Любовен хороскоп за 4.11.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 4.11.2021 четвъртък

 

Днес е денят, в особено силно ще почувствате единството между вас и любимия човек: щастливите двойки ще могат напълно да изпитат чувство на споделените интереси и емоции! Силните съюзи ще потвърдят тяхната устойчивост, а тези, които все още се зараждат, имат чудесен шанс да стъпят върху солидна основа. Освен това, хороскопът подсказва, че за много двойки този ден може да бъде моментът за изграждане на йерархия, разпределяне на отговорности, чрез които комфортният съвместен живот ще бъде по-лек.

 

ОВЕН

Любовният хороскоп на Овенът днес не е изпълнен с особени изненади, но пък дава шанс за сбъдването на дългогодишни мечти и надежди. Това е отличен ден за рестартиране на стари отношения. Искате да се обадите на бившия/бившата си? Днес това може да се направи, просто се заредете с мирно настроение и не си спомняйте за миналите недоразумения. Освен това, денят е добър за затопляне на чувствата със сродната душа. Овенът трябва да помисли как да зарадва партньора си. Например, вкусна торта, букет цветя или сцена от „50 нюанса сиво“, която харесва най-много?

 

ТЕЛЕЦ

Днес Телецът може да изпита съмнения в предаността на любимия човек: може би, това ще бъде чувство на ревност или негодувание. Най-правилното в тази ситуация е да не обвинявате избраника при първото подозрение, а да изчакате малко и да разберете имате ли основание или всичко е плод на вашата фантазия. Нещо повече, хороскопът предупреждава: днес Телецът е склонен към преувеличение и цял ден, без да се осъзнава, може да търси причина за конфликти. Не се водете от лошото настроение и не се поддавайте на подозренията. Може би, съобщенията в 7 сутринта наистина са дошли от колега.

 

БЛИЗНАЦИ

Хороскопът за днес предупреждава: за да избегнат конфликт, Близнаците трябва да се въздържат от критика насочена към другата половина. Те все-още няма да могат да бъдат обективни в този ден, така че е по-добре да изчакат с окончателната оценка. Особено опасно е публично да се изразяват претенции към любим човек: това е рисковано и причина за недоразумения. Така че, Близнаците трябва да проявяват сдържаност и да оставят коментарите за себе си, дори и партньорът им да е малко „странен“. В крайна сметка, нека сам открие грешката си, само така ще си направи правилната поука.

 

РАК

Небесните тела вещаят, че днес Ракът ще има доста труден ден. Но с невероятната си твърдост и упоритост, той ще се справи. Може би, ще иска да се откаже от „безплодните“ опити да намери сродна душа или да урегулира отношения си с партньора. Да, този ден може да бъде труден за Рака, но не бива да бърза да тръгва към манастира: и на неговата улица ще изгрее слънце! Днес, ако е възможно, се откажете от всякакви разговори на сложни теми, мисли за бъдещето и спомени от миналото. А за да подсладите ситуацията и да я погледнете от друг ъгъл, отиването до сладкарницата е отлично средство.

Любовен хороскоп за 4.11.2021 четвъртък

Дневен хороскоп за 4.11.2021 четвъртък

Късметче за 4.11.2021 четвъртък 

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ 

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп предупреждава Лъва за възможно изостряне на отношенията с неговата/нейната втора половинка. Не са изключени някои дребни и по-сериозни спречквания, както и появата на скрито негодувание. За да избегне това, на този ден Лъвът не трябва да повдига темата за пари и големите покупки, както и да обсъжда близки и роднини. Може би си струва да си починете един от друг и да прекарате време по отделно? Е, вечерта е време за спалнята, но без излишни приказки, отидете направо на работа.

 

ДЕВА

Днес е голям ден за една самотна Дева: вероятно съдбата ще й се усмихне с най-широката си усмивка! Ще дойде дългоочакваният SMS, ще дойде заветното телефонно повикване или ще бъде поканена на съдбоносна среща. За всеки случай хороскопът съветва да се подготвите предварително: да си направи нова прическа и да си закупи нещо подходящо за обличане. Обвързаната Дева също трябва да помисли за това колко отдавна нейната половинка я е видяла в пълен блясък: отделете време и пари, за да актуализирате романтичния си гардероб, още днес. Нов копринен халат или прозрачно неглиже определено ще ви бъде от полза!

 

ВЕЗНИ

Днес влюбените Везни могат лесно да правят неща, които обикновено представляват сериозна пречка за тях. И всичко това, защото звездите от хороскопа ги даряват в този ден с организационни умения, както и способността да намират подход към всеки и всичко. Да ви поканят на среща, да направите ново романтично запознанство, да съберете смелост, за да признаете любовта си или – да се обадите на избрания, за да проведете труден разговор. Днес всичко това се отнася, дори и за най-срамежливите и нерешителни Везни. Ето защо, най-доброто, което Везните могат да направят в този ден, е да дадат живот на това, което отдавна са искали, но не са имали смелост.

Любовен хороскоп за 4.11.2021 четвъртък

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

Днес любовният хороскоп обещава на Скорпиона пълно спокойствие и липса, както на лоши, така и на добри новини. Чакате ли решението на другата половинка? Днес едва ли ще го получите. Надявате ли се на нов път в любовните ви отношения? Друг ден. Жалко, защото мислите на Скорпиона са в романтичните облаци! Въпреки това, колкото и да иска Скорпионът, не си струва да поема инициативата на своя глава: бъдете търпеливи, оставете ситуацията да узрее още малко. По-добре се опитайте да се разсеете, например да прекарате време с приятели.

 

СТРЕЛЕЦ

Любовният хороскоп на Стрелецът го съветва да се откаже от правенето на сериозни планове за този ден, свързани с връзка с любимия човек, по-добре е да остави всичко да върви по своя път. Възможно е избраникът на Стрелеца да направи особено предложение за тази вечер или просто животът ще нанесе своите корекции в романтичните му планове. Във всеки случай през този ден Стрелецът не трябва да се опитва да контролира ситуацията. Същото важи и за леглото: оставете инициативата в ръцете на любимия/любимата.

 

КОЗИРОГ

Днес звездите съветват Козирога да каже на любимия/любимата си нещо, което преди е криел от него/нея. Той държи някаква карта в ръкава си, пази тайна от партньора си или, може би, просто се срамува да си признае нещо? Време е да поговорите от сърце, разкривайки тайните си пред сродната душа: днес вашият любим човек Козирог ще бъде настроен на друга вълна и ще прояви максимален такт и разбиране.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят е в очакване на изненади и приятни романтични трикове от любимия човек, но от колко време е той правил същото за него или нея? Нещо необичайно? Хороскопът съветва: представете си, че днес е рожденият ден на половинката ви и го/я зарадвайте с неочаквана изненада. Романтична среща и вечеря на свещи ще бъдат идеални! Е, необвързаният Водолей също не трябва да седи със скръстени ръце днес: предложете своята безкористна помощ на някой, който харесвате от дълго време. Може би от тук ще започне вашето сближаване.

 

РИБИ

Днес Рибите ще бъдат в настроение за положителни и ярки емоции, което ще направи денят чудесен за комуникация с вашата втора половинка и романтична среща! Пригответе на любимия човек приятна изненада, кулинарна или еротична, не бъдете мързеливи да направите нещо хубаво, дори и да живеете заедно от 20 години – с една дума, опитайте се да направите вечерта незабравима! Онези, Риби, които са в търсене, днес може да насочат своите положителни запаси върху приятелите си. Хороскопът предупреждава – огледайте се, напълно възможно е днес да ви очаква неочаквана среща в компанията на стари познати.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе