Любовен хороскоп за 25.10.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 25.10.2021 понеделник

 

Любовта може да бъде крехка като яйце, но и твърда като желязото. С други думи, на този ден най-лошото нещо, което можете да направите, е да притиснете партньора си или да го принудите да направи нещо, което не му харесва. Свободата и независимостта са във въздуха, така че перфектната романтична среща трябва да ви даде прилив на адреналин или поне порция свежи усещания: нов филм, нов ресторант, нов начин да зарадвате партньора си…

 

ОВЕН

Днес Овенът трябва да бъде по-внимателен в изказванията си, особено ако той и любимият му имат различни гледни точки по даден въпрос. Събитията от деня ще го подтикват към нетолерантност и конфликти, а Овенът, в търсенето на истината, е способен да бъде твърд, както винаги. Не трябва да бъде непреклонно настоятелен и още-повече да си позволи обидни намеци към сродната душа, в противен случай във връзката на Овена може да отвори огромна пукнатина или дори да приключи напълно.

 

ТЕЛЕЦ

Може би Телецът винаги е вярвал, че външният вид на партньора не е толкова важен за него и че основното е състоянието на вътрешния свят. Днес, обаче, съдбата може да обърка тези възгледи, като изправи Телеца пред партньор с красива душа и много съмнителен външен вид. Представителят на знака ще трябва да положи големи усилия върху себе си, за да разгледа този много „богат вътрешен свят“. Но, ако все пак успее, звярът има шанс да се превърне в добър и красив принц.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците трябва да отслабят контрола над ситуацията по любовните отношения и да се вслушат в гласа на своята интуиция. Звездите вещаят, че докато се опитват логично да управляват развитието на взаимоотношенията, техният потенциал е ограничен от твърда рамка и зависи от това как самите Близнаци се програмират. Ако в този ден те отпуснат юздите, доверявайки се на шестото чувство, пред тях ще се открият много нови възможности в любовта, за чието съществуване, дори не са подозирали!

 

РАК

Днес Ракът не трябва да стои неподвижен и мълчалив, ако иска да установи романтично запознанство с човека на мечтите си! Всичко, което трябва да направи, е да преодолее срамежливостта и да покаже природната си интелигентност си в разговор. Може би, за известно време той ще трябва да държи инициативата в ръцете си, за да разбуни събеседника, но тогава няма да бъде спрян! На този ден има всички предпоставки случайното запознанство на Рака да прерасне в сериозна романтична връзка.

Любовен хороскоп за 25.10.2021 понеделник

Дневен хороскоп за 25.10.2021 понеделник 

Късметче за 25.10.2021 понеделник 

Седмичен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021 

Днес поговорката, че по дрехи те посрещат, по ум те изпращат, ще бъде по-актуална от всякога за влюбения Лъв! Противоположният пол наистина ще бъде склонен да го преценява главно по това как изглежда. В същото време дрескодът за този ден е високото самочувствие, елегантност и ненатрапчив шик. Без фриволни дънки или горнище! Ако Лъва отива на романтичен лов, вечерна рокля или скъп костюм ще се превърнат в отличителен белег на неговия успех.

 

ДЕВА

Днес Девата ще има засилено чувство за справедливост и това може да не се отрази най-добре на личния й живот. За една самотна Дева ще бъде трудно да установи романтичен контакт, заради критичния й поглед към света. Ако има любим човек, днес тя, с най-добри намерения, е в състояние да му каже нещо, за което по-късно ще съжалява. Ако Девата е на среща по-добре, изобщо да не отваря устата си, а придавайки мистериозен поглед, да мълчи и да се усмихва.

 

ВЕЗНИ

Днес звездите съветват Везните да се наслаждават на това, което се случва в животът им тук и сега. Дори и да не са много доволни от това. Винаги ще има трудности, но какво от това? Но и доброто го има във всяка ситуация (и трябва!) Само трябва да бъде потърсено и намерено. Ако Везните имат любим човек, трябва да си осигурят романтична вечер с него. В случай, че все-още са сами – радвайте се на това какви вълнуващи перспективи и възможности ви очакват напред!

 

СКОРПИОН

Днес Скорпионът, за да се чувства щастлив, просто трябва да открие нещо ново в живота си! Това важи за всичко – от работа до любов, но промяната не трябва да е драматична или рязка. В личния си живот звездите съветват Скорпиона, ако е самотен, смело да отиде да се запознае с нови хора. Ако има партньор, днес е денят, в който трябва заедно да опитате нещо ново. Смисълът е прост: енергията на любовта, като река, трябва непрекъснато да се стреми напред. Застоявайки, тя се превръща в блато.

Любовен хороскоп за 25.10.2021 понеделник

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

 

СТРЕЛЕЦ

В този ден Стрелецът може да се покаже като истинската кралица (или крал) на флирта! Звездите го съветват да не губи време сам, а да покаже талантите си публично. Излизайки вечерта, където животът е в разгара си, той ще  бъде в състояние да привлече вниманието на няколко представители на противоположния пол наведнъж. Напълно възможно е днес той да бъде изправен пред избор и ще бъде толкова трудно да го направи.

 

КОЗИРОГ

Утре романтиката и чувството за хумор ще бъдат тясно свързани за Козирога! Ако Козирогът има любим човек, те трябва да прекарат тази вечер заедно, да се състезават по акъл, да ходят на цирк или да гледат хубав комедиен филм. Ако говорим за нов познат, утре Козирог най-вероятно ще обърне внимание на човек, който ще успее да го накара да се смее правилно. Това ще изглежда невероятно секси на Козирога!

 

ВОДОЛЕЙ

Днешната енергия зарежда Водолеят, което няма да му позволи да стои неподвижно, а това е повече от чудесна причина да отиде с любимия човек на кратко пътуване или излет. Всяка форма на транспорт е подходяща, било то кола, влак, велосипед или полет с балон. Днес, променяйки ситуацията, Водолеят и неговият избраник ще променят нещо към по-добро в себе си. А, ако той все още е сам, пътуването далеч от дома е най-добрият начин за него да се отпусне и да завърже ново запознанство.

 

РИБИ

Днес звездите съветват Рибите да се отворят към любовта и към всички онези възможности, които този ден щедро ще им предложи! Понякога казването на „да“ е не само полезно, но и приятно. В края на деня ще намерят отговорът на универсалния въпрос, дали става дума за обикновен флирт, обикновено запознанство или нова любов. Независимо, дали Рибите ще получат предложение да излязат някъде вечерта, да танцуват или да се опознаят, казвайки вълшебната дума „да“, те няма да бъдат напразни.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе