ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)

любовен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)

Любовен хороскоп за 7 август 2022: Днешният ден няма да ви насърчава към прекомерна проява на чувства, включително нежност и любов,в сравнение с изминалите. Ето защо, не се изненадвайте, ако изведнъж почувствате охладняване във връзката и емоциите между вас. Но в никакъв случай, не се паникьосвайте: затихването на чувствата е специален знак за този ден, свързан с укрепването на гласа на разума. Приемете го за даденост и спокойно се заемете с работата: градете или работете по изпълнението на най-сложните планове, включително романтичните. Ще успеете, и то с гръм и трясък.      

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)

Молитва на Преображение Господне

Туршия 100-те чушки – най-добрата туршия за студените зимни дни

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

Коя зодия се целува най-дълго и сладострастно?

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 7 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 7 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Влюбеният Овен най-после ще може да види първите плодове на усилията си! Може би напоследък е започнало да ви се струва, че всичко е напразно, а целта е непостижима. Вие, обаче и днес ще вървите в правилната посока, ако бъдете внимателни, ще можете да съзрете напредък в отношенията с любимия човек. Основното нещо е да не се отказвате, да действате и задачата, която сте си поставили, ще зависи от вас.

Любовен хороскоп за 7 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 7 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес Телците още ставайки от леглото, едва ли си представят какво може да им е подготвил този ден! Това обаче ще бъде за ваше добро, в края на краищата, какво може да бъде по-скучно, ако всичко е планирано предварително и всеки ден е неразличим от друг? Така че, за вашата промяна съдбата е подготвила изненади, които ще избухнат в живота ви, когато най-малко ги очаквате. Може би любовта ще ви прониже като светкавица…

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 7 август, на Близнаците ще им бъде трудно да се въздържат да не критикуват любимият човек, който им е на сърце. Заслужава ли си обаче да се правите това? Партньорът ви едва ли ще успее да направи чудеса в дипломацията, за да потуши зараждащия се конфликт. Така че, ако не сте готови да посветите днешната си романтична вечер на спор, трябва да се опитате, да контролирате изявленията си.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 7 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес звездите ще подарят на Рака мечтателно-романтично настроение. А заедно с това мечти за любов – голяма, романтична, светла – с една дума такава, за каквато пишат в книги и съчиняват стихове. Хороскопът предупреждава: днес всичко е възможно, така че трябва да бъдете по-внимателни към хората, с които ще трябва да общувате в този ден, така че, мечтаейки, неволно да не пропуснете щастието си. И ако вече имате любим човек в живота си, прекарайте този ден заедно, давайки си максимум приятни емоции.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Лъвът няма да е способен на деликатност и може да каже много ненужни неща. Не бива да очаквате, че това ще бъде възприето с разбиране: дума по дума, докато и вие и партньорът стигнете на ръба да се въвлечете в нежелан конфликт. За да не предприемете стъпки, за които и двамата ще съжалявате по-късно, вие трябва да се контролирате. Желанието да владеете ситуацията днес няма да доведе до нищо добро.

Любовен хороскоп за 7 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Енергиите ще подтикват Девата да се впусне в малко приключение, което може да изведе връзката с любимия на нов етап. Може да е малка съвместна лудост или разговор от сърце, от който и двамата имахте нужда. Днес, обаче, изводът за Девите е: може да не се поддадете на експерименталното изкушение и да оставите всичко, както е в любовната ви връзка. Може да решите, да рискувате, внасяйки елемент на екзотика и изненада.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, на 7 август, Везните са толкова лесни за влюбване! Вашето романтично настроение ще привлече противоположния пол като магнит, а чарът ще действа на другите като наркотик. За тези, които търсят своят човек, този ден може да бъде много обещаващ за нови запознанства, освен ако не сте замаяни от собствената ви популярност. Звездите на хороскопа съветват: опитайте се веднага да идентифицирате обекта на внимание за себе си и да изразите своята симпатия към него, в противен случай рискувате да пропуснете момента, да флиртувате и да разговаряте с интересен човек.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес Скорпионите във всичко свързано с връзките и любовта, може да се доверят на съдбата и спокойно да се движат по течението. Все пак активното ви усърдие напоследък не дава много резултати, нали? Много от действията ви приличаха на формулата „една крачка напред, две назад“, следователно, оставяйки всичко случайно, вие няма да загубите нищо. Просто трябва да спрете и да погледнете ситуацията отвън. Това ще ви помогне да я видите от съвсем нов и различен ъгъл.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 7 август, Стрелците просто трябва да се потопят в атмосферата на творчество! Ако имате любим човек, отидете с него на приятно място, преразгледайте албумите с общи снимки или просто послушайте музика. А, за необвързаните представители на зодия Стрелец тази вечер обещава страхотни възможности за запознанства на творчески места, отговарящи на духа за този ден: от Консерваторията до неформален рок концерт.

Любовен хороскоп за 7 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Спрете да бъдете безразлични към човека, който ви търси от дълго време. Освен това, признайте пред себе си, че чувствата ви са взаимни. Достатъчно, тествахте търпението му, по-добре е да му подарите романтична вечер. И няма значение къде отивате двамата, основното е, че ви е добре да сте заедно. Това ще бъде най-красивата вечер в годината. Ще получите много приятни впечатления и много общуване.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 август 2022 (неделя)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес в семейството назрява криза, отношенията могат да се напрегнат. И най-важното, в такава ситуация – проявете сдържаност. Можете просто да се измъкнете от противоречиви разговори, за да не влошавате ситуацията. Ако разбирате, че всеки разговор се превръща в конфликт, опитайте се да избягвате комуникацията. Едва до края на деня страстите ще се успокоят и вие отново ще можете да общувате с любимия човек, както преди.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 7 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес ще се отдадете на любовните ласки с комфорт. Имате бурен темперамент, въпреки че се опитвате да го скриете. В любовните отношения вие сте надарени с ненадмината фантазия, която определено ще се опитате да преведете в реалност. Може би ще покажете временна стеснителност в отношенията, но това ще бъде само в първите минути от близостта ви с партньора.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе