ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ, 2021 Г.
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

 

Почивният ден може да бъде пълен с недоразумения в една връзка. Звездите вещаят, че сте склонни към разсеяност, но и спокойствие, така че наслагванията не могат да бъдат напълно избегнати. Освен това, са възможни дребни неприятности, свързани с пари – харчене, необмислени инвестиции, измами. Ако все пак сте решени да похарчите малко количество, по-добре е просто да поглезите себе си и своята сродна душа.

 

ОВЕН

На този ден, за да изпита вдъхновение и прилив на енергия, Овните задължително трябва да уловят всеки възхитен поглед върху себе си! Е, тъй като е трудно да се постигне това, особено ако си седи вкъщи, звездите го съветват да излезе на светло. На всяко парти или премиера Овните ще се чувстват страхотно, осъзнавайки своя романтичен потенциал в общуването и новите познанства. Но без импулс отвън, той едва ли ще успее да преодолее апатията и мързела.

 

ТЕЛЕЦ

Утре пролетта ще пее в душата на Телеца, а пеперуди ще пърхат в стомаха! Любовната магия на денят го зарежда с най-романтичното настроение и неспособността да мисли за нищо друго, освен за любовта и любимия човек. И нека всичко в ежедневието и в работата да падне от ръцете на мечтания Телец – толкова ли е важно това? Чувствата, които изпитва, са като истинска магия. Какво друго би могло да се сравни с това на този свят?

 

БЛИЗНАЦИ

Днес е страхотен ден да експериментирате с избраника си! Ако Близнаците имат любим човек, те трябва да помислят как да го изненадат романтично. Смяна на декора, свещи, ново дантелено бельо и всякакви други приятни начини да разнообразите личния си живот са добре дошли. Ако Близнаците все-още са свободни, точно днес може да имат шанс да се срещнат с необикновен човек, с когото няма да имат време да скучаят!

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Дневен хороскоп за 24.10.2021 неделя

Късметче за 24.10.2021 неделя 

Интимен хороскоп за 2022 г

РАК

Днес Ракът едва ли ще се задоволи с лесен флирт – ще е в настроение за сериозна връзка! Това обаче не означава, че ще спре да флиртува, напротив: дори краткотраен такъв с познат заплашва да се превърне в сериозно хоби. Работата е там, че денят дарява Рака с голяма дълбочина на чувствата и желание да опознаят събеседника си възможно най-добре. Е, след като почувстват дълбоката връзка с човека, как да не се влюбят в него?

 

ЛЪВ

Днес това неприятно чувство, наречено ревност, може да попречи на любовните отношения на Лъва. Освен това, не са необходими конкретни причини за това – на Лъвът са му достатъчни собствените подозрения, фантазии и чувства. За да не се стига твърде далеч по този деликатен въпрос, звездите съветват Лъва да отдели фантазиите и страховете от реалността. Ако той има факти, това е различно. Ако няма факти, тогава не трябва да обижда любимия си човек с подозрение и недоверие: той едва ли ще разбере това.

 

ДЕВА

Денят е експлозивен и ако Девата не иска да усети това върху себе си, тя трябва да прояви максимално търпение в общуването с любимия си. Денят склонява Девата и нейния избраник да си предявяват несправедливи претенции един към друг и да се обсипват, вместо с любовни ласки, с упреци. За да избегне кавги, Девата не трябва да се поддава на провокации. В противен случай тя ще съжалява за невъздържаността си: конфликтът може да се проточи и да се превърне в неприятни последици.

 

ВЕЗНИ

Неделя е невероятен ден, защото буквално романтиката ще витае във въздуха! Дори Везните да не са влюбени, те могат да го усетят с всяка клетка от тялото си. Ако Везните имат любим човек или поне кандидат за тази почетна позиция, те просто трябва да прекарат тази вечер с него. Вечеря на свещи, разходка под луната, листенца от рози на възглавница – дори романтичните намеци за Везните и техния избраник, ще бъдат пълни с дълбок и специален смисъл.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

СКОРПИОН

Скорпионът трябва да помисли как целите, които си е поставил, да станат осъществими. Това се отнася, преди всичко, за връзката му. Може би той, вече е отделил много време и усилия, за да постигне нечия реципрочност, но това никога не се е случило? Или някои от различните му желания са просто неизпълними? Скорпионът трябва да слезе от небето на земята, колкото и да е трудно, да отдели фантазията от реалността, като начертае смела граница между тях.

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът ще може да поддържа баланс между страстната и духовната страна на своята природа. Това ще му придаде особен чар в очите на противоположния пол! Благодарение на вътрешната хармония и баланс, Стрелецът ще бъде по-лесен от обикновено да създава романтични запознанства. В същото време той няма да бъде настроен на мимолетна романтика или флирт, а наистина да намери сродната си душа.

 

КОЗИРОГ

Козирогът трябва да поддържа дистанция с лица от противоположния пол – особено с тези, които твърде натрапчиво се опитват да достигнат до душата и живота му. Звездите предупреждават, че някой от познатите на Козирога натиска твърде много нещата, посяга на времето му и нахлува в личното му пространство. Ако той не чувства, че е готов за връзка с него/нея, сега е моментът да го уведоми. Или отделете малко време за почивка.

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеят трябва ясно да изрази мислите си, в противен случай любимия човек може да го разбере погрешно! Разбира се, това не е страшно, но може да бъде много неприятно – особено, когато става въпрос за важни съвместни въпроси. Казвайки нещо, Водолеят трябва с всички средства да избягва двусмислието в думите. Трябва да вземе под внимание факта, че този ден по никакъв начин не допринася за взаимното разбирателство между партньорите.

 

РИБИ

Днес, във връзката с любимия човек, Рибите ще бъдат леко егоистични! И защо не, особено ако избраният от Рибите редовно демонстрира това качество? Звездите ги съветват, да се отпуснат и да посветят неделният ден на себе си – своите капризи, фантазии, малки желания. Релаксираща вана, фитнес, спа, шопинг… И колкото се може повече романтика за десерт! Последният елемент в този списък ще бъде оценен от спътника на Рибите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе