Полигамните връзки – 5 зодии, с най-голяма склонност към тях
Астрология Любов и партньорство

Полигамните връзки – 5 зодии, които са най-склонни към тях

Полигамните връзки се срещат все по-често, когато говорим за отношения между мъжете и жените. Любовта е най-прекрасната емоция, която съществува. Но понякога неща като това да виждате много хора наведнъж и да сте нелоялни, могат да провалят брака.

Без значение колко работа влагате в брака, ако един от партньорите търси полигамия, нещата все още могат да станат изключително трудни.

В днешното ежедневие, което предлага все повече контакти  полигамията става все по-възможна. Много хора не могат да се справят с изкушението да бъдат верни на своя партньор и се отдават на връзки с други хора. Това бързо може да съсипе брака.

Когато обаче един човек е силно привлечен от някого, мисълта му вече не е насочена към партньора. Затова трябва много да внимавате и да знаете как да се справите с този проблем. Можете да научите много за някого от неговата зодия.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето кои са петте зодии, които според проучванията са най-склонни към полигамните връзки.

Овен

Те често вярват, че тревата винаги е по-зелена от другата страна и имат склонност да бъдат доста несигурни. Това предполага, че дори да сте щастливи в настоящия си брак, в крайна сметка се отклонявате.

В даден момент решавате да се отдадете на изкушението и да използвате приложение за запознанства. Имате нужда да се срещате с други хора и по този начин започва вашата полигамия.

Тези хора не се влияят от това дали са щастливи с човека до себе си. Те просто обичат тръпката да правят нещо забранено, а полигамните връзки са именно такова. Това може дори да ги направи по-страстни, но истината е, че те бързо започват да мамят своята половинка.

Водолей

Тези хора често не искат да изневеряват на партньорите си, но потискащата природа на моногамията може да ги накара да пристъпват към полигамните връзки

Хората с този слънчев знак имат нужда постоянно да се срещат с нови приятели. В резултат на това те могат да бъдат привлечени от някой в ​​профила си в социалните медии за задълбочен разговор. Те ценят интелигентността и след това се поддават на изневяра.

Много често представителите на тази зодия се влюбват в третия човек. Те не търсят просто полигамните връзки, а ако бъдат привлечени, нещата стават сериозни. Ако сте зодия Водолей, то със сигурност сте имали увлечение към някой свой колега, който ви е направил добро впечатление със своя остър ум.

Интересът към полигамните връзки идва, когато този човек започне наистина да мисли постоянно за голямото си изкушение, което не е в неговия дом.

полигамните връзки

Лъв

Дори смелият Лъв се страхува от конфликти и трудности в брака, тъй като не обича да води неудобни разговори. Толкова често остават сами и неразбрани. Следователно те могат да се свържат със стари приятели или да се срещнат с някой нов, за да могат да говорят за конкретни неща.

Това става извън брака и може да доведе до полигамните връзки. Често човекът, на когото тези хора споделят проблемите си, след известно време се превръща в обект на тръпка и начало на нова афера.

Козирог

Козирозите винаги търсят стабилност, щастие и подкрепа в партньора. В брака те се стремят да се възползват колкото могат повече от съпруга си. Те са по-склонни към изневяра, защото може да им бъде трудно, ако се чувстват задушени с един партньор.

Те искат да покажат това, което харесват. А ако са от много дълго време с един човек, това може да им омръзне. Затова те искат да опитват нови неща, което ги вкарва в капана на полигамните връзки.

полигамните връзки

Близнаци

Близнаците са адаптивни и спокойни хора. Те са жизнени и обожават общуването с другите. Но те се нуждаят от денонощна грижа и ако не сте в състояние да я осигурите, те вероятно ще потърсят това другаде. Те имат толкова много възможности за процъфтяващ любовен живот.

Тези зодии искат всичко и за тях няма значение дали идва от един човек или от много, затова често имат влечение към полигамните връзки.

Вижте още:

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе