ЛЮБОВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)

любовен хороскоп за 4 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)

Любовен хороскоп за 31 август 2022: Атмосферата днес напомня на природата, спокойствие преди гръмотевична буря: гръм ще удари и небето ще се отвори! Електрификацията на чувствата буквално ще витае във въздуха. Хороскопът предупреждава: днес можете да очаквате ярки прояви на емоции, дори от тези, които обикновено изобщо не са склонни към това. Бурни сцени, негодувание от нулата, пожар на интерес в очите на непознати, неочаквано избухване на симпатия или антипатия могат да се превърнат в отличителен белег на този ден. Не е изненадващо, че денят е един от най-добрите за любовен лов: днес е по-лесно от всякога да привлечете хазартното внимание на противоположния пол.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Визуален тест: Врата към бъдещето

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 31 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

Днес, 31 август, е страхотен ден за тези, които търсят сродна душа. Съдейки по хороскопа, дори не е нужно да правите нищо за това, просто се запасете с добро настроение и още сутринта кандидатът ще се появи. Е, да бъдете в пасивната роля на красива принцеса или принц в кула също понякога е интересно. В този ден трябва да сте внимателни към новите запознанства и не трябва да пренебрегвате опитите на бивши любови да се съберат с вас. Но Овен, който е във връзка, неговата сродна душа днес може да опита да очарова: не са изключени приятни изненади от нейна страна.

Любовен хороскоп за 31 август 2022 г. Телец

Днес ще се окажете на върха на своят чар! Не става въпрос за външни техники – костюм или грим, а за вътрешното състояние: в този ден във вас ще се събуди примитивна сила, която привлича противоположния пол със своя силен магнетизъм. Така че, уловете възхитените погледи и комплиментите! Свободните Телци днес ще получат шанс да завържат интересно романтично запознанство, а заетите ще получат възможност да захранят подобаващо любовта си.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

Ако напоследък изпитвате известно неудовлетворение от отношенията си с любимия човек, значи е време да ги поправите! Любовният хороскоп вещае, че днес е денят на залепените парченца от счупената ваза. Примирете се, ако сте се скарали, добавете разнообразие във връзката, ако се чувствате готини. Всяка сюжетна линия има своите възходи и падения, така че е време да действате! Романтично търсещите близнаци са изложени на риск да изпаднат в любовни спомени днес. Не идеализирайте миналото си, по-добре е да погледнете тези, които са наблизо.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

Днес имате всички шансове да сложите нов трофей в колекцията си с любовни награди! Възможно е през този ден да забележите, че някой от вашите колеги, познати или клиент има особен интерес към вас. Е, ако харесвате кандидата и не сте обвързани със задължения, защо не? Хороскопът обаче предупреждава за ситуация, в която ще използвате нечие романтично местоположение за лична изгода – и именно такова изкушение може да имате днес през деня.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

Днес, 31 август, вашата дълбока харизма ще се издигне до пълния си ръст! Вашата ярка индивидуалност ще бъде забелязана и оценена от другите, преди всичко от противоположния пол. Ако напоследък сте се чувствали самотни, то днес, благодарение на специалната атмосфера на деня, имате всички шансове да привлечете вниманието на почти всеки човек на Земята! Така че, съветът към влюбените Лъвове в този ден е смело да направят крачка напред: признайте си любовта, опознайте се, поканете на среща. Ти ще успееш!

Любовен хороскоп за 31 август 2022 г. за зодия Дева

Деви, лесните неща не са за вас днес! В любовните отношения сте готови да вървите изключително по задните дворове и тайните пътеки. Хороскопът ви предупреждава за интриги и алегории: говорете открито, директно, без намеци и посредници с любимия човек. Това е единственият начин да постигнете разбирателство в този ден и да избегнете негодуванието. Днес не очаквайте, че вашата половинка ще ви разбере без думи: нацупените устни и намръщеният поглед са детски трикове, които не водят до решаване на проблеми, а могат само да влошат нещата.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

Везни, тази сутрин ще ви обземат страсти! Не че цял живот сте мечтали за спокойна, премерена връзка – любовните фойерверки не са ви чужди – но интензивността, с която имате шанс да се сблъскате сега, може да изненада и най-опитните. Да, емоционално днес няма нищо общо с пасторалните мотиви на спокоен, премерен живот, по-скоро може да се сравни със състезанията със спортни коли. Но за ваше щастие, хороскопът вещае днес, наред с бурни емоции, и бурна любов. Така че в късният следобед се облечете свежо, изпийте чаша червено вино и напред – към романтичните приключения!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

Днес особено силно ще имате нужда от подкрепата на любимият човек. Някои събития могат да ви извадят от равновесие и за да компенсирате това, ще ви трябват допълнителни „прегръдки“. За да получите необходимата порция привързаност и любов, днес не бива да носите лошото си настроение у дома – разкажете на сродната си душа за проблемите си, но не си го изкарвайте върху нея. В противен случай, в отговор, вместо утеха, съществува риск от получаване на нова порция негативизъм.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

Стрелци, днес буквално ще излъчвате блясък! Ако искате да привлечете нечие внимание, този ден е чудесен за съблазняване. Хороскопът съветва: подчертайте неустоимостта си с подходящ тоалет и смело тръгвайте на лов за сърца! Днес можете да постигнете това, което искате, като използвате забранени трикове: целенасочено стреляне с поглед и откровени комплименти. Вашето излъчване може да ви помогне, не само в отношенията с вашата сродна душа, но и в решаването на работни въпроси или получаване на отстъпка в магазина.

Любовен хороскоп за 31 август 2022 г. Козирог

Вашият любовен хороскоп предупреждава днес да не се опитвате да оказвате натиск върху любимия човек, независимо какви трикове използвате за това: викове, убеждаване или лицемерно ласкателство. В този ден ще искате да настоявате на своето по някакъв сериозен въпрос, но звездите предупреждават, че това не си струва. Днес съществува голяма вероятност вашето мнение да се окаже погрешно, а идеите – необмислени. Така че, ако не искате да правите грешки, трябва да забравите какво е авторитаризъм, използвайки модела на демокрация в отношенията с партньора.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

Водолеи, хороскопът ви напомня, че днес е ден за внезапно влюбване. Ако сте необвързани, няма от какво да се страхувате, какво има да губите, освен свободата, спокойния ритъм на сърцето и спокойния сън? Но Водолеят, който е във връзка, в този ден трябва да се пази от подобни опасности. Ако изведнъж ви се стори, че някой до вас е много по-привлекателен, не забравяйте, че просто не сте виждали този човек сутрин щом стане от сън. Днес, обаче ще имате шанс да се влюбите във всеки – дори в собствената си половинка! Прекрасно, нали?

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

Днес, 31 август, едва ли ще успеете да се концентрирате напълно върху работата или ученето: мислите ви ще бъдат заети с любимия човек, връзката ви и планове за бъдещето. Не трябва да се измъчвате: уговорете си среща за вечерта и ако живеете заедно, намерете възможност да останете насаме със сродната си душа. Рибите, които все още търсят любовта си, могат да бъдат особено притеснени от това днес. Хороскопът съветва: не стойте със скръстени ръце, действайте! Какво може да бъде по-лесно? Поканете красив колега на бизнес обяд, регистрирайте се в социалните мрежи или излезте на парти.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе