Три зодии, които обожават промяната
Астрология

Три зодии, които обожават промяната

Промяната е нещо много специфично за живота на всеки един човек. Някои от нас харесват да сменят обстановката около тях и при всяка удобна възможност правят промени в живота си. За тях това е важно, за да почувстват разнообразието, което им носи свежест. Други пък не могат да си представят нещо подобно. Те се чувстват комфортно, когато са в позната среда, заобиколени от неща, които не са нови за тях. Ето кои са зодиите във всяка от двете крайности:

Близнаци. Те не само приемат промяната, те са пристрастени към нея! Близнаците се управляват от Меркурий – планетата на комуникацията и изразяването, която е единствената планета в традиционната астрология, която не е свързана с нито една от бинарните системи. Като истински свободни духове, Близнаците, подобно на Меркурий, се плъзгат между промените и лесно приемат всичко, което ги заобикаля. Близнаците винаги търсят информация и лесно се отегчават, поради което изглежда, че не могат да се задържат на работа много дълго, въпреки че обичат колегите си и заплащането е страхотно. Защо да останат на едно място, когато има толкова много за учене в света?

Стрелец. Подобно на противоположния им знак Близнаци, Стрелецът винаги е в движение. А за стрелеца „в движение“ не означава просто да е зает да изпълнява задачи. Тези огнени знаци стигат до крайност. Например човек от зодия Стрелец може без проблеми да се премести в друга държава, без дори да каже на никого и след това също толкова бързо да се върне сякаш нищо не е станало.. Управляван от планетата за разширяване и възможности Юпитер, Стрелецът оживява, когато е в търсене на нови знания. Представителите на този знак често имат сви собствени блогове за пътешествия или пък са специалисти по философия. Стрелците се установяват само там, където знаят, че кладенецът на знанието никога няма да изтече, а понякога това се оказва предизвикателство за тях.

Дева. Може да се изненадате да видите този знак в списъка на зодиите, които обичат промяната. Подобно на Близнаци и Стрелец обаче, Девите имат променлив темперамент, което означава, че в крайна сметка те се движат по течението. Биха ли предпочели потока винаги да върви по техния път? Да. Но ако трябва, те ще последват примера на някой друг. Подобно на Близнаци, Девата се управлява от неуловимия Меркурий, затова винаги е в търсене на повече стимулация и информация. Би ли предпочел този земен знак да остане там, където е? Може би. Но тези хора никога няма да откажат да променят живота си, ако това означава да намерите нещо по-добро на хоризонта.

Някои зодии пък са тотално противоположни и ненавиждат промените около себе си. Ето кои са те:

Телец. На другия край на спектъра от Стрелец и Близнаци е Телецът, който е може би най-упоритият знак на зодиака. Телецът е неподвижният земен знак. Ако бъде съпоставена с животното, което символизира, тази зодия няма да отиде никъде, ако има достатъчно трева, с която да се храни и уютно място, където може да спи. Телецът е такова създание на навика, че често е готов да остане на работа, във връзка или да се примири с житейска ситуация, която всъщност не го удовлетворява, стига да е надеждна и последователна. Стабилността е успокояваща, но Телците не трябва да я оставят да се превърне в капан.

Лъв. Те са бляскави, смели, красиви и трайно установени на мястото си. Лъвовете изглеждат страхотно, защото обичат да залагат на изпитани неща. Те знаят например, че дадена блуза си пасва идеално с точно определени дънки и маратонки и не биха рискували да променят нещо, което знаят, че работи. Придържат се към максимата, че когато нещо функционира добре промени не се правят. Опитайте се да накарате Лъва да се отклони от обичайната си рутина за красота, работен график или план за нощни срещи и ще го направите много нещастен.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе