6 начина да получите любовта, която заслужавате
Любов и партньорство

6 начина да получите любовта, която заслужавате

Всички заслужавате да получите най-доброто в любовния си живот. Не всяка връзка приключва с щастлив край, но именно тези взаимоотношения честно ни правят по-силни и ни дават ценни житейски уроци. Макар всичко да е индивидуално, все пак има някои начини да увеличите шансовете си за успех.

6 начина да получите любовта, която заслужавате

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Ето и съвети как да получите любовта, която заслужавате:

Не се променяйте

Не се променяйте, само за да се почувствате по-близки с партньора си. Не е необходимо да се интересувате от това, от което се интересува той, за да бъдете близки. Искате да продължите да се усъвършенствате в една връзка, но не трябва да променяте това, което сте, заради него.

Чудесен съвет за взаимоотношенията на жените е да бъдете верни на себе си, за да получите това, което заслужавате. Разбира се, можете да гледате някой важен мач с него, дори и да не се интересувате от спорт, но не променяйте интересите си или това, което сте, за да го направите щастлив. Бъдете честни с него, а не се преструвайте, защото така рискувате да получите обратен ефект.

Искате да сте щастлива такава, каквато сте, а не да се опитвате да бъдете някой друг.

да получите
6 начина да получите любовта, която заслужавате

Не насилвайте караниците

Когато една връзка стане скучна, може да ви се струва, че воденето на битки е чудесен начин да запалите отново искрата или страстта. Понякога просто имате желание да изкарате навън някакъв стрес или гняв, който изпитвате, а кой е най-близкият ви човек? Вашият партньор.

Вместо да правите това, поговорете с него. Освободете се от стреса чрез по-здравословни средства като физически упражнения или терапия. Насилването на караници само разпалва негодуванието и така може да получите нови проблеми във взаимоотношенията си.

Не се опитвайте да бъдете перфектни

Не съществува такова нещо като перфектна връзка. Без значение колко невероятни изглеждат двойките в социалните мрежи, винаги има проблеми. Не избягвайте трудните дискусии или караници само за да изглежда, че нещата са чудесни.

Обществото често може да ни накара да се чувстваме така, сякаш трябва да бъдем перфектните партньори и затова да искате да получите такъв образ за вас. Но един съвет за взаимоотношенията на жените е, че това е вашата връзка. Бъдете себе си. Никой не е съвършен.

да получите
6 начина да получите любовта, която заслужавате

Доверете му се

Връзката няма да получи шанс да разцъфти без доверие. Всички изпитваме ревност от време на време, но ако не се доверявате на партньора си, това само ще ви отдалечи един от друг.

Работете върху доверието. Ако то не ви се отдава лесно, отделете време и поговорете за това, дори посетете консултант за двойки за малко безпристрастна помощ. Без доверие връзката ще се разпадне.

Ако той иска да опита нов ресторант или хоби, дайте му шанс. Бъдете открити. Не затваряйте идеите му само защото не ви харесват от пръв поглед. Опитайте се да отворите съзнанието си, точно както бихте искали той да направи, ако имате идея. За да получите любовта, която наистина заслужавате, са нужни компромиси и от двете страни.

Правете компромиси

Компромисът е от съществено значение за всяка щастлива връзка. Трябва да сте готови да направите някои отстъпки, ако искате връзката ви да проработи. Вие и партньорът ви няма да се разбирате и да се съгласявате през цялото време. Понякога се налага да намерите средата. Когато сте в здрава връзка, компромисът не се усеща толкова труден, колкото изглежда.

Отпуснете се

Вие сте във връзка и това е чудесно. Сега я оставете да бъде и да се развива. Винаги искате да полагате усилия, но не прекалявайте.

Писането на съобщения на партньора ви по цял ден, постоянният контакт и просто прекаленото старание не са признак за добра връзка. Всъщност това поведение показва недоверие, ниско самочувствие и нужда. Така ще можете да получите само негативи и дори да има любов помежду ви, тя ще отстъпи назад.

Вижте още:

Тайна техника за изпълнение на желания

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

3 мита за мъжките желания, в които жените все още вярват и каква е реалността

10 признака, че мъжът се интересува от вас повече, отколкото казва

Как да изглеждаме скъпо облечени: 7 цвята /СНИМКИ/

10 начина да му покажете, че държите на него

5 съвета как да си върнете бившия

Tagged , ,
на горе