Раздялата – ако е спонтанна – не е окончателна! Повярвай
Любов и партньорство

Раздялата – ако е спонтанна – не е окончателна! Повярвай

Раздялата е трудна, но с времето ще я преодолеете. Ако все още сте привързани към вашия бивш след известно време, вероятно се чудите дали раздялата е грешният избор. Двойките се разделят по много причини, които не могат да бъдат преодолени навреме, но това може да се промени. Например, ако връзката от разстояние изглежда твърде трудна, но сега вие и вашият партньор живеете по-близо.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че раздялата ви не е окончателна

Вие се разделихте твърде рано

Това, че раздялата ви е била спокойна и не ви е оставила огорчени или с лоши чувства един към друг, не означава, че ви е писано да сте заедно. Но ако все още държите на бившия си и му липсвате, може би не е дошъл моментът да се разделите. Желанието да промените нещо във връзката може да ви обърка и да си помислите, че партньорът ви не е подходящ за вас.

Дори когато и двамата партньори са ангажирани и желаят да работят върху връзката, пак можете да изтълкувате погрешно намеренията на другия и собствените си намерения.

Не искахте да се разделите

Понякога се разделяме по причини, които са извън нашия контрол. Работа, семейни проблеми, разстояние⁠ – животът се случва и ние трябва да правим трудни избори. Може да сте скъсали по причина, която дори вече не си спомняте, или може да е било нещо дребно, което е било важно само в този момент.

Не сте били готови да се разделите и сега ситуацията, която е довела до това, се е променила или може да бъде разрешена. Раздялата поради външни фактори може да ви накара да се почувствате така, сякаш раздялата се е случила от само себе си, вместо вие и вашият партньор да вземете решение да се разделите.

Ако съжалявате за раздялата и обстоятелствата, които са я причинили, вече не съществуват, може би е време да си върнете бившия.

Няма лоши чувства помежду ви

Раздялата неизбежно причинява болка. Освен ако не се справим с тази болка, тя често може да ескалира в гняв към другия човек. Ако сте се разделили, без да се нараните един друг, болката от раздялата е по-лесна за справяне. Вашата тъга не е причинена от партньора ви, а от факта, че сте се разделили.

При раздяла, която не предизвиква негодувание към бившия ви, вие сте в състояние да общувате, тъй като не чувствате необходимостта да се наранявате допълнително заради собствената си болка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Любовта има срок на годност само тогава, когато не е истинска

Лъжата е най-големият враг в брака! Тя бавно убива доверието, а след това и любовта

И мъжете имат нужда от грижа и любов! Дами, отнасяйте се добре с тях

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе