Да се влюбиш в твой приятел означава да рискуваш приятелството си с него

Да се влюбиш в твой приятел означава да рискуваш приятелството си с него
Любов и партньорство

Да се влюбиш в твой приятел означава да рискуваш приятелството си с него

И двамата се познавате от известно време. Отношенията ви винаги са били само и единствено приятелски. Нито ти, нито пък той някога сте имали друг вид намерения. Винаги си гледала на него като на брат. Споделяла си му за своя любовен живот и всичко за себе си. Както и той на теб. И двамата сте се допуснали близо един до друг, но по друг начин. Чисто приятелски. И никога не сте и предполагали, че един ден, един от двама ви ще се влюби в другия. До днес. До деня, в който той започва да се държи по особено странен начин. Поведение, крайно нетипично за него. Странно, нали?

Тук има нещо. Нещо по-дълбоко, по-истинско. И определено той не се държи с теб като с приятел. А като нещо повече. Но какво е това? Мислиш си, че е невъзможно да се влюби в теб, тъй като и двамата сте се приемали винаги само като приятели. Но за любовта няма невъзможни неща. А и е толкова лесно да се влюби човек в момиче като теб.

 

Представяме ти знаците, които показват, че твоят най-добър приятел започва да се влюбва в теб.

 

Докосва те повече от обикновено

Съвсем нормално е, когато си приятел с някого, да имате по-мили моменти, като прегръщане, приятелски целувки и т.н. Особено, когато става въпрос за най-добрия ти приятел. С него сте неразделни, а неговата прегръдка може да излекува всяка твоя болка.

Но напоследък докосванията му все повече зачестяват. Както и не са същите като преди. Сега те докосва много по-нежно, сякаш го прави със страст. Милва лицето ти и се усмихва, докато те гледа. Е, мила, това момче не те приема повече само като приятелка. Не се прави, че и ти не го забелязваш.

Загрижен е повече от обикновено

Винаги се е държал мило с теб. Винаги е бил насреща, когато имаш нужда от помощ. Интересувал се е за това как се чувстваш и имаш ли нужда от нещо. Но сега се държи толкова странно. Сега е загрижен по особен начин за теб. И се притеснява много повече.

Дори и да се оплачеш от главоболие, той ще се притесни и ще направи всичко възможно, за да се почувстваш по-добре. Не позволява и косъм да падне от главата ти. Носи ти обяд на работа, взема те с колата си винаги, за да не ходиш пеша. Е, мила, ти си страшна късметлийка. Това момче е влюбено в теб, но ще му дадеш ли шанс?

Когато си наоколо е нервен

Поредният знак, който доказва, че той започва да се влюбва в теб е, когато си наоколо, а неговото държание е толкова странно и нетипично. Може би се чудиш защо всеки път, когато сте двамата, той е леко нервен и притеснен? Обикновено така се държи човек, когато е влюбен. Иначе няма логика, нали? Защо останалите ти приятели не са нервни и притеснени, когато са с теб? Това момче изпитва чувства към теб, мила. Но не знае нито как да ти го сподели, нито пък как да продължи да крие чувствата си.

Разпитва те за любовния ти живот

Винаги си му споделяла всичко за любовния ти живот без той да те разпитва. Споделяла си му за всички партньори, с които си била и за причините за раздялата ти с тях. Отново без той да пита. До днес, когато той иска да научи всичко за теб и любовта около теб. Иска да знае всеки детайл и в момента, в който му кажеш, че за сега си сама и няма никого до теб, в очите му виждаш радост и облекчение. Защо си мислиш го прави? Кой би се радвал най-добрият му приятел да е необвързано освен този, който е влюбен в него. Замисли се сама.

Държи се топло и студено

В един миг той е толкова топъл и привързан към теб, а в следващия става студен и дистанциран. Това поведение е толкова объркващо, защото и двамата обикновено нямате чувства един към друг. Това негово държание се дължи на факта, че той започва да изпитва нещо към теб, но не знае как да се справи с това. Може би се държи по този начин, защото не иска да се влюбва в най-добрата си приятелка и да рискува приятелството си с теб. Или може би знае, че ти не си човекът за него, но пък е безсилен пред това, което изпитва. Но това са само предположения. Истината знае само и единствено той.

Имаш ли още съмнения за странното му поведение? Знаеш ли кои могат да бъдат причините за него? Ние ще ти кажем главната такава – ЛЮБОВ. Да, скъпа. Твоят най-добър приятел е влюбен в теб. Но как ще свърши всичко това?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе