Влюбете се в този мъж, за когото ще сте целия свят
Любов и партньорство

Влюбете се в този мъж, за когото ще сте целия свят

Влюбете се в този мъж, за когото ще сте целия свят. Не се влюбвайте в някой, който ще ви каже колко сте красива или колко добре ви стои впитата рокля. Влюбете се в някой, който ви обича по същия начин, независимо как изглеждате физически.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Влюбете се в някой, който го е грижа за вас, който ви отмества стола, за да седнете, който отваря вратата вместо вас, който обръща внимание от коя страна на тротоара вървите. Влюбете се в човека, който обръща внимание на нещата, които харесвате, който помни любимата ви книга, който постоянно пуска любимата ви песен, докато и на двамата не ви омръзне, който прави глупави впечатления, за да ви накара да се смеете.

Влюбете се в някого, който ще ви накара да забравите белезите си, всички предишни любовници и всички пъти, когато сърцето ви е било разбито. Влюбете се в някого, който няма да ви накара да се почувствате, че ви е трудно да обичате, който ще ви накара да забравите цялата тъга, през която сте преминали, и който ще намали цялата болка, която тепърва предстои.

Влюбете се в човека, който прави депресията непозната за вас, който се вълнува от живота, с когото искате да споделите мечтите си, без значение колко глупави или нереалистични са те, защото знаете, че той ще повярва в тях точно толкова, колкото вярвате и вие самите.

Влюбете се в момчето, което ви вижда само когато влезе в стаята, чийто свят светва, когато ви види, чийто ден е изпълнен с мисли за вас и как да ви направи щастливи. Изберете да се влюбите в човек, който се обажда само за да чуе гласа ви или шофира с часове само за да ви види за малко.

Влюбете се в човека, чието щастие е слято с вашето, който ви избира независимо от това кого избирате вие, който решава да ви обича по същия начин в лошите ви и дори в най-лошите ви дни. Изберете момчето, което е видяло не толкова красивата ви страна и все пак е решило, че вие ​​сте най-красивото нещо, което някога му се е случвало.

Изберете да се влюбите в човека, който по някакъв начин знае какво да каже и кога да го каже. Който знае как се чувствате още преди сами да сте го осъзнали. Влюбете се в човека, който изпитва болка, когато плачете, който е щастлив, когато се усмихвате, чиито ръце се чувстват като у дома и чиято длан пасва идеално на вашата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Бори се за този мъж преди друга жена да е заела мястото ти

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

Когато не изпитваш чувства към една жена – прекъсни отношения с нея. Не я наранявай и лъжи

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе