Бог никога не ви изпраща повече, отколкото можете да поемете

Бог никога не ви изпраща повече, отколкото можете да поемете
Любов и партньорство

Бог никога не ви изпраща повече, отколкото можете да поемете

Няма значение дали преминавате през трудна семейна ситуация, дали сърцето ви е разбито от човека, когото обичате най-много, или изпитвате други проблеми – въпросът е същият. Когато животът те събори и когато се чувстваш сякаш си в точката на пречупване, изглежда невъзможно да видиш светлината в края на тунела.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Чувствате се безнадеждни и безпомощни, убедени, че нещата ще останат така завинаги. Мислите, че никога няма да се изправите и всичко, за което можете да мислите, са най-лошите възможни сценарии за това как ще се развият нещата. Сякаш целият оптимизъм във е изчезнал. Сякаш сте загубили всякаква вяра, че може да дойде по-добро „утре“ и че ще се потопите в това нещастие, през което преминавате в момента.

Сякаш сте загубили цялото си желание да живеете и дори да се опитате да подобрите нещата. Вие сте водени от всички тези негативни обстоятелства, без дори да се опитвате да им въздействате повече и сте позволили на депресията и отчаянието да ви погълнат напълно. Няма значение, че хората около вас непрекъснато ви повтарят, че всичко се случва с причина или че във всичко лошо има нещо добро. Вие просто не можете да повярвате в нищо от това, защото песимизмът ви е завладял до степен, в която не виждате изход.

 

Това наистина е единствената истина – Бог винаги има цел за вас, дори когато не я виждате. Не е нужно да ми вярвате сега, но в крайна сметка ще видите, че а Той винаги има план, за който ние обикновено не сме наясно. Само помнете – когато си мислите, че Бог иска да ви пречупи, Той го прави само за да може да ви направи още по-силни. Той просто го прави, за да ви поправи и да ви накара да станете възможно най-добрата версия на себе си.

И точно това се случва с вас в момента. Вероятно се чудите какво сте направили, за да заслужите цялата тази болка и кога ще спре. Но това, което постоянно забравяте, е, че Бог никога не ви изпраща повече, отколкото можете да поемете. Помнете това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Бог има план за теб. Просто повярвай

Когато красотата на жената не е достатъчно условие за вярност. И защо мъжете изневеряват

Любовта ще дойде тогава, когато най-малко очакваш! Просто вярвай! Силно!

 

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе