Какво ви очаква в Любовта до края на 2022 г. според зодията

Изненади в средата на август
Астрология

Какво ви очаква в Любовта до края на 2022 г. според зодията

 

ОВЕН

Няма съмнение, че през цялата 2022 година Овенът многократно ще бъде в центъра на възхитеното внимание от противоположния пол. И това трябва да се използва! Слънчеви усмивки, говорете с красиви думи, правете малки, но сладки подаръци, покажете явни знаци на внимание и сърцата на хората ще се отворят за среща с вас. Това важи особено за онези Овни, които търсят своя любим човек. Но дори и за тези, които вече са във връзка, лекият флирт и смелостта няма да навредят, основното е, че всичко тук е справедливо и не е обидно за партньора. Овенът трябва да се избягва, по всякакъв начин, критиките и забележките към сродната душа, защото тази година звездите от хороскопа ще го провокират към прекомерна ригидност, граничеща с преминаване на граници. Така че, не трябва да застрашавате връзката и любовта си. Много по-добре е, вместо думи и разяснения, просто да приготвите романтична вечеря през 2022 г. това ще помогне за решаването на всякакви проблеми и ще разтопи ледовете.

 

ТЕЛЕЦ

През следващата година тайната на успеха в любовта за Телецът ще бъде в добре познатата формула: „Пътят към сърцето на мъжа преминава през стомаха, а към сърцето на жената – през органите на слуха“. Като цяло, през 2022 г., интимността и топлината ще бъдат много по-важни за една трайна връзка, а това, уви, не може да бъде постигнато от никакви идеални физически фигури. Така че, не бройте калориите, а повишете броя на вълшебните мигове.

Ето защо, звездите от хороскопа горещо препоръчват на Телците да не се запалват много по диетите и фитнеса, а малко по-често от обикновеното, да канят любимия човек на някое хубаво кафене. Това важи, както за тези, които вече са във връзка, така и за тези, които търсят своята заветна сродна душа. И, разбира се, на масата трябва да говорите не за проблеми и трудности, а за нещо, което радва душата и изпълва сърцето с топлина. Накратко, мечтайте и споделяйте мечтите си – тази година те са склонни да се сбъднат …

 

БЛИЗНАЦИ

Що се отнася до любовта, през 2022 г. звездите от хороскопа дават на Близнаците всички шансове да изрисуват тази сфера с нови цветове. Тяхното безпокойство и жив интерес към всичко необичайно ще придадат на Близнаците специален чар в очите на противоположния пол. Емоциите им през този период ще бъдат толкова заразителни и омайни, че няма да оставят никого безразличен. Е, това е страхотен момент, за да усетите вкуса на новите впечатления върху горещите си устни, да освежите чувствата си и да дадете нов тласък на връзката си с любимия човек. Просто споделете ярките си емоции с любимите си хора, обадете им се, ако не на околосветско пътешествие, то поне на кратка разходка и повярвайте, вашият любим човек ще ви бъде благодарен за това. Е, ако все-още нямате любим човек, тогава има девет от десет шанса да го привлечете, именно през тази година.

 

РАК

Що се отнася до любовта, през 2022 г. звездите от хороскопа препоръчват по-често да използвате чувството си за хумор в общуването с противоположния пол – хуморът обещава да направи Рака необичайно привлекателен и неустоим. Изобщо, самият Рак през 2022 г. също ще бъде готов да се стопи от нечия искряща усмивка. Така че, ако мисли къде да покани любимия си човек, изборът е очевиден – нищо няма да разтопи сърцата им по-добре от добра романтична комедия. Във всичко останало за Рака ще бъде добре, да се отклони малко от обичайните си правила и стил на поведение. Тази година клони към нестандартни решения и ако Ракът иска да успее, включително и в любовта, трябва да е готов да действа извън рамката. И не се срамувайте от емоциите си!

Какво ви очаква в Любовта до края на 2022 г. според зодията

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

ЛЪВ

Ако Царят на хороскопа все-още не е намерил подходящ партньор за себе си, то през 2022 г. едва ли ще успее да избегне тази съдба – ще има много кандидати за ръката и сърцето му! И всичко, което Лъвът ще трябва да направи, е просто да бъде себе си – лесен за общуване, спокоен и елегантен. Е, ако в него се зараждат някакви трудности в любовните отношения, най-вероятно ще са предизвикани от твърде много кандидати. Все пак, е известно, че колкото по-голям е изборът, толкова по-труден е. Но това са приятни „проблеми“. Тази богата програма, обаче може да има един малък минус – потапяйки глава в еуфорията от любовни приключения, Лео рискува да изгори твърде много сила и енергия в тези вълнуващи игри, така че може да се изтощи за други неща. И да, и тази година не е нужно да забравяте за съня и простата пасивна почивка.

 

ДЕВА

През 2022 г. за Девата чувства като подозрение и ревност са категорично противопоказани! Повярвайте, че ако през този период в душата на Девата се събуди ревнив тракер (а това е повече от вероятно), тя рискува да научи много за любимия си човек, което ще раздразни душата й и напълно ще изтощи нервите й. От време на време в очите й ще попадат всякакви „факти“ и „несъмнени доказателства за изневяра“. Но най-важното е, че повечето от тези „факти“ ще се окажат само плод на една разгорещена фантазия! Или резултат от съвпадение. Причината за това е проста – през 2022 г. съдбата ще изпита Девата за силата на нейните чувства, защото истинските чувства са, преди всичко, доверие и уважение към любимия човек. И ако издържи този (не много труден) изпит, съдбата със сигурност ще я зарадва с магическа феерия от най-нежни преживявания и чувства.

 

ВЕЗНИ

През предстоящата 2022 г. звездите от хороскопа ще наклонят Везните към сигурността. Ако все-още не са начертали плановете си за връзка, тази година ще трябва да го направят, в противен случай водовъртежът от бързи събития ще ги стегне така, че не само главата, но и цялата планета под краката им ще се върти в такива скорост, която едва ще издържите! С други думи, ако Везните не искат да се изгубят в лабиринта на отношенията си с различни партньори, ще трябва най-накрая да спрат сърцето си на някой от кандидатите. Ако Везните успеят да направят този избор, няма да съжаляват. Е, за да си улеснят избора, те трябва да имат предвид едно просто правило: за силен съюз на любящи сърца, страстта и бурните емоции не са достатъчни, за това те също се нуждаят от общи интереси. И ако общите интереси съвпаднат с общите чувства, тогава няма какво да мислите, това е вашият човек!

 

СКОРПИОН

През 2022 г. за Скорпионът е препоръчително да избягва с всички възможни средства всякакъв вид недоразумения с любимия човек. Това няма да доведе до нищо добро, защото в любовта основното нещо не е правдивостта, а съчувствието и нежността. За да се съгласите с любимия човек, е достатъчно просто да не го нараните и ако го сторите по неволен начин, тогава се поправете и се опитайте да го утешите. Иначе каква е ползата, да сте прави и справедливостта? Съвместният живот не е съдебно дело. Ако Скорпионът успее да приеме тази проста истина, животът му с любимия човек ще заблести с нови фантастични цветове. Силата на положителните емоции ще го направи абсолютно неустоим, разтопявайки всеки лед! Е, ако не успее, тогава, уви, през 2022 г. влиянието на негативните страсти в душата му може да достигне такава сила и мощ, че просто се дръжте …

Какво ви очаква в Любовта до края на 2022 г. според зодията

Каква ще бъде вашата 2022 г според зодията

Каква ще бъде 2022-ра според зодията с една дума 

СТРЕЛЕЦ

За да намери щастието си в любовта, през 2022 г. Стрелецът трябва да бъде себе си. Любовта му към общуването и събиранията в приятелска компания е точно това, което ще бъде търсено през следващата година повече от всякога. И, ако Стрелецът търси любимата си половинка, тогава именно на такива събирания той ще я срещне. Но за тези Стрелци, които вече са във връзка, няма да навреди да обърнат повече внимание на любимия човек. Факт е, че хороскопът за 2022 г. включва такова количество комуникация с различни хора, че Стрелецът може просто да няма време за любовта си! И това не трябва да се допуска! Въпреки това, решаването на този проблем е доста лесно – вземете любимия си човек със себе си, като го посветите във всички детайли на комуникацията му с другите. Повярвайте, той ще го оцени и несъмнено ще се отплати на Стрелеца със своята топлина и любов.

 

КОЗИРОГ

Що се отнася до любовта, тук в обичайния сдържан Козирог чувствата могат да вземат такова предимство пред разума, че само Бог знае как ще свърши всичко. 2022 за него е година на бурни страсти и необичайни емоции. Звездите от хороскопа обещават да обърнат главата му до такава степен, че просто се дръжте. Е, ако Козирогът търси своята сродна душа, през следващата година той има всички шансове не само да я намери, но и да постигне взаимност. През този период той ще бъде не само упорит, но и необичайно смел, което несъмнено ще му придаде чар. Няма да му е трудно да направи първата крачка към любовта си. Но тези Козирози, които вече са във връзка, могат само да си пожелаят издръжливост и търпение, защото новите срещи и чувства могат изведнъж да поставят семейното им щастие на огромно изпитание.

 

ВОДОЛЕЙ

През идващата 2022 г. в любовно отношение Водолеят обещава да има всичко: шеметни познанства, омайни емоции, бурни страсти. Освен, може би, едно нещо – постоянство. Уви, чувствата му тази година ще се променят със скоростта на калейдоскоп. Един невинен флирт може внезапно да се превърне в горещ роман, който от своя страна може да приключи също толкова бързо. Ако Водолеят успее да балансира емоциите си с малко здрав разум, това няма да се случи. Факт е, че силата на чувствата му през следващата година ще зависи не толкова от партньора, колкото от самият него. Душата му изобилства от чувства и за да ги запази, е достатъчно просто да не се разсейва по преминаващи кандидати. И тогава, ако вече е възникнало чувство, то ще се задържи в неговото любящо сърце за дълго време, помагайки да се отворят към любимия човек нови и неочаквани впечатления.

 

РИБИ

По отношение на любовта, най-доброто решение за Рибите е да разчитат изцяло на любимия си човек. Ако им липсват идеи как и къде да прекарват времето си с интерес (а през 2022 г. това е много вероятно), чувствайте се свободни да се доверите по този въпрос на някой, който е наблизо и няма да съжалявате. Тази година Рибите ще се нуждаят от емоциите, така както се нуждаят от въздух (вода в техният случай). И все пак, ако Рибите още не са намерили своята сродна душа, не се отчайвайте, просто се опитайте по-често да се събирате с приятели и приятелки на обществени места, именно там ще срещнете съдбата си възможно най-скоро. И още една малка тайна, когато общувате с другите, не се опитвайте да изглеждате по-забавни или по-умни, просто бъдете себе си. Повярвайте ми, за някой, който ви търси сред милиони други, не е измислица, а вашият истински вътрешен водач, който е много важен. Не го пренебрегвайте.

Вижте още ⤵️

Годишен хороскоп за зодия Овен 

Годишен хороскоп за зодия Телец 

Годишен хороскоп за зодия Близнаци

Годишен хороскоп за зодия Рак 

Годишен хороскоп за зодия Лъв 

Годишен хороскоп за зодия Дева

Годишен хороскоп за зодия Везни 

Годишен хороскоп за зодия Скорпион 

Годишен хороскоп за зодия Стрелец 

Годишен хороскоп за зодия Козирог 

Годишен хороскоп за зодия Водолей 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе