Любовта ще дойде тогава, когато най-малко очакваш! Просто вярвай! Силно!

Любовта ще дойде тогава, когато най-малко очакваш! Просто вярвай! Силно!
Любов и партньорство

Любовта ще дойде тогава, когато най-малко очакваш! Просто вярвай! Силно!

Ще срещнеш любовта, мило момиче, тогава, когато най-малко очакваш. Тя ще дойде и ще преобърне живота ти на 360 градуса… Трудно ли ви е да срещнете правилния човек? Когато имате проблеми с намирането на любовна връзка, е твърде лесно да се обезсърчите или да приемете разрушителните митове за срещите и връзките.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Животът като сам човек предлага много награди, като например свободата да преследвате собствените си хобита и интереси, да се научите как да се наслаждавате на собствената си компания и да цените спокойните моменти на самота. Въпреки това, ако сте готови да споделите живота си с някого и искате да изградите трайна, полезна връзка, животът като сам човек също може да изглежда разочароващ.

За много от нас нашият емоционален багаж може да превърне намирането на подходящия романтичен партньор в трудно пътуване. Може би сте израснали в семейство, където не е имало модел за солидна, здрава връзка и се съмнявате, че такова нещо изобщо съществува. Или може би историята ви на запознанства се състои само от кратки връзки и не знаете как да направите една връзка трайна. Може да бъдете привлечени от грешен тип хора или да продължавате да правите едни и същи лоши избори отново и отново поради неразрешен проблем от миналото ви. Или може би не се поставяте в най-добрата среда, за да срещнете правилния човек, или че когато го направите, не се чувствате достатъчно уверени.

Какъвто и да е случаят, можете да преодолеете всичко, което ви се струва за невъзможно. Дори и да сте грешили многократно или да имате лошо минало, когато става въпрос за срещи, тези съвети могат да ви помогнат да поемете по пътя към намирането на здрава, любяща връзка, която ще се задържи.

Не превръщайте търсенето на връзка в центъра на живота си. Концентрирайте се върху дейностите, които ви харесват, вашата кариера, здраве и отношенията със семейството и приятелите. Когато се съсредоточите върху това да сте щастливи, това ще поддържа живота ви балансиран и ще ви направи по-интересен човек, когато срещнете някой специален.

Не забравяйте, че първите впечатления не винаги са надеждни, особено когато става въпрос за запознанства в интернет. Винаги е необходимо време, за да опознаете истински човек и трябва да преживеете да сте с някого в различни ситуации. Например, колко добре този човек издържа под напрежение, когато нещата не вървят добре или когато е уморен, разочарован или гладен?

Играта за запознанства може да бъде нервна. Съвсем естествено е да се тревожите за това как ще се натъкнете и дали вашата среща ще ви хареса или не. Но колкото и срамежливи или социално неудобно да се чувствате, можете да преодолеете нервите и самосъзнанието си и да създадете страхотна връзка.

Фокусирайте се навън, а не навътре. За да се преборите с нервите при първа среща, съсредоточете вниманието си върху това какво казва и прави партньорът ви и какво се случва около вас, а не върху вътрешните си мисли. Да останете напълно присъстващи в момента ще ви помогне да откъснете ума си от тревогите и несигурността.

Когато сте наистина любопитни за мислите, чувствата, преживяванията, историите и мненията на някой друг, това си личи – и те ще ви харесат за това. Ще изглеждате много по-привлекателни и интересни, отколкото ако прекарвате времето си в опити да се рекламирате на срещата си. И ако не се интересувате истински от срещата си, няма смисъл да продължавате връзката си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истинската жена се печели с уважение и любов, а не с пари и скъпи подаръци

Когато не изпитваш чувства към една жена – прекъсни отношения с нея. Не я наранявай и лъжи

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе