Една необикновена история, написана от мъж за женската сила

Една необикновена история, написана от мъж за женската сила
Разни

Една необикновена история, написана от мъж за женската сила

Невероятна история написана от мъж за женската сила. “От много дълго време изпитвах вътрешна потребност, да опиша с думи и да споделя с всички за женската сила и необикновената енергия, с която са природно дарени тези прелестни създания!”, пише той. “Бих казал, че тя има мистериозно привлекателен “аромат”. Но не този, който се долавя с носа, а онзи, който се усеща с тялото. Това е женската сила. Повярвайте ми, някои мъже изпитват нужда точно от това.”

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

17 позитивни мисли за любовта на Петър Дънов

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв – Тя е червенокосата жена!

Любовта и женската енергия – извор на творческа сила

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Искате осъзната връзка! Готови ли сте за огънят, който носи със себе си?

10 тайни на жените, които буквално всички мъже харесват

Ако не сте съгласни с мен, поне не бързайте да ме упреквате или съдите, а по-добре продължете да четете. Накрая може би ще ме разберете…

женската сила
Източник на изображението: www.pixabay.com

Необикновена история от мъж за жената, женската сила и женската енергия

Жената и мъжът са различни, така както денят се различава и нощта. И в това, разбира се, няма нищо лошо. Напротив, в това се крие цялата магия, целият чар… Когато започнах да се интересувам за женската сила, достигнах до невероятни прозрения. Тук не става дума за женската сила само от гледна точка на физическите възможности на тялото, а за онази сила – пламтяща и трептяща във и извън нея.

Първоначално всичките ми опити да си обясня женската сила и женската природа се проваляха със завидна скорост. Е, не се издават специални инструкции за взаимодействие с тези прекрасни същества – феи от приказките.

Достигнах до извода, че в основата на разногласията между половете е опит за взаимодействие с жена чрез ума, а не чрез душата. Да се с говори с жена, като с мъж е толкова грешно и неефективно.

Достигнах и до друг извод, че знанието, по-често се дава на жените, отколкото на мъжете. Голяма благословия, но и тежко бреме, според мен. Жена, която започва да осъзнава силата си, създава впечатление за нестабилно, вечно бързащо и объркано същество. В повечето случаи тя не може да сподели, по-скоро няма с кого, защото остава неразбрана.

Мъжете са стабилни. Импулсът на тяхното отражение почти винаги преминава през филтъра на размисъл, претегляне и анализ. Там те излизат на преден план. Там е тяхната сила.

женската сила
Източник на изображението: www.pixabay.com

До определена възраст бях сигурен, че женската сила, женската емоционалност, е лошото на света.

Така беше, докато не започнах да разбирам, че душата на жената може да бъде безкраен извор на любов и топлина. Веднъж “отпил”, дори и само “глътка” от този извор, човек ще помни необикновената сладост на водата. Сладост, за която ще копнее до края на дните си.

Не мога да устоя на една аналогия. Представете си най-мощната гръмотевична буря, която някога сте виждали в живота си. Мълнии разцепват мрака, а гръмотевици разтърсват всичко наоколо. Защото има нещо убийствено привлекателно в този вихър от енергии. Качеството на въздуха се променя. Пространството се изпълва с електричество, появяват се нови, едва доловими, но достатъчно силни вибрации.

Така е и с емоциите. Всичко зависи от самата жена, от нивото й на осъзнатост. Ако мислите й са негативни, тогава емоциите ще бъдат разрушителни. Но и това не винаги е така. За мен беше голяма изненада да науча, че жените с преобладаваща мека, „гръдна“ енергия, също са склонни на внезапни емоционални изблици.

женската сила
Източник на изображението: www.pixabay.com

Жена, която е разбрала женската сила, трябва да умее добре да я контролира.

Започвайки да я управлява се среща с основния си враг – страха. Това наистина е огромна бариера. Някои не издържат и започват да я потискат, игнорират, да я забравят, отново да я заровят там дълбоко, в тъмното, от където е била проблеснала. Само да не се сблъскват очи в очи с това чудовище, само и само да не напускат стабилната зона на относителния комфорт!

Не е тайна, че неизвестното е основният източник на “храна” за страха. Жена, способна да престъпи в неизвестното, се озовава отвъд ограниченията на ума. Тя надхвърля всичко! В тази величествена необятност духат бурни ветрове, но и пулсира огромна енергия.

Двата основни парадокса на женската природа са усещането за собствената безгранична възможност и неверието в собствените сили, често превръщащо се в безсилие. Какво лошо има в това да се посвети на дребни ежедневни дейности? Защо да се стреми към нещо, което е трудно дори да си представи? Защо да рискува да живее като черна овца?

Но точно тази страна на женската природа е идеално балансирана от мъжката енергия. Ако тя срещне в живота си силен мъж, ще се почувства сигурна и защитена, ще се разгърне и ще го дари с всички съкровища, които носи в душевността си. Бих казал, че един мъж е в състояние да поведе една жена по ръба на бръснача и то със завързани очи. Докато, сама жена рядко е способна на подобна адреналинова експлозия.

Присъствието на силна жена е голямо изпитание за мъжа, но и огромна благословия. В нейно присъствие той е заставен да търси собствената си сила, да привлича всички възможни (и невъзможни) ресурси за това. Силата може да взаимодейства само със силата.

С женската сила винаги е така. Тя е приспана, докато обстоятелствата не я разтърсят, за да излезе от този дълбок сън.

Тази жена притежава мекота и някаква уравновесеност. Независимо от всичко, от очите й винаги струи особен блясък. За мен е необяснимо защо има толкова много хора, които инстинктивно се страхуват от женската сила. Тази жена, обаче, може да се превърне и в дива вълчица, когато трябва да защити децата си, себе си, любим човек, верен приятел и т.н.

Затова, след като разбрах дълбоката същност на женската сила, у мен това винаги поражда състояние на огромна благодарност. Винаги съм уважавал и ще уважавам мъжките постижения. Но дори не мога да си представя на какво е способна една жена, която се е научила да не се страхува от себе си, а да обича, както себе си, така и всичко, до което се докосне – без значение, дали е било чрез директен или индиректен контакт.

И така, щастлив съм, че получих възможността да доловя “аромата” на женската сила и да “потопя” устни в този извор. Разбрах за потенциала, когато женската сила и мъжката сила, всяка по своята си същност, се синхронизират.

infomax-logo-50-15-HW СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ

infomax-logo-50-15-HW Българките са войни от зората на вековете, амазонките са им братовчедки

Tagged , , , ,
на горе