любовен хороскоп за 11 декември 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Любовен хороскоп за 8 декември 2022: Ако с любимия човек имате проблеми в отношенията, дори и да са съвсем минимални, тогава е по-добре да си починете един от друг днес и да не се срещате. Е, ако вече сте се уговорили, тогава избягвайте острите и неудобни въпроси. Денят е много предразположен към спорове. В момент на разгорещен спор ще ви се струва, че почивката ще бъде най-доброто решение.

Дневен хороскоп за 8 декември 2022

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

Защо не можем без магнезий – минералът на подмладяването?

Фолиева киселина (витамин В9) – защо е толкова важна?

Що за поглед имат зодиите?

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП

Мъдра притча за любовта

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Овен

любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес, 8 декември 2022, Овните може да бъдат изненадани от бързото развитие на събитията! Връзката с любимия човек е в състояние да поеме неочаквано бързо темпо и да излезе на ново ниво. Овенът обича да контролира ситуацията, но точно днес няма да му се иска да контролира нещата. Днес е възможно да не се тревожи за това. Промените, които очакват Овена в близко бъдеще, обещават като цяло да бъдат много положителни за любовта му.

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Телец

любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес Телецът може да изпита нужда да прекара време в уединение, далеч от любимия човек. Не е нужно да се борите с това чувство. Звездите днес предразполагат Телците към известна изолация, както и към спокоен и дистанциран размисъл за живота и чувствата. Това ще помогне на Телеца да разбере по-добре какво иска, както и да преоткрие своя вътрешен източник на мир и хармония.

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес, 8 декември 2022, Близнаците ще трябва да положат много усилия, за да разберат какво е намислил техният любим човек! Може би партньорът се страхува да ни ги разстрои или обратното – наистина иска нещо, но не знае как. Близнаците трябва да бъдат търпеливи: с натиск и директни въпроси днес едва ли ще постигнат нещо. Но можете да опитате да прочетете тези мисли в очите на избрания от вас или да намерите друго решение, за да сте в крак със събитията.

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес е подходящ ден за Раците да променят коренно нещо в отношенията си. Ако нещо отдавна ви безпокои, но вие сте били нерешителни да го направите (например да поговори сериозно с любимия човек), днес звездите ще ви заредят със сила и увереност да направите това. Просто не изпадайте в негодувание и взаимни обвинения. И ако започнете този труден процес, вие трябва да сте психически подготвени за всяко развитие на събитията, а не само за това, от което се нуждаете.

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес, 8 декември 2022, звездите предоставят на Лъва възможност да излезе от омагьосания кръг, ако стигне дотам. Напоследък във връзката с любимия човек чувствате ли се като заложник на обстоятелствата? Или съвместният ви живот е натоварен от рутината? Днес Лъвът има шанс да обърне хода на събитията в своя полза. Време е да дадете нов тласък на живота и да приложите онези промени, които отдавна са закъснели. Основното нещо е да не се съмнявате и да не спирате наполовина!

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес не е подходящият момент за Девите да мислят за проблемите в любовните си отношения и още повече да се опитват да ги разрешават. Има голяма вероятност, ако тя започне да прави това, няма да остане камък необърнат от проблеми или връзки! Така, че Девата днес трябва да се отпусне и да остави всичко да върви по своя път. Ако наистина има любов между нея и нейния избраник, тогава рано или късно всичко ще се формира от само себе си.

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Везни       

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес, 8.12.2022, Везните ще са решени да предприемат решителни действия! Ако човекът, когото обичат, все още не осъзнава това, то днес едва ли ще могат да запазят тази тайна в себе си. Но може би е за добро? Разкривайки чувствата си, Везните могат да загубят много, но и да спечелят много. Има голяма вероятност този човек да иска да им каже същото, но просто не знае откъде и как да започне разговора.

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес звездите съветват Скорпиона да помисли за перспективите на връзката си. Какви чувства изпитва той и любимият човек един към друг? Докъде е готов да стигне и колко дни, месеци или години бихте искали да прекарате с него? Въпреки това, ако Скорпионът или неговият избраник гледат на връзката си като на лесен флирт, това изобщо не означава, че трябва спешно да променят нещо. Основното днес е да се опитате да погледнете трезво на нещата, за да си представите по-добре ситуацията и действията си в близко бъдеще.

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес, 8 декември 2022, романтичните планове на Стрелците могат да бъдат нарушени от някакво неочаквано и не много приятно събитие. Въпреки всички изпитания, обаче той е борбен и ще успее да се справи с всяка ситуация. Нека днес мотото на Стрелеца бъде: „Всичко ще бъде наред!“. Основното нещо е да не се отказвате и да не се поддавате на емоциите. Бистрата глава, оптимизмът и самоувереността са ключът към бъдещите любовни победи.

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Ако напоследък нещо не се е получило в любовните отношения на Козирога, днес той има шанс да разбере какво точно трябва да се промени в тях, за да станат по-успешни. Не си заравяйте главата в пясъка и ще се оправите! Днес звездите предразполагат Козирозите да бъдат честни със себе си и верни на собствената си природа. Ако е откровен и решителен, той ще може да привлече в живота си онези хора, чиято душа наистина резонира с неговата.

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес не е денят, в който Водолеите трябва да крият истинските си чувства и намерения под безразлична маска. Ако решението вече е узряло в главата и най-важното в сърцето, тогава е моментът да действате. Водолеите трябва смело да вървят напред и каквото стане! Само един съвет: в любовните въпроси решителността не бива да се бърка с безразсъдството. Днес е чудесен ден не за отчаяни импровизации, а за осъществяване на добре обмислени планове, които Водолеите кроят отдавна.

Любовен хороскоп за 8 декември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 8 декември 2022

Днес, 8.12.2022, звездите обещават на Рибите много светъл, наситен със събития ден за общуване с любимия човек. Връзката им има всички перспективи, сърцата им са отворени един към друг. Въпреки това, дори Рибите са напълно доволни от текущото състояние на нещата, не трябва да се изненадвате, ако партньора внезапно предложи да промени нещо в установения живот. Трябва да се отнасяте към това с разбиране: най-вероятно този малък експеримент ще даде на чувствата ви нов романтичен тласък.

МИЛИ И КРАСИВИ ДАМИ, КОЕ Е НАЙ-ЗДРАВОСЛОВНОТО ВИНО ЗА НАС?

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

Tagged , , , ,
на горе