дневен хороскоп за 4 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)

Дневен хороскоп за 31 август 2022: Днес е ден на суперлативите. Ако нещо се получи, тогава страхотно, но и да не се получи, запазете оптимистичното си настроение. Може да не изглежда толкова лесно, но си струва усилията, защото това е важна особеност на днешното възприемане на реалността. Хороскопът ви съветва да намалите ентусиазма си или пък, още повече, да си блъскате главата без повод. Запазете спокойствие и спазвайте умереност, това ще ви позволи трезво да оцените какво се случва.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Фантастична есен: Зодиите с най-голям КЪСМЕТ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Село Мечкул, по стъпките на Крали Марко

Еднократна финансова помощ за ученици записани в 1 клас и 8 клас, през учебната 2022/2023 година

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 31 август 2022

Какво да очакват Овните в този ден

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 31 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Хороскопът вещае за най-високото ви представяне от дълго време насам. Днес, на 31 август, изглежда, във вас се е вселил духът на позитивизма! Благодарение на енергията, която ви е завладяла, вие ще можете да се заемете с няколко неща едновременно и пак да имате време за всичко. Високото темпо няма да доведе до умора, напротив, вечерта на този труден ден дори ще имате сили да се срещнете с приятели. Освен това, днес е подходящо време да се опитате в някакъв нов вид дейност – например в творчеството или в спорта.

Дневен хороскоп за 31 август 2022 г. Телец

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Ако днес около вас възникне трудна или дори извънредна ситуация, значи всичко върви по план! Хороскопът ви съветва да навлезете смело в епицентъра на събитията, доказвайки на себе си, че можете да се справите с всичко! Вземете ситуацията в свои ръце и под ваш контрол – днес можете да се справите. Всъщност мнозина искат да чуят вашето мнение и още повече – да видят как ще постъпите в трудна ситуация. Ако не се възползвате от днешният шанс да блеснете, следващия няма да дойде скоро.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Хороскопът предупреждава: проблемите в личния ви живот могат да попречат на работата или на важни задачи. Можете целенасочено да рисувате къдри и цветя върху отчетите и да пренебрегвате най-важната информация на срещата. Хороскопът ви съветва да отложите решаването на значимите проблеми за вечерта, а през деня да се опитате да вършите рутинна работа. Във всеки случай днес няма да е възможно да станете суперефективни, но е необходима имитация на някакъв вид дейност. В противен случай, лутането в облаците може да бъде прекъснато от друг по най-неделикатен начин.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 31 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Хороскопът обещава на Раците: Днес, 31 август, ще бъде ден наситен със събития, макар и не от планетарен мащаб, но ярки и важни за вас. Възможно е някои от тях силно да ви развълнуват. За да не се изгубите във вихрушка от емоции, имате нужда от строг график, в противен случай рискувате да нямате време да завършите някои важни неща. Разговорите днес ще бъдат изпълнени с искреност и дълбок смисъл. Нечие изявление може дори да ви накара да промените мнението си за ситуация или човек.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес е напълно възможно да сте притеснени, заради финансовото си състояние. Желанието да намерите бърз изход от кризата може да ви накара да мислите за нестандартни схеми за печалба. Бъдете внимателни: хороскопът предупреждава в този ден за опасността да се забъркате в нежелателни дела под влияние на емоции, че дори чисто приключение. Не бъдете като Пинокио, не заравяйте последните златни монети в полето на чудесата и внимателно проверете обкръжението си.

Дневен хороскоп за 31 август 2022 г. Дева

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 31 август 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Днес е чудесен ден за пазаруване: дошло е време за нещо ново. Тази жажда обаче може да се утоли и с пътуване, нови емоции или нови запознанства. Домашното уединение в този ден не е препоръчително: сам със себе си, необяснима вълна от тъга може да ви погълне. За да не се случи това, хороскопът ви „предписва“ днес не само промени, но и физическа активност във всяко нейно проявление. Ако нямате възможност да се впуснете в яхтинга, помислете за фризби или извадете въжето за скачане из под дивана.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес през деня можете да демонстрирате отново и отново мрънкащо настроение, с което сте готови да „залеете“ всеки. Ако наблизо няма подходяща жертва, можете да прехвърлите недоволството върху себе си, като се занимавате с психоанализа, тоест самообвинение. Хороскопът предупреждава за перфекционизма в този ден: малко вероятно е днес да се получи толкова добре, колкото искате, но ще похарчите много нерви. Друга особеност на настроението, е желанието да се потопите в спомените си и случилото се в миналото ще се появи в паметта ви в изкривяваща розова идеалистична мъгла. Не се измъчвайте така! Погледнете с усмивка към новото бъдеще!

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес сте въоръжени и направо опасни! Едва ли някой може да устои на естественият ви чар. Хороскопът препоръчва да захвърлите комплексите и да пуснете в действие своя чар, който в този ден може да победи всеки. Разбира се, трябва да внимавате с това мощно оръжие: опитайте се да избегнете невинни жертви днес, покорявайте с цел. Започнете още от сутринта, особено ако любимата ви сродна душа е в зоната на вашето „поражение“.

Какво да очакват Стрелците в този ден

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днешният ден може да бъде белязан от много преживявания. Някои събития или спомени могат силно да ви разстроят. Личният ви живот през този ден ще бъде много ангажиран от бизнеса, така че рискувате да направите грешки в малките неща, да объркате завоите или да забравите за срещата. В допълнение, хороскопът предупреждава за повишена емоционалност и уязвимост: днес можете да реагирате прекалено на критика или собствените ви грешки.

Дневен хороскоп за 31 август 2022 г. Козирог

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес може да сте посетени от силно желание да вземете нещо за душата! И няма значение, дали това ще е нещо, което страстно искате да притежавате, или пътуване, на което непременно искате да отидете! Хороскопът ви съветва да преодолеете желанието си и да го пуснете като балон, пълен с хелий: днес не е най-подходящият ден да следвате внезапна прищявка, бъдете по-силни. Достатъчно е да погледнете ситуацията отвън или да попитате някого и ще стане ясно кои действия са подходящи днес и кои е по-добре да отложите за по-късно.

Дневен хороскоп за 31 август 2022 г. Водолей  

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 31 август 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес може да сте в раздразнено настроение: чувството, че всички наоколо са се наговорили да ви доведат до точка на кипене, може да не ви напусне от сутринта. Хороскопът призовава към сдържаност: не трябва да показвате на заговорниците, че сте разгадали техния коварен план. По-добре вземете контрамерки: усмихнете се, това дразни всички! Но сериозно, днес, за да избегнете ненужни проблеми, е важно да останете спокойни и разумни, а не да вдигате скандали.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 31 август 2022 (сряда)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 31 август, ще сте заобиколени от енергия на вълнение, съревнование и сила, която ще ги вдъхновява през целия ден! Състезанието все още не е започнало, а вие вече сте решени да станете победител. Хороскопът предупреждава: наблюдаването на дейността на някой друг и играта, която ще се развие директно около вас днес, ще ви донесе много повече ползи, отколкото директното участие в битката за наградата. Като цяло във всяка ситуация през този ден, хороскопът ви съветва първо да я подредите добре, преди да станете активен участник в нея и още повече, преди да вземете една или друга страна.

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе