първата крачка
Любов и партньорство

Мъжът трябва да направи първата крачка? Не и днес

От един мъж се очаква да направи първата крачка, когато става дума за излизане на срещи. Още от миналите времена е прието, че инициативата трябва да идва от силния пол, който да покаже на дамата, че има интерес към нея. В последните няколко години обаче нещата се променят. Все по-често виждаме как дамите правят първата крачка и пристъпват към сърцето на един мъж. Жените имат по-добър подход, повече идеи за срещи и по- често с радват на успех, когато харесват един мъж.

Мъжът трябва да направи първата крачка? Не и днес

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Ето няколко идеи за дамите по какъв начин да направят първата крачка и това да им гарантира успех с момчето, което харесват:

Планирайте изненадваща среща

Всички обичат добрите изненади, така че защо да не планирате изненадваща среща за човека, от когото се интересувате? Изберете дейност или място, което смятате, че ще му хареса, и запазете подробностите в тайна до деня на срещата. Предлагаме няколко съвета, които ще ви помогнат да направите първата крачка:

Изберете подходящо място

Изберете място, което е значимо или специално и за двама ви. Това може да е място, което и двамата обичате, или място, което сте искали да изследвате заедно.

първата крачка
Мъжът трябва да направи първата крачка

Планирайте подробностите

Помислете за детайлите, които ще направят срещата специална. Например, ако планирате пикник, донесете любимите му закуски или напитки. Ако планирате филмова вечер, изберете филм, който той е искал да гледа.

Бъдете креативни

Мислете нестандартно и измислете креативни идеи, които ще го изненадат и зарадват. Например романтична вечеря на свещи на неочаквано място, като в парка или на друго приятно място.

Търсете простичките варианти

Въпреки че искате да направите срещата специална, не прекалявайте и не я усложнявайте или стресирайте. Съсредоточете се върху нещата, които ще направят срещата приятна и запомняща се, а първата крачка да бъде направена от вас.

Мъжът трябва да направи първата крачка
Мъжът трябва да направи първата крачка

Комуникирайте ясно

Когато каните момчето на среща, бъдете ясни относно подробностите и изненадата. Уведомете го какво да облече, какво да донесе и какво да очаква. Това ще му помогне да се чувства комфортно и да се вълнува от срещата.

Насладете се на момента

След като срещата е планирана, опитайте се да не се напрягате прекалено много за подробностите. Вместо това се съсредоточете върху това да се насладите на момента и да прекарате чудесно с човека, когото харесвате.

Използвайте чувството си за хумор

Доброто чувство за хумор може да допринесе много за установяването на връзка с някого. Използвайте забавна шега или остроумна забележка, за да разчупите леда и да покажете на момчето, че се интересувате от това да излезете с него. Така първата крачка от ваша страна ще стане доста забавна.

първата крачка 3
Мъжът трябва да направи първата крачка

Планирайте интересен начин за покана

Ако се чувствате креативни, направете първата крачка като измислите интересен начин да поканите момчето на среща. Оставете улики на различни места, например в любимото му кафене или в парка, който и двамата харесвате и вижте дали той може да проследи следата до крайната ви цел.

Използвайте личен подход

Ако вече сте се запознали с лицето, използвайте личен подход. Например, ако знаете, че той обича кучета, поканете го да се присъедини към вас на разходка с кучето си, така първата крачка от ваша страна може да бъде непринудена и свързана с част от неговото ежедневие. Или ако знаете, че е почитател на определена кухня, предложете среща в ресторант, в който се сервира този вид храна.

Бъдете приключенски настроени

Ако сте авантюрист, използвайте това като начин да поканите мъж на среща. Планирайте среща, която включва нещо вълнуващо или дръзко, например скок с бънджи или скок с парашут. Това е смел ход, но също така може да бъде незабравимо и вълнуващо преживяване.

Използвайте тема

Ако търсите креативен начин да поканите мъж на среща, помислете за използване на тема. Например можете да планирате среща „Нощ на игрите“ и да го поканите на настолни игри. Или може да планирате среща „Пикник в парка“ и да опаковате кошница с лакомства за романтичен следобед на открито.

Вижте още:

6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви

ЖЕНСКИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ, КОИТО КАРАТ МЪЖЕТЕ ДА СЕ ВЛЮБВАТ – НЕ СЕ ОТЪРВАВАЙТЕ ОТ ТЯХ

На шега или не: Нещата, които мъжете си мислят, че правим за тях, но изобщо не е така

5 разлики за това как мъжете и жените приемат раздялата

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Теория за червения маникюр: защо всички мъже са луди по него?

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе