Най-честите причини за скандал между двойките
Любов и партньорство

Най-честите причини за скандал между двойките

Най-честите причини за скандал между вас понякога са невидими. Независимо колко обичате вашия партньор, връзката ви не е изпълнена само с приятни и спокойни моменти. С течение на времето, споровете и скандалите между двойките все повече зачестяват, а причините могат да бъдат както незначителни, така и сериозни.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Най-честите причини за скандал между двойките

Пари

Разходите са най-честата причина за кавги между двойките, според проучване. Което не е изненадващо, особено като се има предвид фактът, че толкова много повече хора живеят – и сливат доходите си – със своите значими други хора днес, отколкото когато и да било.

Може да сме имали пари, може винаги да сме се борили, но и в двете ситуации хората имат много силни идеали за това как се управляват финансите. За да предотвратите кавгите за заплата и разходи, трябва да обсъдите как всеки от вас борави с парите и да решите кой ще се погрижи за какви разходи и как ще се управляват взаимните фондове.

Интимност

Особено ако сте заедно от няколко години, може да откриете, че вече не изпитвате същото чувство за неотложност, когато става въпрос за прекарване на качествено време насаме заедно. Особено ако живеете под един покрив и имате подобни графици, може да се почувствате така, сякаш прекарвате твърде много време заедно – когато всъщност не прекарвате достатъчно интимно време заедно. Това е основен проблем, който причинява дистанция в една връзка.

Ако хората си позволяват да преминават все по-дълго между интимността и да загубят значението на привързаността, това всъщност може да стане неудобно и да предизвика напрежение. Обсъдете мнението си за това колко и колко често предпочитате интимността и какво смятате за здравословно за връзката ви.

Прекарване на време разделени

Независимо от етапа на връзката ви, прекарването на достатъчно време заедно, но не твърде много време заедно, е деликатен баланс.  Здравословно е да имате собствени приятелства и интереси извън връзката – и имате нужда от партньор, който подкрепя и разбира това, съветват психолози.

Обсъдете това, което всеки от вас смята за здравословен баланс и подкрепяйте индивидуалните си усилия да имате свой индивидуален личен и професионален живот. Това ще ви помогне да оцените времето, което прекарвате заедно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Мъжете не са подготвени да се справят с раздялата, както жените. Особено, когато са обичали силно

Колкото и силно да обича жената, реши ли да си тръгне – то е завинаги

Знай, че емоционално недостъпната жена някога е обичала силно и истински

Tagged , , , , , , , , ,
на горе