21 декември зимно слънцестоене
Астрология

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

Любовен хороскоп за 3 декември 2022: Днес е изненадващо ненаситен ден, в който ще искате най-много и веднага: повече целувки, повече признаци на внимание, повече време, което да прекарате с тези, които харесвате и обичате. Ако партньора не е в състояние да задоволи този силен „апетит“, са възможни детински оплаквания, обвинения или драми, чиято единствена цел е да привлекат вниманието към себе си. Хороскопът съветва днес да контролирате темпото: да не изисквате твърде много от любимия човек, за да не превърнете горещите си прегръдки в задушаващ танц.

Дневен хороскоп за 3 декември 2022

6 места, където може да сте интимни с партньора ви, освен в леглото

4 начина да привлечете вниманието на Водолей

Полигамните връзки – 5 зодии, които са най-склонни към тях

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Овен

любовен хороскоп за 3 декември 2022

Днес, 3 декември 2022, изглежда, че звездите ще тестват Овена за издръжливост, изпитвайки го на какво е готов в името на любовта. Но знайте, че е готов на много! Въпреки това, за извършване на подвизи и сваляне на звездите от небето не е задължително. Достатъчно е да експериментирате малко и да мечтаете, измисляйки някаква необичайна изненада за любимия човек. В същото време днес ще почувствате изключително удоволствие от творческия си порив. А искреното възхищение на сродната ви душа ще бъде приятен бонус за вас.

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Телец

любовен хороскоп за 3 декември 2022

Днес Телецът не бива да чупи копия, като по този начин иска да докаже своята правота пред красив представител на противоположния пол. Във всеки спор можете да намерите разумен компромис – това призовават звездите на хороскопа. В този ден изхвърлете гордостта и не налагайте своята гледна точка. Това няма да доведе до нищо добро. Запомнете, всяко несъгласие не означава, че сте несъвместими, а че сте просто различни. Научен факт: мисленето на мъжа е много по-различно от това на жената, така че великодушно простете на своя романтичен двойник за моментите на неразбиране.

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 3 декември 2022

Днес, 3 декември 2022, най-успешният начин за Близнаците да спечелят симпатиите на човека, който ги интересува е не да вървят по утъпкания път, а да намерят нестандартен подход! В същото време ще трябва да проявите сериозна изобретателност, но звездите на хороскопа успокояват: струва си. Резултатите ще ви зарадват и изненадат. Близнаците, които са в търсене днес също трябва да са готови да изненадват и да бъдат изненадани. Очакват ви необичайни срещи и запознанства и то точно, когато най-малко ги очаквате. В живота винаги има място за приятни изненади!

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

Днес по всички въпроси, свързани с отношенията и любовта, звездите на хороскопа съветват Раците да се пуснат по течението и да не се разстройват за дреболии. Не всички любовни планове в този ден са предназначени да се сбъднат, някои от тях ще трябва да бъдат преразгледани, съобразени с обстоятелствата или изместени във времето. Отлагането, забавянето и други наслагвания могат да се появят абсолютно от нищото. Така че, какъв е смисълът да се разстройвате? Философски разчитайте на съдбата – казват, че ако една врата се затваря, веднага, друга по-голяма, се отваря. Търсете да забележите гостоприемно отворените врати!

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

Днес, 3 декември 2022, в отношенията с любимия човек ще желаете, да поемете инициативата във ваши ръце. И звездите от хороскопа изобщо нямат нищо против! Ще имате чудесен шанс да се докажете като активен и предпазлив партньор, като организирате среща, съвместно излизане или парти. Днес на необвързаните нищо не им пречи да покажат смелост и активност по време на среща. Това ще ви позволи бързо да установите контакт с обекта на симпатия и да дадете необходимия тласък на зараждащата се връзка.

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

Максимум незабравими емоции и интензивност на любовните страсти очакват днес Девите. Отдайте се на силата на тези прекрасни чувства! Звездите на хороскопа вещаят: в този ден сте способни на много. Решителността и искреността могат да разтърсят и запалят искра, дори в избледняващи чувства, зареждайки партньора със страст. Е, за Девите, които са на прага на любовта, решителната позиция днес ще даде възможност да се сближат и да преминат към нов етап от отношенията.

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Везни       

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

Днес, 3.12.2022, звездите на хороскопа предупреждават Везните за ненужни спорове. Те ще трябва да покажат истинска дипломация в отношенията и да бъдат готови за компромиси. Според звездите, това е единственият начин да се запази мирът в отношенията и да не се натрупват взаимни обиди. Разпалвайки се в този ден, можете да завършите с пукнатина във връзката. Ако издръжливостта днес не ви промени, тогава по-късно, заедно с любимия човек, ще смеете за какви дреболии сте се скарали. И се радвайте, че сте заедно.

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

Днес Скорпионът може да бъде замислен и разсеян, което може да доведе до недоразумения в отношенията с противоположния пол. Например, може лекомислено да забравите за среща или да объркате часа на срещата. Реакцията на партньора в този случай може да бъде непредсказуема. За да избегнете неприятности, звездите на хороскопа ви съветват да играете на сигурно и да запишете всички важни неща, планирани за този ден. И в същото време се опитайте поне от време на време да слезете от облаците и да си спомните задълженията.

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

„Любовта към другите е невъзможна без любов към себе си!“ – тази фраза трябва да се превърне в мото на този ден. Звездите от хороскопа съветват да мислите малко за себе си и да се погрижите за любимия човек. В този ден се предайте на желанията си. Купете си нещо ново, за което отдавна мечтаете, отидете в салон за красота, оставете сродната душа сама да приготви закуска и да й се насладите в леглото. Изненадващо, подобна политика ще даде отлични резултати – в очите на противоположния пол дяловете ви рязко ще се покачат.

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

Днес звездите от хороскопа канят Козирозите да отделят време за връзката и да изяснят чувствата си. Напълно възможно е той да стигне до абсолютно невероятни открития. Спрете да се движите по течението на обстоятелствата, време е да анализирате всичко и да направите информиран избор. Може би сърцето ви отдавна е престанало да се тревожи за силните чувства към партньор? Или ще трябва да си изясните за себе си, дали човекът, който харесвате, ви отвръща със същите чувства… Дори резултатът от днешния ден да е обрат в отношенията на 180 градуса – добре, това ще бъде съзнателен избор, а не продиктуван от обстоятелствата.

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

Днес вашето игриво настроение ще ви помогне да внесете лекота и хумор в любовните отношения. Това ще смекчи сериозността на ежедневието и ще ви даде възможност, да прекарате един приятен ден, получавайки истинско удоволствие от общуването с любимия човек. Необвързаните Водолеи също няма да останат незабелязани. Звездите на хороскопа са ви подготвили чудесен шанс за флирт. Ще привлечете вниманието на противоположния пол.

Любовен хороскоп за 3 декември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 3 декември 2022

Днес, 3.12.2022, хороскопът предупреждава: днес се очакват трудности в отношенията с противоположния пол. Става дума за глупаво и досадно недоразумение, лошо настроение или неочаквани обстоятелства, които са наложили срещата да бъде отменена. Случилото се може да ви разстрои и натъжи. Звездите ви съветват днес да не вирите нос и да предприемете неочаквани действия, като по този начин ще изненадате и заинтригувате своя избраник. Това ще ви помогне, ако не радикално да се променят обстоятелствата, то поне към по-добро.

 

 

9 Вселенски закона: „Ако не сте доволни от животът, винаги можете да изберете различен път“

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

ЗАКОНЪТ и справедливостта на ВРЕМЕТО: За всички постъпки ще бъдем или възнаградени, или наказани

Tagged , , , ,
на горе