Дневен хороскоп за 25.10.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 25.10.2021 понеделник

 

Хороскопът обещава много динамичен и емоционален ден. Обстоятелствата ще предразполагат към комуникация и повишената активност, но бъдете внимателни, защото често пъти емоциите надделяват над логиката. С други думи, ще имате всички шансове да преработите много неща, но колко полезни ще бъдат те? Възможно е по-голямата част от деня да бъде пропиляна за дреболии, но целият ден ще бъде продуктивен и успешен. Бъдете внимателни в общуването: дипломацията не е на необходимото ниво, така че конфликтите може да възникнат от нищото.

 

ОВЕН

В този ден страстта на Овена към приключенията ще достигне връхната си точка! Той ще бъде готов да използва всеки предлог, само и само да се откъсне от познатото си място и да избяга от рутината. За околните няма да е трудно да го подтикнат към каквито и да било приключения, като например участие в събитие, командировка и т.н., ако то е свързано с пътуване или смяна на обичайната обстановка. Самият Овен ще бъде изобретателен в това отношение. Днес той е в състояние да измисли много спешни неща, които нямат нищо общо със седене на работното място или у дома.

 

ТЕЛЕЦ

В днешният ден Телецът е концентрирал вниманието си към приключения, за предпочитане в приятната и топла компания на свои съмишленици. Ако неговите приятели не му предложат варианти за забавление, талантът на организатора в Телец ще се събуди и той бързо ще разбере с кого, кога и къде може да отиде. Забавно парти, голяма семейна вечеря, пътуване до парка или излет в планината – програмата Телеца може да бъде обширна. Но най-доброто, което може да направи днес, е да прекара повече време с този, когото обича.

Дневен хороскоп за 25.10.2021 понеделник

Късметче за 25.10.2021 понеделник 

Седмичен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021

БЛИЗНАЦИ

Днес на Близнаците ще бъде трудно да скрият някои мисли и чувства от самите себе си – всички те ще бъдат изписани на лицето им. Нещо повече, самите те не са против да ги изкажат на глас, независимо дали си заслужава да се направи това или е по-добре да мълчат, спасявайки другите от ненужни подробности. Практически за Близнаците не съществуват теми табу. А да очаквате словесна милост от тях, ако са недоволни от нещо, изобщо не си струва: те не възнамеряват да изглаждат острите ъгли!

 

РАК

Днес Ракът ще бъде като попивателна гъба за емоциите на другите, особено за положителните. Събитията от деня няма да го насочват към активно изразяване на себе си и още повече да се показва публично. По-скоро Ракът ще бъде отличен зрител, способен да оцени всяко представяне, което се разгръща наоколо. Звездите от хороскопа го съветват специално да посещава онези места, където животът е в разгара си и където може напълно да наблюдава другите.

 

ЛЪВ

Днес любопитството на Лъва няма граници! Не бива да сдържа този импулс, напротив, крайно време е Царят да задоволи любопитството си по редица въпроси. Независимо, дали става въпрос за среща с определен човек или за гледане на нов филм, за нова прическа или сядане на маса в ново кафене – звездите от хороскопа го съветват, да се възползва от възможността и да се престраши и да експериментира! Дори и да не върви толкова гладко, това начинание няма да отиде на вятъра, защото любопитството му в крайна сметка ще бъде удовлетворено.

 

ДЕВА

Днес Девата може буквално да бъде разкъсана между това, което трябва да направи и това, което иска сърцето й. Ще й бъде трудно да намери баланс. От една страна, спешните въпроси ще изискват много време и усилия от нея, от друга страна мислите на Девата ще бъдат невъобразимо далеч от тези въпроси! Тя може от време на време да изпраща съобщения до приятели, да прави планове за свободно време или просто да се рее в облаците … Може би към края на деня Девата ще може да се отпусне поне малко.

Дневен хороскоп за 25.10.2021 понеделник

Любовен хороскоп за 25.10.2021 понеделник

Интимен хороскоп за 2022 г 

Каква ще бъде 2022-ра според зодията 

ВЕЗНИ

Днес Везните ще бъдат търсени повече от всякога! Телефонът им буквално ще прегрее от обаждания, а броят на хората, които искат да споделят с тях радости, идеи, клюки, съкровени тайни или просто да поплачат на нечие рамо, да убият малко време в чата, ще надхвърли всички разумни граници. Самите Везни ще се почувстват като риба във вода в разгара на общуването: чисто и просто, техните комуникативни умения и чувство за хумор ще бъдат на върха на телевизионната кула.

 

СКОРПИОН

Днес Скорпионът ще бъде труден за разбиране! Хората около него ще усетят това веднага щом поискат да разрешат някакъв проблем с него. Той е в състояние да превърне, дори най-невинното възражение в дискусия, оказвайки натиск върху събеседника, принуждавайки го да се съгласи със себе си. Единственото нещо, което оправдава Скорпиона за това му поведение, е неговата искреност: започвайки спор, той вярва, че се опитва да спаси опонента си от грешки. Най-интересното е, че в много отношения това е точно така.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес най-добрата музика за ушите на Стрелеца ще бъде речта на близки и приятели! Това ще му напомни, че има далечни страни, в които той все още не е бил и че би било хубаво да планира почивката си (без значение колко време ще бъде необходимо, за да я осъществи). Звездите на хороскопа съветват Стрелеца да си подготви, нещо подобно на трамплин за пътуване: разучаване на оферти, сърфиране из уебсайтове за пътувания, а може би са нужни няколко обаждания до агенцията. Това ще помогне на Стрелеца да се справи със сивото ежедневие и да се зареди с екзотика за предстоящата седмица.

 

КОЗИРОГ

Днес звездите на хороскопа съветват Козирога да се осмели и да експериментира: да направи нещо ново в живота, за да види до какво ще доведе това! Всяка дреболия, всяка работа, изобщо всичко превърнало се в навик, може да се превърне в платформа за експеримент. Същият маршрут до работа, обедно меню, социален кръг или начин на прекарване на свободното време – Козирогът може да промени всичко това още днес, като внесе в живота непредсказуемост и го обърне в съвсем друга посока! Това може да доведе до интересни последствия и промени.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят има шанс да получи покана за някакво важно и значимо събитие! Е, ако не получи такава покана, има смисъл да положи всички усилия, за да се покаже на света. На този ден звездите от хороскопа го даряват със спокойно самочувствие, бистър и светъл ум, интелигентна комуникативност, така че той да може да се покаже в целия си блясък и да установи полезни контакти. Други ще бъдат очаровани от нежния му натиск, чувството за хумор и способността му да влияе на разговора.

 

РИБИ

Днес Рибите може да искат да организират някакво пътуване, но неотложна ситуация ще изисква тяхното присъствие у дома. Все-пак ще имат тази възможност и ще успеят да прекарат време на обичайната си територия, но не както обикновено, а ще направят необичайно откритие. Поканете роднини и приятели с вас, организирайте излет сред природата, пригответе нещо зашеметяващо – днес Рибите ще могат да оцветят деня си с весели цветове, без дори да напускат обичайните си граници на движение.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе