Любовен хороскоп за 7.11.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 7.11.2021 неделя

 

Днес любовният хороскоп предвещава, че периодът не е съвсем подходящ за срещи, особено, когато става дума за първо запознанство. Най-добре е да останете у дома. Ако това не е възможно, помнете: конфликтите и оплакванията, засети днес, могат да имат дългосрочни последици, така че бъдете възможно най-дипломатични.

 

ОВЕН

Днес Овенът ще бъде горд и независим и никак не е далеч факта, че любимият му човек ще хареса това в него. Вярно е, че може да експериментира: т.е., ако избраникът на Овен остане със спокойствие до него през целия ден, това означава, че той наистина е в състояние да обича всичко в Овена – дори и недостатъците му. Изобщо, обаче, не е необходимо да подлагате връзката си на подобно изпитание. Можете просто да прекарате този ден разделени, без да си играете на нерви един с друг.

 

ТЕЛЕЦ

Днес звездите ще дадат на Телецът мечтателно, романтично и леко разсеяно настроение. Главата му ще бъде изпълнена с разнообразни любовни фантазии, далеч от обичайната проза на живота. В такова състояние Телецът, като Алиса в страната на чудесата, е готов да се срещне лице в лице с най-невероятните приключения за днес! Е, когато наистина вярвате в чудеса, те обикновено се случват.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес звездите съветват Близнаците да се вслушат в своите фантазии и мечти. Особено – на най-ярките от тях или на тези, които са настанили отдавна в главите ви. Днес интуицията на Близнаците ще им позволи да проникнат в скрития смисъл на своите фантазии и мечти. В тях те могат да намерят съвет как да се държат с човека, който ги интересува, или (ако Близнаците все още са сами) – указание къде и кога могат да намерят любовта си.

 

РАК

Днес звездите напомнят на Рака, че той и любимата му са натрупали много интересни идеи и планове. Време е най-накрая да се заемат с тяхното изпълнение! Препоръчително е да посветите днешния ден на това, за да седнете заедно и да обсъдите конкретни подробности за бъдещите си действия. Всяка обща задача или ангажимент – от закупуване на мебели до съвместно пътуване или дори брак – трябва да бъде правилно обмислен. Иначе нещата ще спрат до тук и ще останат само в мечтите.

Любовен хороскоп за 7.11.2021 неделя

Съвет за 7.11.2021 към всяка зодия 

Късметче за 7.11.2021 неделя 

Дневен хороскоп за 7.11.2021 неделя 

ЛЪВ

Днес звездите призовават Лъва да сподели част от интереса си с любимия човек. Или обратното – заразете го с ентусиазма си. Например, излезте на излет на любимо ваше място, демонстрирайте танцувални умения (ако това е хоби на Лъва) и ако любимият ви човек е фен, помолете го да си поговорите на тема футбол. Днес подобно пътешествие във вътрешния свят на другата половина, да бъде не само забавно, но и вълнуващо интересно.

 

ДЕВА

Днес Девата може да се изкуши и да изпадне в мисли и меланхолия пред любимия си човек. Отчасти, това е така, защото тя наистина има това отношение, отчасти, поради несъзнателно желание да предизвика обич и съчувствие. Понякога е толкова хубаво да покажеш слабостта си, като позволиш на любимия човек да се самосъжали и да бъде утешен с някакъв подарък. Девата, обаче, трябва да има предвид, че този номер няма да работи днес! На този ден тя може да получи много повече чрез усмивки, отколкото чрез сълзи.

 

ВЕЗНИ

Днес звездите съветват Везните да помислят за бъдеща перспектива във връзката с любимия човек. Може би, Везните се чувстват недоволни от начина, по който се развиват напоследък? Или самите те се страхуват да ги изведат на ново ниво, защото нещо вътре ги задържа и спира? Колкото и труден да е изборът, днес зодия Везни трябва да се опитат да претеглят плюсовете и минусите и да предприемат първите съзнателни стъпки в правилната посока. В крайна сметка, не можете просто да отбелязвате времето завинаги?

 

СКОРПИОН

Днес звездите са в състояние да предадат върху Скорпиона несъответствието на мислите и чувствата. Възможно е да не разбира много добре какво иска, а любимият му може само да съчувства! Може би Скорпионът се дразни, че неволно сравнява партньора си с някой, който е бил в живота му преди това? Разбира се, имали сте много хубави неща в миналите си отношения, но тук и сега е друга личност, която не заслужава подобно поведение. Но едва след като осъзнае това, Скорпионът ще може да продължи напред.

Любовен хороскоп за 7.11.2021 неделя

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелецът може да бъде силно наранен от изказани думи или действия на любимия човек. Това обаче, изобщо не означава, че той има реални причини за недоволство: днешните недоразумения могат да избухнат буквално от нищото. Ако един Стрелец започне да подрежда нещата, това може да отнеме цял ден, така че най-доброто, което може да направи, е да игнорира, всичко което би могло да нарани сродната му душа. След като изчака времето, той много скоро, с изненада ще открие, че от това не е останало и следа.

 

КОЗИРОГ

Днес Козирогът може да се почувства неудобно и дори да може да се оттегли в себе си за известно време. Това не е страшно и любимият му човек може да разбере това, само ако Козирогът не излее раздразнението си върху него. Най-добре е, след като почувствате, че настроението е спаднало, днес да останете сами за известно време. Така Козирогът ще може да уравновеси настроението и в същото време да предпази партньора от негативните му емоции.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес звездите съветват Водолеите да запазят критичното си отношение за по-подходящи за това дни. Неговата язвителност и остроумие са в най-добрата си форма и ако днес Водолеят ги стовари върху любимия си човек, той може да нанесе съкрушителен удар на суетата си. Вместо да бъде ироничен, Водолеят трябва да прояви максимална дипломатичност с партньора си, на която е способен. Още по-добре, ако успее да си контролира думите, които излизат от устата му.

 

РИБИ

Днес Рибите е противопоказно да мислят твърде много за пари и още повече – за финансови проблеми. Нека е леко в джобовете ви, но това не е причина да избягвате срещи и събития. В сферата на любовта и флирта парите далеч не са основното нещо! Ако Рибите имат дори и капка въображение, те лесно могат да превърнат днешния ден в истински празник на изкушението и любовта. Можете да организирате романтична вечеря у дома, а след това просто трябва да приложите творческото си въображение в спалнята!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе