8 признака, че мъжът е доволен в леглото
Интимно 18+

8 признака, че мъжът е доволен в леглото

Сексът е важна и обсъждана част от живота на двойките, а това означава, че нормално хората да се чудят дали партньорите им се чувстват сексуално удовлетворени в леглото.

За повечето двойки сексуалното удовлетворение и сексуалната съвместимост са наистина важна част от връзката им. Питали ли сте се дали той е доволен в спалнята след секс? Сега ще ви помогнем да си отговорите на тези въпроси по следните начини:

8 признака, че мъжът е доволен в леглото

 

6 от най-добрите пози за сутрешен секс

10 места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

8 признака, че мъжът е доволен в леглото

1.Той инициира секса.

леглото
8 признака, че мъжът е доволен в леглото

Това може да не е достатъчно само по себе си, за да гарантира, че той е доволен. В края на краищата, всяко момче със здраво сексуално желание винаги ще иска да започне малко действие между чаршафите, но това също показва, че нещата вървят добре. Ако той редовно се опитва да слезе и да се изцапа с вас, вероятно е доволен от това, което се случва в леглото.

2.Следва гушкане.

Очевидно не винаги е лесно да накараш човек да се гушка след секс. В наша защита, повечето момчета са уморени и просто искат да заспят. Ако гаджето ви се съгласи да се гушка с вас в леглото без излишни уговорки, това обикновено е добър знак. Ако сексът е добър и той е доволен, ще е по-вероятно да иска да остане близо до вас след това и да удължи изживяването.

3.Той се хвали с вашия сексуален живот

леглото
8 признака, че мъжът е доволен в леглото

Ако той наистина е доволен от случващото се в леглото, може да го чуете да се хвали с приятелите си какъв страхотен сексуален живот има, без да преминава добрия тон. Той дава на хората да разберат колко много му харесва това, че разтърсвате неговия свят.

4.Винаги е в добро настроение.

леглото
8 признака, че мъжът е доволен в леглото

Мисля, че всички можем да се съгласим, че сексуалното разочарование има тенденция да се проявява по други начини извън леглото. Ако имате приятел, който е доста бодър през повечето време, това вероятно е нещо добро. Ако случайно правите секс редовно, това може да е голяма причина той винаги да изглежда в добро настроение.

5.Сексът е спонтанен.

Всички имаме натоварен живот и двойките понякога трябва да планират кога да правят секс, но винаги е по-добре, когато е спонтанен, нали? Никой не иска да се чувства така, сякаш просто минава през движенията, затова е толкова страхотно, когато желанието просто ви завладее и искате да разкъсате дрехите на другия в леглото произволно и без причина.

6.Той е нежен дори извън спалнята.

Когато един човек е доволен от това, което се случва в леглото, той почти винаги ще бъде по-привързан извън спалнята. Ще има повече прегръдки, търкания по гърба и общо PDA. Той ще се почувства по-свързан с вас, защото сексът е добър. Той също така ще очаква с нетърпение следващия път, когато правите секс много повече, което ще разкрие неговата флиртуваща и нежна страна.

7.Той обръща внимание на вашите нужди.

Колкото и да си струва, някои момчета могат да бъдат доволни в леглото, дори и да не обръщат внимание на вашите нужди. Въпреки това човек, който е безкористен в леглото, обикновено е доволен от сексуалния ви живот. Ако го карате да се чувства добре в леглото, той ще бъде много по-склонен да отвърне със същото на всичко, което правите, и ще се грижи и вие да се забавлявате.

8.Той иска да опита нови неща.

леглото
8 признака, че мъжът е доволен в леглото

Честно казано, това може да е нож с две остриета. Ако не е доволен от това как вървят нещата в леглото, може да иска да опита нови неща, за да намери нещо, което ще му хареса. От друга страна, ако нещата са добри, той ще бъде по-вероятно да бъде авантюрист. Той ще излезе малко повече от зоната си на комфорт, за да види дали сексуалният ви живот може да стане още по-добър.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?