Не спирайте да работите върху връзката си с партньора
Любов и партньорство

Не спирайте да работите върху връзката си с партньора

Независимо от колко време сте заедно с даден човек, трябва непрекъснато да работите върху връзката си с партньора. В противен случай рискувате да попаднете в плен на рутината, а тя е попречила на не една или две двойки. Това важи с пълна сила и за влюбени, които тепърва се опознават.

Не спирайте да работите върху връзката си с партньора

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Затова ви предлагаме някои съвети как с партньора ви да работите върху взаимоотношенията си:

Бъдете в крак един с друг

Уверете се, че не се срещате само мимоходом с партньора си. Не сте заедно само в леглото или да бъдете приятели. Трябва да сте в крак с живота на другия, поне по някакъв начин. Трябва да знаете какво се случва с неговото семейство и работа и обратното. Уверете се, че отделяте време наистина да знаете през какво преминава другият, за да му предложите подкрепа.

Намирайте време един за друг

Въпреки че не трябва да пренареждате живота си един заради друг, уверете се, че отделяте време, за да продължите да се срещате. Понякога е по-лесно да седнете и да гледате телевизия заедно с партньора, отколкото да излезете на вечеря. Но да сте сигурни, че отделяте време наистина да се наслаждавате на времето си заедно, е жизненоважно, за да останете щастливи един за друг.

Без истински срещи можете да се чувствате комфортно до степен, в която да се чувствате повече като съквартиранти, отколкото като двойка. Намерете време да се съсредоточите върху връзката си с партньора.

с партньора
Не спирайте да работите върху връзката си с партньора

Проявявайте уважение един към друг

И двамата се нуждаете от уважение. Вие трябва да се отнасяте с уважение към него, а той към вас. Това е нещо, което рядко се среща, когато се търсят съвети за връзки за жени.

Но уважението често липсва във връзките, което може да разруши доверието, любовта и увереността. Уважението трябва да присъства във всичко – от дискусиите до караниците и др.

Говорете за бъдещето

Независимо дали с партньора ви планирате да се ожените или да имате деца, трябва да обсъдите бъдещето в някакъв аспект. Ако през цялото време просто се носите по течението, само чакате момента, в който желанията ви няма да съвпаднат.

Искате ли и двамата да се преместите да живеете заедно един ден? Надявате ли се да пътувате, след като спестите малко пари? Какви са плановете ви за една година напред? За пет години? Да, никой не може да прогнозира бъдещето, но е важно с партньора ви да имате общи цели. Ако искате различни неща от живота, е хубаво да го знаете още в ранен етап на връзката ви. А и може с времето целите ви да са се променили, затова комуникирайте си редовно на тази тема.

Приемете различията си

Не винаги ще се разбирате или ще сте съгласни с партньора си по дадена тема и това е напълно нормално, въпросът е как ще подходите. Възможно е да се различавате по дребни неща като най-добрия филм от „Междузвездни войни“, а може би не сте съгласни с нещо по-голямо като религията или политиката.

Ако искате връзката ви да проработи, трябва да приемете тези различия и да измислите как да не позволявате на тези неща да ви пречат. Ако не можете, те многократно ще предизвикват проблеми.

с партньора
Не спирайте да работите върху връзката си с партньора

Бъдете признателни

Връзката не изисква само да правите неща един за друг. Никога не предполагайте нищо. Когато партньорът ви направи нещо хубаво за вас, уверете се, че знае, че сте му благодарни. Простото изказване на благодарност може да има огромно значение за щастието на връзката ви. Това е съвет за взаимоотношенията на жените, който често се пренебрегва. Да покажете благодарност на партньора си никога не е лошо, затова го правете редовно. Ключовото за щастието и хармонията в една връзка са именно малките неща, както разбира се, и всичко в живота.

Вижте още:

Методът 3-2-8 ни помага да отслабнем бързо и да оформим „горещо“ тяло

Тайна техника за изпълнение на желания

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

10 начина да му покажете, че държите на него

5 съвета как да си върнете бившия

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Tagged ,
на горе