Накарайте го да му липсвате 24/7
Любов и партньорство

Накарайте го да му липсвате 24/7

Ако искате един мъж да мисли за вас постоянно – накарайте го. Всеки човек е различен от другия и всяка ситуация може да изисква някои съвети повече от други. Въпреки това започвате да липсвате на всеки човек, когато ви види щастливи и се справяте по-добре от преди.

За да започне дори процесът на копнеж, той ще се нуждае от време, за да обработи собствените си чувства относно ситуацията във връзката ви. Затова му дайте пространство, спрете да бомбардирате телефона му със съобщения и не инициирайте никакъв контакт с него. В края на краищата можем да копнеем само за неща, които са изчезнали.

Накарайте го да му липсвате 24/7

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Затова, накарайте го да мисли, че ви е загубил.

Докато изпълнявате мисията си да му липсвате, ще откриете, че сега, когато не сте се вкопчили в него, имате много повече време за себе си. Възползвайте се от отворената си наличност и се занимавайте с неща, които обичате да правите. Разсейвайте се с любимите си хобита и занимания и той ще изчезне от мислите ви и вие в неговите за нула време.

Накарайте го да му липсвате като създадете дистанция. Следвайте тези съвети и му позволете да види колко добре се чувствате без него. Похвалете се с невероятния си живот без него и ще му липсвате както никога досега!

Накарайте го да мисли за вас още повече като опитате тези действия:

Създайте мистерия

Накарайте го да мисли какво се случва с вас. Ако се чудите кога и как да накарате един мъж да му липсвате, това е, когато оставите някои скрити за него неща. Трябва да върнете малко мистерия, без значение дали се познавате прекалено добре. Моментът на загадъчност ще ви помогне в мисията да започне да мисли за вас. Да, това означава и да бъдете малко мистериозна в социалните мрежи. Първо приключете всеки разговор, който водите с него, не протакайте нещата. Накарайте го да гадае какви са вашите занимания.

Разберете стойността си

Да показвате, че знаете стойността си, и действително да я знаете нямат нищо общо. Не давайте възможност на несигурността ви да надделее над самооценката ви.

Вкопчването в тях и нуждата от тях не изобразяват вашата стойност. Човек, който държи на вас, няма да се нуждае от много време, за да го разбере.

Но ако той не е толкова влюбен във вас, никога няма да го накарате да му липсвате истински. Това е, което повечето жени не успяват да разберат – не можете да промените мнението на един мъж, като го преследвате. Просто не става.

накарайте го
Накарайте го да му липсвате 24/7

Просто продължете напред

Макар тук да се фокусираме върху това да накарате някой да мисли за вас и да му липсвате, всъщност най-важното тук е как вие самите се чувствате и да можете да продължите напред. Знаете ли как момчетата сякаш винаги ви преследват, когато вече е твърде късно и когато сте продължили напред? Това е така, защото вече се съсредоточавате върху себе си и те не са приоритет в живота ви, както е било преди.

Затова просто не бъдете прилепчиви, а точно обратното. Отнасяйте се с него с по-малко внимание.

Не очаквайте нищо

Намаляването на очакванията ви не означава понижаване на стандартите ви, а създаване на пространство за истински взаимодействия. Когато се освободите от цикъла на очакванията, ставате по-центрирани и по-малко емоционално зависими от неговите действия.

Липсата на постоянно очакване може да създаде емоционална празнина, която той ще забележи и вероятно ще иска да запълни. Накарайте го да мисли още повече за вас, когато не сте наблизо.

Живейте живота си

Няма нищо по-привлекателно от човек, който води интересен живот извън връзката си. Като се фокусирате върху интересите, страстите и личностното си развитие, вие естествено ставате по-интригуващи за другите. Това добре съответства на йерархията на потребностите на Маслоу, където самореализацията – или превръщането в най-добрата версия на самия себе си – стои на върха на човешката удовлетвореност.

Когато живеете живота си навън, това превръща времето и вниманието ви в оскъден ресурс, като по този начин увеличава стойността ви в неговите очи.

Колкото по-заета сте с изработването на собствения си живот, толкова повече ще му липсвате в онези моменти, когато не сте лесно достъпна. Накарайте го да си мисли, че е допуснал твърде лесно да ви загуби.

накарайте го
Накарайте го да му липсвате 24/7

Използвайте социалните медии във ваша полза

По-рано споменахме, че ключово е намаляването на използването на социалните мрежи, за да следите бившия си. Но въпросът е, че можете да ги използвате и за да покажете как наистина живеете живота си.

Просто бъдете естествени и не се опитвайте да създавате фалшива реалност. Срещайте се с приятелите си, съсредоточете се върху кариерата си, абонирайте се за фитнес зала и споделяйте тези моменти. Накарайте го да гледа снимките ви и да мисли за вас 24/7. Да, възможно е наистина.

Най-лошото чувство след раздялата с мъжа в живота ви е, когато той е по-щастлив от вас. Накарайте го да започне да тъгува за вас, като просто бъдете щастливи. Това е нещо, което едва ли той очаква.

Вижте още:

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

Методът 3-2-8 ни помага да отслабнем бързо и да оформим „горещо“ тяло

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Кои зодии искрят от магнетизъм

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

10 начина да му покажете, че държите на него

5 съвета как да си върнете бившия

Tagged , ,
на горе