Мило момиче, не бързай с изводите! За всяко нещо си има причини, които често не подозираш

Мило момиче, не бързай с изводите! За всяко нещо си има причини, които често не подозираш
Любов и партньорство

Мило момиче, не бързай с изводите! За всяко нещо си има причини, които често не подозираш

Приятелствата се различават от романтичните връзки по един важен начин: те могат да издържат на разстояние и липса на контакт много по-лесно. Вашите близки приятели са част от голямото ви семейство – тези видове връзки не следват същата прогресия като тази с вашия партньор, така че очакванията са различни.

Но това не означава, че тези взаимоотношения са маловажни, но има разбиране, че животите ви се движат отделно, докато не се сливат от време на време и имате шанс да прекарвате време заедно. Срещата със стари приятели може да възобнови приятелствата и липсата на новини от най-добрия ви приятел в продължение на седмица рядко е причина за безпокойство.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Причини защо най-добрият ви приятел ви игнорира

Вашият приятел всъщност не ви игнорира

Повечето хора са по-близо до най-скъпите си приятели, отколкото до повечето от членовете на семейството си – в крайна сметка близките приятели са семейството, което сте избрали. Не е необичайно да почувствате, че най-добрият ви приятел е ваша сестра по душа или ваш брат по всякакъв начин, който има значение.

Причините може да са много… Така че, ако имате нужда от вашия приятел в момента, но той не е на разположение, може да почувствате, че ви игнорира, дори когато не е така всъщност. Когато се чувствате уязвими и търсите човека, на когото можете да се доверите и на когото можете да се доверите, е лесно да се почувствате игнорирани, ако той не реагира по начина, по който искате.

Вашият приятел е зает

Приятелствата като възрастни са различни от тези, които сте имали като дете. През тези периоди от живота ви се сприятелявате с хора, които са близо до вас всеки ден и чието ежедневие е подобно на вашето.

Когато пораснеш, трябва да се съсредоточиш върху собствения си живот и приятелствата ти се променят. Те вече не се основават на времето, което прекарвате заедно, но осъзнавате, че вашите истински приятели са хора, които стоят до вас, когато имате нужда от тях. Ако вашият приятел изглежда ви игнорира, той може просто да е зает с нещо в собствения си живот и да няма време да се съсредоточи върху вас. Това не означава, че не ги е грижа за вас, но че в момента просто са твърде заети, за да ви отделят време.

Вашият приятел има проблеми, които не може да сподели с вас

Вашият приятел може да има проблеми, за които не смята, че може да говори с вас, или които са твърде лични, за да ги споделяте с някого. Това може да включва семейни проблеми, върху които трябва да работят с партньора си, здравословни проблеми, пред които са изправени, или финансови проблеми.

Ако сте от хората, които обичат да споделят това, което им тежи, може да изглежда, че вашият приятел не ви вярва, но това не е вярно. Той просто предпочита да пази определени неща в тайна или между тези, които са засегнати от тях. Можете да сте сигурни, че вашият приятел ще дойде при вас, ако или когато може.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Семейството е най-важното нещо на този свят – то е всичко

Да се влюбиш в твой приятел означава да рискуваш приятелството си с него

Смисълът на живота е да бъдеш щастлив. Не живей за мнението на другите, това е лудост

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе