолетна, лесна любовна връзка. Но не губете разума си от това, колкото по-малко очаквате от избрания, толкова по-добре ще се развият отношенията. Не се отказвайте от удоволствия, приключения: в края на краищата сега факторът късмет работи чудесно за вас. Просто не го използвайте в хазартни игри и инвестиции, защото точно тук късметът може да ви подведе.

Седмичен хороскоп 19–25 септември Близнаци

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Тази седмица съдбата има големи планове за вас. Ще трябва да вземете много решения и съответно ще доведат до голям успех. Рано или късно, ще увеличите източниците си на доходи и това ще ви позволи да постигнете добър стандарт на живот. Вашите минали проблеми ще бъдат поставени под контрол. Ще бъдете малко по-заети в работата и поради това няма да можете да отделите необходимото време на семейството ви, но не се притеснявайте, те ще ви разберат и ще ви подкрепят.

Седмичен хороскоп 19–25 септември зодия Рак

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Вашите технически умения и практически познания ще накарат много хора да се обърнат към вас за помощ. Тази седмица ще бъдете на седмото небе в много отношения. Вашите приятели, семейство, партньор и колеги ще се отнасят с вас по уважителен начин. Бизнесът ще върви чудесно. Всичко ще се получи, както искате, защото ще имате голям късмет. Звездите са на ваша страна, което ще ви помогне лесно да се справите с всякакви проблеми, които идват с тази нова възможност. Вашият любовен живот ще процъфтява, както никога досега. Новите бизнес промени ще доведат до нови инвестиции, които можете да направите. Освен това бъдете готови за много приятни изненади.

Седмичен хороскоп 19–25 септември зодия Лъв

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Вниманието ви все още е насочено към финансите. Едва сега фокусът ще се измести повече към харченето и инвестирането на средства. Сега обаче, не е съвсем благоприятно да се правят големи покупки, а покупката на оборудване, електроника и автомобили определено трябва да се отложи за няколко седмици. По-добре е да не харчите, а да се върнете към въпроса за „изграждането“ на вашата база – както материална, така и духовна, защото сега планетите ви дават добра прогноза за печалба и финансов успех. Контролирайте речта си – сега думите ви може да звучат много двусмислено и мнозина може да бъдат обидени или наранени. Опитайте се да не допускате тези моменти, защото вие самите ще се почувствате неудобно.

Седмичен хороскоп 19–25 септември зодия Дева

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Деви, за вас седмицата ще бъде невероятна. Ще ви бъдат предоставени много възможности да блеснете в работата, което от своя страна може да доведе до повишение. Ако сте необвързани, то тази седмица Венера ще ви помогне. Ще преминете към следващото ниво с партньора си и ще се забавлявате добре. Ще изпитате положителна промяна в чувствата си, светът никога преди не ви е изглеждал толкова красив и просто ще се наслаждавате на живота. Бъдете активни, спортувайте, пийте много вода и увеличете приема на плодове и зеленчуци. Вашето здраве ще бъде добре. Вашето щастие и мир ще подобрят самочувствието ви.

Седмичен хороскоп 19–25 септември 2022 зодия Везни

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Тази седмица, 19–25 септември, ще бъде добре, ако предпочетете спокойният ритъм на живот. Това означава, че е препоръчително да не се претоварвате с работа, да отделяте повече време за почивка и сън. Това време е по-подходящо не за притеснения, а за релакс и размисъл върху последните събития. Привеждането на вътрешния свят в баланс е основната и напълно осъществима задача за тази седмица. Посетете сауна, минерална баня, редовно се къпете с ароматни тонизиращи добавки. Отношенията в семейството и с близки роднини през този период ще се развиват доста хармонично. През уикендите се опитайте да прекарвате по-малко време в интернет.

Седмичен хороскоп 19–25 септември 2022 зодия Скорпион

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Сякаш през някакъв специален канал на изобилието ще ви идват нови идеи, сякаш ще се втурнете в бъдещето, ще кроите планове. Това е добър период за привличане на спонсори и инвеститори, включително от кръга на влиятелни хора. Голяма роля играят приятелите, от които можете да потърсите подкрепа и разбиране или дори да започнете съвместно начинание. Ангажирайте се с обществени дела и бъдете „в полезрението“ по-често – за да бъдете забелязани, трябва да сте забележими! Ако вече сте съставили печеливши проекти, които сте се заели да реализирате, но не сте завършили работата, време е да се върнете и това ще ви донесе добра печалба!

Седмичен хороскоп 19–25 септември 2022 зодия Стрелец

седмичен хороскоп 19-25 септември 2022

Целият фокус на вашето внимание е върху кариерата и професионалното израстване. В пълна степен ще можете да започнете да реализирате амбициозните си мисли, да постигнете признание. Ще станете по-уверени в себе си, ще можете да привлечете вниманието на другите, да заявите трудовите си постижения. Но помислете не само за признание, но и насочете енергията си към подобряване на професионалните си умения. Добро време за преговори с началниците относно перспективите на тяхната дейност или за окончателен избор на професия, място на работа.

Седмичен хороскоп 19–25 септември 2022 зодия Козирог

седмичен хороскоп 19-25 септември 2022

Сякаш все-повече мислите за световните загадки, за смисъла на живота, вашето място в него. Ще започнете да гледате на всяка житейска ситуация отвън, сякаш не се включвате. И такъв философски подход не само ще ви предостави нов опит, но и напълно ще ни позволи да стартирате нови начини за решаване на наболели проблеми. Може да се интересувате повече от духовното, отколкото от материалното и за известно време да спрете да се тревожите за светските дела. И това е нормално, човек трябва да се развива и материално, и духовно. Въпреки че транзитът може да е по-малко глобален. Възможни са контакти с интересни хора, професионалисти във вашата област. Създаване на нови контакти на базата на общи интереси. Добро време за социални и културни дейности.

Седмичен хороскоп 19–25 септември 2022 зодия Водолей

седмичен хороскоп 19-25 септември 2022

Може да чувствате постоянно напрежение, сякаш трябва да преодолеете нещо, да се борите за нещо. Какъв би бил най-добрият начин за вас да преживеете този вътрешен конфликт? Благоприятно ще бъде решаването на финансовите проблеми – както ваши, така и чужди. Насочвайки вътрешната борба в тази област, можете да спечелите много. Можете да организирате страстна среща за половинката си – и това също ще предостави отлична възможност за облекчаване на вътрешното напрежение. Ще се засили и интересът към мистериите, към всичко свързано с различен начин на живот. Но екстремните спортове или рисковите финансови транзакции вече са строго противопоказани, енергията ви е твърде небалансирана и може да не усетите фините намеци, когато трябва да спрете.

Седмичен хороскоп 19–25 септември 2022 зодия Риби

седмичен хороскоп 19-25 септември 2022

За Рибите ще бъде добре, ако имат човек, който да нарекат свой духовен водач. Ако нямате такъв, тогава е възможно именно през този период да се осъществи запознанство с него. Това е много важен период от гледна точка на формирането на морални ценности, вземане на пример от авторитети, хора, от които човек би могъл да научи много. Може би интересът към въпросите на религията, философията, морала ще се увеличи. Любителите на общуването в интернет тази седмица ще могат да се запознаят с човек, живеещ в друг град или държава. Опитайте се да приемете такова запознанство с цялата си сериозност: може би в бъдеще този човек ще изиграе важна роля в живота ви.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе