НАЙ-ЛЕСНИТЕ НАЧИНИ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ПО-МЛАДА – БЪРЗО!

НАЙ-ЛЕСНИТЕ НАЧИНИ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ПО-МЛАДА – БЪРЗО!
Психология

НАЙ-ЛЕСНИТЕ НАЧИНИ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ПО-МЛАДА – БЪРЗО!

Защо да се лъжем – няма жена, която да не иска да изглежда по-млада. Харесва ни или не, ние живеем в свят, ориентиран към младостта. Особено жените са изправени пред постоянен натиск да поддържат младежки вид с напредване на възрастта. Преди да потърсим извора на младостта, важно е да помислим дали трябва да сме толкова фокусирани върху борбата със стареенето. Стареенето е естествен процес, който всички трябва да прегърнем, но желанието на жената да изглежда по-млада продължава.

Мисис България получи в леглото любовно послание- букет от 202 рози

Моника Белучи се забърка с мафията

Блатечки и Диляна Попова живеят заедно… като съквартиранти

Как да върнете времето назад и да изглеждате по-млада, при това за кратко време

Ако изглеждате по-млада, това ще ви даде тласък на самочувствието, затова помислете за тези съвети, които варират от прости трикове за гримиране до по-полутрайни козметични процедури. Тези идеи ще ви осигурят по-ярък и по-свеж външен вид.

Добре нанесен грим

Коя жена не иска бързо да изглежда по-млада и да направи добро първо впечатление? Може да се изненадате да научите, че трикът, което оказва най-голямо влияние върху начина, по който хората ни възприемат, не е лифтинг на лицето, Botox® или филър. Изненада! Това е грим. Точно така – грим.
В проучване, публикувано в Drugs in Dermatology, д-р Дейвид Даян установи, че при жените над 40 години умереният и умело нанесен козметичен грим ги кара да изглеждат с 4,5 години по-млади от обявената им възраст. Жените в проучването са снимани без грим, със собствен грим и професионален грим ( IT Cosmetics) . Триста оценители разглеждат снимките. Резултатите показват, че жените с грим се възприемат като по-млади от тези без грим. Освен това гримът превъзхожда невромодулаторите, филърите и лицевата хирургия по отношение на правенето на добро първо впечатление.
Гримът обаче може да ни накара да изглеждаме по-възрастни, ако не се прилага правилно и трябва да се прилага разумно.

Как да изглеждате по-млада

Мъжът, който истински обича икога не би излъгал жената до него

Топли нюанси за косата

Въпреки че става все по-популярно да се прегърне естествената сива коса, много жени все още избират да боядисват косите си. Следващият път, когато отидете в салона, поискайте топли нюанси. Хладните нюанси – като сивото – могат да ви придадат болнав и уморен вид, докато топлите правят повечето тонове на кожата да изглеждат по-ярки. За да намерите вдъхновение онлайн, потърсете термини като „медено русо“, „златисто кафяво“, „бронзово“, „цветно кафяво“ и „шоколадово кафяво“.

Лазерно възстановяване

Ако имате възрастови петна , увреждане от слънцето или белези от акне, помислете дали да не попитате вашия дерматолог за лазерно възстановяване. Този процес подобрява текстурата на кожата и намалява появата на фини линии чрез използване на концентрирани лъчи светлина. Може да са необходими няколко сесии за забележими резултати, а процесът наистина повишава чувствителността на кожата към слънцето, така че защитата от слънцето през месеците след процедурата е от първостепенно значение. Докато лечебният процес може да отнеме няколко месеца, резултатите остават с години.

Блестящи устни

Тенденциите в червилата през последното десетилетие до голяма степен се фокусираха върху матовия външен вид на устните, но напоследък се наблюдава промяна към по-лъскав, по-младежки външен вид. Въпреки че може да си мислите, че гланцът за устни е запазен за тийнейджъри, той всъщност е ласкателен за хора от всички възрасти. Матовите червила са склонни да изсъхват, докато гланцовете за устни подчертават устните и ги правят да изглеждат по-младежки. Изберете nude цвят, който много прилича на естествения ви тон на устните.

Величието на жената е вечно

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко приятелю

Химически пилинг

Киселинните пилинги използват химически ексфолианти, за да отстранят нежно мъртвите кожни клетки от горния слой на кожата ви, оставяйки я да изглежда по-гладка, по-ярка и по-млада. За най-драматични резултати си уговорете среща с професионалист – като дерматолог или естетик. За щастие, днес можете също да направите лек химически пилинг у дома, като използвате един от многото иновативни продукти на пазара. Домашните пилинги осигуряват по-леко ексфолиране и са чудесен избор за чувствителна кожа.

Естествени вежди – за да изглеждате по-млада

Въпреки че може да сте свикнали да правите редовна поддръжка на веждите си, за да изглеждат елегантни и поддържани, помислете дали да не се върнете към естествената им форма за по-младежки вид. Перфектно извитите вежди бяха в тенденция от десетилетия. Сега жените от всички възрасти се стремят към по-естествен вид на веждите си. На пазара има много продукти, които са предназначени да създадат пухкав, по-естествен вид.

Тониран овлажнител

Помислете дали да пропуснете фон дьо тена и вместо това да изберете оцветен овлажнител. Фон дьо тенът може да изглежда тежък на кожата, особено ако е с матова формула. Оцветените овлажнители осигуряват по-леко покритие и оставят естествената текстура на кожата ви да блести. Изберете формула с включен SPF, за да получите слънцезащита, като същевременно предлагате леко покритие. За по-полиран външен вид помислете за фон дьо тен с естествено блестящо покритие, а не за такъв, обозначен като „матиран“ или „сатенен“.

Подгответе кожата си

С напредването на възрастта кожата ни става по-суха и гримът понякога може да подчертае проблема. Преди да започнете сутрешния си грим, е важно да подготвите кожата си, за да създадете гладко, хидратирано платно за вашите основни продукти. Не забравяйте да овлажните и добавите SPF , преди да нанесете слоеве върху хидратиращи праймери.
Грундът за под очите или кремът за околоочния контур не позволява на коректора да попадне във фините линии и осигурява равномерно нанасяне на основните продукти.

Филър с хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина се среща естествено в телата ни и се използва и в инжекционни продукти за създаване на по-плътна и плътна кожа. Тези пълнители са популярна нехирургична процедура, която може да се използва в устните, бузите, под очите и други части на лицето, за да се създаде по-младежки вид. Лекарите използват пълнители, за да намалят появата на фини линии и бръчки, да увеличат устните и да контурират лицето. Те придават обем и пълнота и осигуряват незабавни резултати, въпреки че могат да причинят синини или подуване за няколко дни. Процедурата отнема между 15 минути и един час, а резултатите обикновено траят между една и две години.

Стратегически грим за очи – за да изглеждате по-млада

Когато се прилага правилно, гримът може да направи очите ви да изглеждат по-големи, по-ярки и може да ви накара да изглеждате по-млада. За съжаление обаче е вярно и обратното. Тъмният, тежък грим може визуално да придърпа очите надолу, да засили бръчките и да създаде вид на по-малки очи. Избягвайте черна очна линия и изберете по-меки цветове като сиво или кафяво, в зависимост от цвета на очите ви. Бъдете по-внимателни и сдържани, когато подчертавате долния си клепач. Мекото докосване на сенки е по-ласкателно от грубата линия.

Лечение, препоръчано от лекар

Невромодулаторите и пълнителите могат да подобрят външния вид, но също така могат да имат обратен ефект, ако се прекалява или не се прави правилно. Първо и най-важно, изберете консервативен лекар, който е сертифициран с експертни познания и опит в козметичните инжекционни препарати. Насрочете консултация, за да обсъдите какви са вашите притеснения.
По време на консултацията лекарят обикновено дава огледало и позволява на пациента да посочи какво го притеснява. След това лекарят може да обясни как даден проблем може да бъде разрешен, както и да посочи какво според може да доведе до подобрение и да изглеждате по-млада. И накрая, той или тя може също така да посочи ползите и рисковете от всяка процедура и да ви покаже снимки преди и след на собствените си пациенти, които са имали процедурата.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе