Дневен хороскоп за 28.10.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 28.10.2021 четвъртък

 

За този ден звездите вещаят, че ще бъде идеален за прекарване в спокойно общуване с приятели или със семейството. Това не е най-доброто време за активни спортове, особено травмиращи и екстремни. Но една обикновена разходка на чист въздух, близо до къщата, но за предпочитане сред природата, ще ви достави голямо удоволствие. Днес е ден за релакс и внимание към истинските ценности. Използвайте го, за да укрепите връзката си с половинката и не забравяйте да отделите време за децата.

 

ОВЕН

Днес Овните ще бъдат самодоволни и малко покровителстващи по отношение на своите близки и приятели. Той ще иска да се грижи за тях като за деца, да ги обгражда с внимание, помага и предупреждава за евентуални грешки. Въпреки цялата искреност на намеренията му, близките хора може да не са развълнувани, че иска да ги учи как да живеят. Затова звездите от хороскопа съветват Овните да смекчат менторския си тон, без да излизат извън рамките на обичайните приятелски съвети.

 

ТЕЛЕЦ

Днес най-доброто, което един Телец може да направи, е да прекара време с най-близките си и любими хора – с родителите и децата си. Звездите от хороскопа съветват Телците да им организират малка изненада, например да организират малко парти, излет сред природаа или пътуване до близко място. Днес ще резонирате на една честота с тях, биоритмите ви съвпадат и имате голям шанс да получите истинско удоволствие от компанията на околните. Междувременно можете да започнете разговор за нещо, за което в друго време и при други обстоятелства, не сте имали смелостта.

 

БЛИЗНАЦИ

Невероятният оратор ще се събуди днес в Близнаците! Е, ако това не е съвсем страхотно, то поне не е никак лошо. Близнаците ще имат какво да кажат и ще могат да „облекат“ думите си в убедителна „дреха“. През деня, от време на време, ще могат да се натъкнат на факта, че другите не са в настроение да ги слушат вечно. Въпреки това, те ще успеят да открият истински изход от обзелите ги емоции и думите, разбира се с помощта на семейството и приятелите. Звездите от хороскопа ги съветват да организират парти, на което да изразят всичко, което кипи в душата им!

 

РАК

Днес нищо не може да накара Рака да излезе от пътя си! Каквото и да замисли, каквато и цел да си постави, е почти невъзможно да го разсееш или още повече, да бъде объркан. Поради тази причина, в околните, особено тези, които се опитват да командват Рака, може да изглежда, че днес той е по-арогантен и упорит от всякога. Всъщност той е сто процента сигурен в това, което прави и може. Както и факта, че никой не може да се справи с нито една задача по-добре от него. Факт.

Дневен хороскоп за 28.10.2021 четвъртък

Кой ще е най-лошия месец през 2022 г за всяка зодия 

Каква ще бъде вашата 2022 г според зодията 

Женски интимен хороскоп за 2022 г

ЛЪВ

Днес Лъвът трябва да е готов за неочаквани обрати! Въпреки това, дори и да е планирал този ден предварително, от него не се изисква да изоставя планираните задачи и цели. Да, днес плановете му може да се променят, но в замяна на това ситуацията ще отвори нови възможности за него. Ако Лъвът прояви гъвкавост и не се придържа упорито към стария план за действие, той ще успее да се ориентира в новата среда навреме и да се възползва от даровете на съдбата.

 

ДЕВА

Днес Девата може да се сблъска с непримиримостта и грубостта на другите, особено на колегите в работата. За щастие, тя самата ще има гъвкавост и дипломатичност за двама и следователно ще е в състояние да изглади грубите ъгли и да потуши конфликта още в зародиш. Като цяло, днешната дипломация и деликатност на Девата ще я отличават благоприятно от общия фон, осигурявайки й симпатиите на противоположния пол, приятелите, че дори и шефовете.

 

ВЕЗНИ

Днес Везните, намиращи се в кръга на непознати хора ще се чувстват като риба във вода – социалната им активност е в разгара си! Звездите от хороскопа ги съветват да не се задържат в обичайния си кръг на общуване и да го разнообразят с нови познанства. Колкото повече нови лица Везните срещнат днес по пътя си, толкова повече са шансовете сред тях да намерят наистина интересни и необходими хора.

 

СКОРПИОН

Днес Скорпионът ще бъде по-решителен от всякога, ще бъде фокусиран само върху победата! Дори и да се провали в някоя задача, Скорпионът ще опитва отново и отново, докато успее. Времето за вземане на решения отмина, днес той трябва да действа. Звездите от хороскопа вещаят, че нито една крепост не може да устои срещу неговия натиск. Вярно е, че колкото по-сериозна е целта пред Скорпиона, толкова по-дълго ще продължи обсадата му.

Дневен хороскоп за 28.10.2021 четвъртък

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ 

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ

Любовен хороскоп за 28.10.2021 четвъртък

Късметче за 28.10.2021 четвъртък

СТРЕЛЕЦ 

Стрелецът ще бъде като истински гуру, затова звездите от хороскопа го съветват да прекара този ден с хора на по-млада възраст, с по-нисък статус в обществото или ниво на професионализъм. С други думи, в кръга на тези, които ще бъдат готови да слушат поучителните истории на Стрелеца, за да могат да извлекат практическа полза от тях. Днес това ще се отрази благотворно, както на самият Стрелец, така и на неговите слушатели, на които той ще бъде в състояние и готовност, да даде, наистина, ценни съвети.

 

КОЗИРОГ

Днес Козирогът ще бъде в състояние на готовност, във всяко едно отношение! Събитията на деня, ще го водят на там, че да се заеме с малки проекти, а той най-вероятно ще бъде обсебен от изпълнението на глобални, амбициозни планове. Дори и нещата да не вървят съвсем гладко, това няма да го смути: Козирогът е съзрял крайната цел, готов да се сблъска с трудностите и знае, че няма да бъде принуден да се отклони от пътя. Днес думите „искам“ и „мога“ за Козирогът са синоними и горко на хората, които не разбират това!

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят ще има прекрасната възможност да помисли сериозно върху решение, от което ще му зависят много неща в бъдеще. За щастие, не е в състояние да стъпва върху нестабилна повърхност, той е способен много точно да претегли плюсовете и минусите. Благодарение на аналитичните способности, които са се изострили в този ден, той ще може да обмисли и да предвиди всичко. В резултат на това решението, което Водолеят ще вземе, ще бъде предпазено от евентуални грешки.

 

РИБИ

Днес Рибите ще са склонни да проявяват инат по всевъзможен начин! В същото време опитите на околните да ги вразумят могат да се приемат враждебно. Не е изненадващо, че в такова категорично настроение денят може да донесе и някои неудобства на Рибите, въпреки че няма специални причини за тях. За да разберат това, звездите от хороскопа съветват Рибите днес да търсят корена на всякакви проблеми в себе си, а не в другите.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе