Любовен хороскоп за 28.10.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 28.10.2021 четвъртък

 

Звездите вещаят: тези, които са в състояние на несигурност, днес ще имат реалната възможност най-накрая да изровят нещата от земята! Мотото на този ден е „Само напред!“ – опитайте се да се възползвате от това, като направите качествен пробив в отношенията, независимо дали става въпрос за покана за първа среща, получаване на съгласие за брак или други важни съвместни решения. Освен това, денят е чудесен за ново запознанство с романтично бъдеще.

 

ОВЕН

Днес любовният хороскоп предупреждава Овена: в този ден той рискува да пропусне нещо важно. Струва си внимателно да премервате думите и реакциите на вашия избраник: може би любимия човек се опитва да им предаде някаква мисъл, но не може да говори директно. В интерес на Овена е да разреши този ребус – ако успее, впоследствие ще бъде възможно да се избегнат трудностите. Тези, които търсят своята сродна душа, също трябва да бъдат особено внимателни днес: може би някой симпатичен от обкръжението му вече е хвърлил бялото знаме и иска да се предаде на милостта на победителя.

 

ТЕЛЕЦ

Днес Телецът е блести в цялата си прелест и очарование, затова може да привлече вниманието на максимален брой хора от противоположния пол! Хороскопът препоръчва на Телците, да използват този чар за градене на отношения, както и за постигане на своите бизнес цели: флиртът може да бъде отличен инструмент в преговорите. Телецът, който е в романтично търсене, просто трябва да разшири максимално социалния си кръг – така да се каже, за да увеличи радиуса на влияние. Хороскопът обещава, че новите познанства в този ден могат да придобият най-неочаквания и приятен обрат за Телец.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците могат да бъдат „бурни“ през целия ден и да се люлеят като махало, в емоционален аспект: те ще се мятат между крайностите, а това ще окаже сериозно влияние върху околните. В отношенията със своя избраник Близнаците са в състояние, буквално да се задушат от любовта си, като искат в замяна да получат същите ярки и незабавни прояви на чувства. Скъпи, Близнаци! Ако днес любимите или приятелите ви разочароват със студенината си, не те са охладняли, а вие просто кипите. Хороскопът препоръчва да забавите темпото и да не изисквате твърде много от любимия човек.

 

РАК

Днес, чрез целия си доволен външен вид, Ракът ще излъчва благодарност: най-накрая в историята на любовната му връзка се появи светлина и ентусиазъм! Това е особено важно, защото преди това Ракът дълго време пребиваваше само около и в компанията на тъжни хора, което със сигурност е придавало сивота в ежедневието му. Но динамиката на случващото се днес обещава да го завладее повече от всякога. Според хороскопа положителното отношение в любовта може да отвори ивица късмет за Рака и да го зареди с много положителни емоции!

Любовен хороскоп за 28.10.2021 четвъртък

Дневен хороскоп за 28.10.2021 четвъртък

Късметче за 28.10.2021 четвъртък 

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ

 

ЛЪВ

Хороскопът предупреждава: днешният ден може да мине за Лъва под мотото „Направих всичко, но клони към негативното“. За да предотврати това, Лео не трябва да нарушава основното правило на инженерите и програмистите в този ден: „той работи – не го прекъсвайте“, т.е. опитайте се да направите връзката с любимия човек дори по-добра от досега. В противен случай, вместо очаквания ентусиазъм и благодарност, Лъва рискува да получи порция недоумение или конфликт от сродната си душа, а през останалата част от деня, ще трябва да мисли как да поправи всичко.

 

ДЕВА

Любимия човек може да постави Девата пред избор или да й предложи да се откаже от нещо в негова полза. Може би, избраникът й ще изисква от нея да не закъснява от работа, да отложи среща с приятели, да не харчи предвидената сума за своите нужди и желания и т.н. Хороскопът не дава еднозначен отговор на въпроса, дали да се поддаде на ултиматума на Девата. Във всеки случай вероятността от конфликт е доста голяма. Е, Девата няма да има най-лесния ден, но използвайки уменията на дипломацията и езика на любовта, тя има всички шансове да излезе от ситуацията с достойнство.

 

ВЕЗНИ

Хороскопът съветва Везните да посветят днешния ден изцяло на любимия човек! Прекарвайте, колкото се може повече време с него/нея, това е необходимо, за да възстановите енергията на отношенията ви, доста пропиляна през последните дни. Ако няма начин да останете насаме, направете нещо, за да поглезите своята сродна душа: купете торта, поръчайте букет цветя… Ако Везните не са във връзка, в този ден трябва да отидат на гости на родителите си, да посетят сестри и братя, да поканят приятели.

 

СКОРПИОН

Днес влюбеният Скорпион държи всички карти в ръцете си! Не е необходимо да гадаете за краля (или кралицата), но е време да опитате да направите това, за което ви е липсвала решителност много дълго време. Хороскопът обещава на Скорпиона късмет в любовта, но само, ако рискува и действа. Време е да спрете да се съмнявате – бъдете активни. Днес има всички необходими инструменти, за да очарова човека, който харесва: харизма, чар, сексапил. Най-важното, напомнете си за своите достойнства и вдигнете глава. С този подход, Скорпионът, може да направи всичко в този ден!

Любовен хороскоп за 28.10.2021 четвъртък

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът, който търси своята сродна душа, днес може да почувства пристъп на самота и тъга, но хороскопът съветва: не се поддавайте на униние! Любовта е като електрически влак – щом е тръгнал едни, значи скоро ще има и друг. Основното е да не се превръща в неподвижен камък и да не прекарва този ден в пасивно очакване. Развеселете се и започнете, като обичате себе си: хората, които са недоволни от себе си, рядко харесват хората около себе си. Рефлективната тенденция на деня няма да избяга от Стрелеца, който е във връзка – днес може да изглежда, че сродната му душа е загубила интерес към него. Напълно противопоказано е да стоите в мисли, по-добре е да проведете разузнаване: поканете любимия си човек да докаже пламенността си в леглото.

 

КОЗИРОГ

Днес Козирогът може да почувства, че тялото и умът му са отказали да си сътрудничат. Главата ще мисли, че всичко е наред, но тялото ще се съпротивлява на прегръдки, докосвания и други нежности от любимия човек. За днес звездите вещая, че е дошло време за промени, за обстоятелствата, при които нещо не върви, както трябва и това е, за което самото тяло сигнализира на Козирога. Време е да разберете какво е важно за вас във връзката, какво ви липсва, което предизвиква у вас раздразнение и безпокойство. Е, след като малко или много се разберете с половинката, звездите от хороскопа съветват да проявите смелост за откровен разговор с избраника си.

 

ВОДОЛЕЙ

Днешната решителна нагласа на Водолея може да вкара любимия човек в ступор, така че не бива да обявявате всички грандиозни планове, които се роят в главата ви, дори и да са свързани със съвместно бъдеще. Но ако Водолеят е на път да спечели нечие сърце, сега е най-подходящото време за решителни и смели стъпки. Той може да се справи с всеки „твърд орех“! Чувствайте се свободни да поканите някой, който, изглежда, никога не е гледал във вашата посока: хороскопът обещава на Водолея висок шанс за успех, дори и в рисковани любовни начинания.

 

РИБИ

Днешният ден може изправи Рибите пред дилема: какво да предприемат в отношенията си с любимия човек – интерес или незаинтересованост? В зависимост от избора ситуацията ще се развие допълнително. И въпреки, че здравият разум повелява, че този, който избере безкористността, винаги печели, Рибите все-още могат да имат много съмнения, защото на практика не е лесно да спрете да се договаряте с Вселената. Според хороскопа, днес определено трябва да намерите свободна минута, за да помислите за ситуацията в личния си живот и за вариантите как да продължите. И ако в резултат изберете договорката, тогава си струва да помислите внимателно – имате ли, наистина, нужда от такава връзка?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе