11 ясни знака, че човекът до теб те обича истински
Любов и партньорство

11 ясни знака, че човекът до теб те обича истински

В наши дни жените все по-трудно се доверяват на мъжете, а някои дори не вярват в истинската любов. Разбира се, не слагаме всичко под общ знаменател, но много мъже имат славата на женкари. Можете ли все пак да намерите гадже или съпруг, който да ви предложи истинска, вярна и трайна любов? Е, все още има много мъже, на които може да се има доверие. Просто трябва да внимавате при избора на човека, който да обичате.

 

Няколко ясни знака, които доказват,че мъжът ви наистина ви обича

 

Той те уважава

 

Ако приятелят ти те обича, той няма да те принуди да правиш неща, които не искаш, само за да изпълниш желанията му. Той ще уважи принципите ви и няма да ви накара да правите компромиси със себе си.

 

Той е търпелив и не е груб

 

Мъж, който наистина те обича, би бил търпелив и нежен, въпреки че понякога това може да го прави досаден. Нека признаем, че жените са толкова непредсказуеми и емоционални, а понякога плачем без причина. Въпреки това, ако един мъж наистина те обича, той би разбрал тези моменти и ще няма да покаже грубо отношение към теб. Той прави всичко възможно да остане джентълмен, дори в истерията ти.

 

Той е смирен

 

Във връзка с това, че е търпелив и нежен, мъж, който те обича, ще сдържа гордостта си. Любовта ще го направи безкористен до степен да бъде смирен. Когато е в конфликт, дори и да не е по негова вина, той би избрал да бъде този, който да извини, само за да закърпи нещата. Страхът му да ви загуби е по-голям от желанието му да докаже, че е прав.

 

Той те поставя преди себе си

 

Влюбеният мъж е безкористен към своето специално момиче. Твоите нужди винаги са на първо място за него. Той ще работи усилено, за да ти помогне по какъвто и да е начин. Той е готов да жертва време, сън, пари и дори всичко, само за да направи живота ти удобен. Освен това той не би те използвал за задоволяване на собствените си нужди.

 

Той те защитава

 

Не се дразни, ако гаджето ти не иска да носиш твърде разголващи дрехи. Той знае как работи мъжкият ум, затова просто иска да те предпази от това да сте център на мъжката похот. Това не значи, че непременно проявява ревност. Той просто не иска някой да не те уважава или да има пошли мисли към вас.

 

Той не се състезава с теб

 

Мъжът, който те обича, никога не би се състезавал с теб. Той няма да стане несигурен, само защото печелиш много повече или имаш повече постижения от него. Естествено е мъжете да бъдат конкурентни, но когато става въпрос за теб, той е безкористен. Той празнува с теб във вашите възходи и би те насърчил да посегнеш към мечтите си. Ти не си заплаха за него, а по-скоро вдъхновение да работи усилено за собствените си цели.

 

Той зачита твоите чувства

 

Ако приятелят ти те обича, той ще внимава да не направи нищо, което може да те разстрои или нарани. Той винаги ще обмисли как се чувстваш. Следователно, когато взема важни решения, той винаги ще поиска твоето мнение. Той ще направи всичко възможно да спре да прави това, което не ти харесва, като пороци, защото не може да си позволи да те разочарова и да ти причини главоболие.

 

Той не би те наранил или насилил по никакъв начин

 

Ако те обича, той никога няма да те малтретира физически, емоционално, психологически или сексуално. Без значение как се дразни от вас, той никога не би се осмелил да ви нарани по някакъв начин, нито да издаде обидни думи.

Той бяга от изкушенията. Мъжете са визуални същества. Нормално е те да бъдат привлечени от красиви и съблазнителни жени. Ако обаче твоят мъж наистина те обича, той няма да надхвърли оценката на красотата. Когато му се даде възможност да флиртува с неустоима дама, той ще бяха от нея. Той полага решителни усилия да стои настрана от изкушенията. Той елиминира всяка възможност да те нарани, именно защото те обича.

 

Той гордо те запознава със семейството и приятелите си

 

Един от признаците, че даден мъж е сериозен с теб, е, когато те е пуснал в своя свят. Той те запознава със семейството и най-близките си приятели. Освен че се гордее с това, че ти си негова приятелка, това също е знак, че намеренията му към теб са чисти. Той наистина иска да бъдеш част от живота му завинаги.

 

Той не променя отношението си към теб, дори и да сте заедно от години

 

Много мъже спират да бъдат романтични и галантни след етапа на ухажване. Той обаче запазва и дори удвоява усилията си да те накара да се почувстваш специална. Той прави всичко това, не за да те впечатли, а защото иска да ви докаже колко много те обича.

Само ти можеш да знаеш дали мъжът ти те обича истински или не. Не се опитвай да отричаш нещата, ако усещаш, че той просто си играе. Ако не виждаш тези знаци, може би е време да отвориш очите си и да направиш по-сериозна преценка на връзката си. Ако изводът е, че той не е този за теб, не губи надежда, че някой ден ще бъдеш истински обичана. Противно на общоприетото клише, всички мъже не са еднакви. Все още има много такива, които също не спират да търсят истинската си любов и когато я намерят, са готови на всичко, за да направят тази жена щастлива. Ти заслужаваш най-доброто, затова не се примирявай с по-малко.

Tagged , , , , , , ,
на горе