Любовта и женската енергия – извор на творческа сила

Дневен хороскоп за 21 май 2023
Разни

Любовта и женската енергия – извор на творческа сила

Любовта и женската енергия са в основата на сътворението на света. Всичко започва с женската енергия и тя е източникът на всичко в този свят. Ето защо Жената трябва отвори сърцето и да го изпълни с Любов, съответно и дето мине ще излъчва Любов! Да си спомним и да не забравяме, казано е: “Жената ще спаси света”!

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

Петър Дънов за Слънцето и смисъла на слънчевата активност (магнитните бури)

17 позитивни мисли за любовта на Петър Дънов

10 оздравителни мисли на Петър Дънов

Женската енергия твори реалността, тя е тази, която създава материалния свят, тя ражда и отглежда, тя привлича, тази вечна стойност е по-значима от златото и диамантите, защото женската сила е същността на създаването на реалността – ключът към живот!

И затова мъжете наистина имат нужда от жени музи, за да творят велики неща, да постигат чудеса, децата имат нужда от любящи майки, а бабите имат нужда от грижовни внучки с любов в очите!

любовта и женската енергия
Източник: www.pixabay.com

Любовта, женската енергия и Жената като част от великото творение

Всеки има нужда от силна жена, защото където и да отиде, тя събужда живот, дава енергия на това място, създава енергията на пространството и го изпълва с вибрациите на Любовта.

Да бъдеш енергийно силна жена е велико!

Женската енергия и Жената със своето присъствие създава високовибрационна среда и енергия, чрез която трудно ще попадне под манипулативно влияние.

Когато една жена има силна енергия, е достатъчно само да си пожелае нещо в подходящото настроение и да го пусне в пространството, то ще продължи да живее, според начина, по който го е освободила от мислите си. Не след дълго желанието й ще се сбъдне! Точно толкова, колкото си е пожелала – нито повече, нито по-малко.

Жената е част от великото творение, част от великата космическа женска сила.

Когато сте в контакт със себе си, вие перфектно усещате състоянието на хората и техните нужди. Жените по природа са много емпатични и за тях предчувствието не е особен дар, а обичайно нещо. Тези възможности имат всички жени, които са се докоснали до природата си. И следователно жената усеща всичко предварително, без никаква логика, тя вече знае на фино ниво как ще завърши това, което е започнала.

Всеки от вас поне веднъж е получавал сигнали от Вселената под формата на сънища, предчувствие, вътрешен глас или внезапно осъзнаване. Но когато сме в контакт с женската енергия и нашата женска природа, можем да бъдем свързани с това състояние през цялото време.

любовта и женската енергия
Източник: www.pixabay.com

Откъде идва женската енергия и женската сила?

Със и от съзнанието, че си жена в този свят. Не просто от разбирането, че е с такава полова идентичност и формите на женското тяло, а именно от усещането за жена и душевността.

Много е важно една жена да приеме няколко факти за себе си и да се отнася към тях с приемане.

Първият най-важен факт:  „Жената е извор на творческа сила. Когато една жена се чувства добре, всички ще просперират!“

Това осъзнаване е много важно, за да не се губи женската енергия. Когато жената разбере себе си, тогава много неща в живота си идват на мястото. Най-напред тя престава да се адаптира към мъжете и тяхното настроение, спира да зависи от мнението на приятелите си, отнася се спокойно към капризите на детето и успява да се справи в напрегнати ситуации.

Жените не са постоянни и стабилни. Настроенията често се менят, защото много силно е влиянието на вибрациите на небесните тела, както и общата енергия на околната страна.

Какво друго прави една жена силна и могъща? 

Уменията и способности й. Да, именно те повишават женското самочувствие, подготвят за връзки, създават основата на женската сила.

И разбира се, най-важното състояние, което дава на жената сила, което я прави непобедима, е способността да ОБИЧА! Искрено, наистина, с Душата, със сърцето…

Любовта и нейното истинско щастие са най-важните “градивни елементи” в живота на една жена. Ние, жените, сме готови да направим много в името на Любовта… Готови сме да страдаме, готови сме да преодолеем невъзможното, готови сме да чакаме, готови сме да се борим като истински лъвици…

Но готови ли сме да я поканим и да остане в сърцата ни? Можем ли да обичаме себе си? Обичаме ли тези около нас? Или е по-”безопасно” да се живее без чувства? Така няма да бъдем ранявани, ли?

В съвременния свят има много догми за любовта, стереотипи, които идват при нас чрез болезнения опит на други хора, чрез приказки и истории, чрез филми и вярвания.

Почти всяка жена има в съзнанието си набор от тези лъжливи стереотипи, които я отделят от великата сила на Истинската Любов.

Например: любовта искала жертви… Ако хората се обичат, те трябва да са заедно. Ако не са заедно – това не е любов.

А всъщност действителността е толкова проста: Ако две души са разпознали Любовта по между си, то тя не зависи от условия.

Но каквото и да мислим, както и да тълкуваме правилата на любовта, тя си остава състояние, достъпно за всеки, който е готов да отвори сърцето си и да я пусне…

И за нас, жените, е много важно да се освободим от догмите, които оковават сърцата ни. Сърдечният център изпълва жената, дава й смисъл и сила да живее, разгръща мощен творчески потенциал, внася усещания, чувства, дълбочина в живота, дава спокойствие и магическа сила…, но ако допусне Любовта!

Понякога съдбата се развива така, че губим хората, които обичаме, но това не означава, че трябва да спрем да ги обичаме, а също така не означава, че всичко е приключило с тази любов и сърцето ви няма да се чувства така отново.

любовта и женската енергия

Любовта е всепроникваща и велика!

Абсолютно e необходимо жената да изпълни с доверие най-важната си любов – любовта към Бога и любовта към себе си!

И когато тази любов пламне в сърцето на Жената, тя много бързо ще разбере, че „мисията да си Жена, е Божествен Дар”! Тази Жена ще дарява с любов и нежност, ще носи лекота на света, а нейния създател ще се “погрижи” всичко останало да бъде по най-добрия начин!“

Любящата жена има красива и добра Душа!

Спомнете си състоянието си, когато обичате, всичко наоколо придобива смисъл, съдържание, цветовете стават по-ярки и имате чувството, че „това е, за което искам да живея“. Но тук не бива да се допуска съществената грешка, а именно да я обвързвате с нещо конкретно. Само така можете да запазите за постоянно това състояние и да живеете завинаги с него в сърцето.

Променяйки съзнанието си към добро, ние заедно променяме света и го правим по-добро място за живеене!

Да си спомним и да не забравяме, казано е: “Жената ще спаси света!” Но как ще стане това, ако не чрез силата на Любовта?!

Любовта и женската енергия - извор на творческа сила Как да си направите зеленчукова градина

Tagged , , ,
на горе