горещ секс
Интимно 18+

6 от най-добрите пози за сутрешен секс

Сутрешен секс е възможно един от най-добрите начини да започнете деня си. Не само ще изпитате серия от оргазми, но ще бъдете по-усмихнати, позитивно настроени и продуктивни в работния процес.

Но тъй като всяка сутрин нашите енергийни нива са различни, невинаги можем да бъдем толкова активни в леглото, колкото ни се иска. Затова споделяме няколко подходящи пози за сутрешен и незабравим секс.

6 от най-добрите пози за сутрешен секс

6 начина да издържите по-дълго по време на секс

10 места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят

infomax-logo-50-15-HW Вижте петте тайни за добър секс

Ако все пак кипите от енергия, винаги може да започнете деня си с поза „ездачка“, поза „лотос“ или експериментирайте.
Чувствате се отпуснати сутрин? Опитайте по-добрия вариант за събуждане сто пъти по-добро от чаша кафе: сутрешен секс. Изненадайте го по най-добрия начин с една – или всички – от тези секси пози. Той ще хареса вашата спонтанност и вие ще харесате добрите чувства, които запазвате през целия ден.

6 от най-добрите пози за сутрешен секс

1.Лъжички

сутрешен секс
най-добрите пози за сутрешен секс снимка: pinterest

Това вероятно ще бъде най-инстинктивната позиция, когато и двамата тъкмо се събуждате от позиция на гушкане към сутрешен секс. Тъй като и двете ви тела са толкова близо едно до друго и все още лежите, можете да се чувствате невероятно комфортно, като същевременно се занимавате със сериозно горещо легло.

Той ще може да достигне до всички вас с ръцете си, както и да целуне врата ви, давайки ви трябва да се тръгнеш. Можете да извиете тялото си, за да го целунете или дори да наблюдавате действието за тази допълнителна доза сексапил.

2.Секс под душа

сутрешен секс
най-добрите пози за сутрешен секс

Всеки мъж харесва добро извинение, за да види тялото ви наблизо и покрито с вода. Просто се обърнете под душа и го оставете да го направи – ще се почувствате невероятно ръцете му да имат достъп до всички вас, докато водата масажира и кожата ви.

Не само, че ще изпълнявате много задачи на приоритетите си да се движите и да се приготвяте, но също така добавя сладък елемент на интимност, за да измиете нежно телата си един на друг след това. В случай, че имате огледало в банята си, възползвайте се от това, като се наблюдавате – това ще повиши неговата и вашата увереност, за да видите колко фантастично изглеждате двамата в действие. Сутрешен секс под душа е наистина добра идея.

3.Обратна каубойка

Мъжете обичат тази поза, но тя също може да бъде идеалната поза за сутрешен секс. Какво по-хубаво от това да му дадете шоу и да получите точно това, което искате? Не само ви позволява да се приспособите към каквато и да е скорост и дълбочина, които са най-подходящи за тялото ви (което може да е малко схванато сутрин), но също така предотвратява всякакви неудобни моменти на сутрешно дишане.

4.Мисионер с крака на раменете му

Ако се чувствате особено енергични във вашия сутрешен секс, може би помислете за по-дълбоко проникване, за да задвижите наистина силите си преди работа. Можете да скочите в тази позиция веднага или постепенно да преминете от мисионерска, като първо поставите коленете си към гърдите си, след това изпънете краката си нагоре.

Това позволява по-дълбок достъп, както и да му покаже онова твое светлооко, което със сигурност ще го раздвижи.

5.Орален секс

сутрешен секс
най-добрите пози за сутрешен секс

Добре – значи това не е точно поза за секс. Но може да бъде също толкова задоволително и горещо, колкото останалата част от този списък! Ако вашият човек наскоро е изразил желание да бъде събуден от свирка, а не от сутрешен секс и това е нещо, в което и двамата се чувствате комфортно, давайте. Едновременно изпълнява фантазията му и го кара да се чувства неустоим – комбинация, която ще напомпа вашия сексуален живот и неговото его.

6.„Кучешка поза“

сутрешен секс
най-добрите пози за сутрешен секс

Секс поза, която ще изисква енергийно ниво 65% и координация на двамата партньори 50%. Разбира се кучешката поза има много варианти, в които може да бъде изпълнена. Може да е нещо по-закачливо докато пиете сутрешното кафе или ако партньорката ви е легнала изцяло по корем на спалнята вие да легнете върху й и събуждането да бъде повече от вълнуващо. Тази поза е много добра за сутрешен секс.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?