Трите зодии, които биха се върнали при бившия си през 2022 г.
Астрология Любов и партньорство

Трите зодии, които биха се върнали при бившия си през 2022 г.

С наближаването на края на дадена година всеки започва да прави равносметки за миналото и да крои планове за бъдещето. Въпреки че още е октомври, последните два месеца от календара ще се изнижат неусетно и е хубаво вече да започнем да гледаме към идващата 2022 г.

Това определено ще бъде година на интензивни и понякога революционни промени за някои от нас. Нова година символизира обръщането на нов лист, но за някои това може да означава връщане към старите навици, било то за добро или за лошо…

Според астрологията, много е възможно през 2022 г. представители на три зодии да се съберат отново с бивш партньор и да опитат да дадат последен шанс на връзката си. Това е голямо решение и изисква огромна сила на характера, за да може да преодолеете всички лоши чувства от миналото и да дадете на бившия си още един шанс. Все пак всеки заслужава такъв, нали така? Дали и вие ще сте в настроение да простите на човек, с когото сте били заедно, зависи от вас, но и от зодиакалния ви знак.

Ето и кои са трите зодии, които биха се върнали при бившия през 2022 г.

 

Телец – носталгията ще ги завладее.

Дори и Уран да ги направи по-независими, представителите на тази зодия са решени да успеят в любовния си живот през 2022 г. Те са готови на всичко, за да го постигнат, дори и това да означава да се върнат при бившия си, да простят всичките му прегрешения и да опитат да заживеете отново с него в мир и хармония.

Скорпион – готови са да простят и да продължат напред.

Скорпионите преминаха през много възходи и падения изминалата година. През 2022 г. също не може да се каже, че всичко ще бъде безоблачно за тях на любовния фронт, но възможностите за щастие и радостни мигове изглеждат доста по-големи от преди. Успехите на тази зодия в любовта догодина могат да се дължат на необикновена среща с някого или на бивш, при когото могат да се върнат. Всичко е възможно, така че никога не знаете коя врата ще ви се отвори.

Риби – търсят баланс и стабилност.

Благодарение на влиянието на планетите Нептун и Юпитер, хората от зодия Риби имат много възможности да покажете своето щедро сърце и да намерите хармония там, където другите биха се отказали да я търсят. Това включва и събиране с бивш, като особено благоприятен за това изглежда краят на годината. Да, вероятно ще им се наложи да почакат, но ще си заслужава.

Астрологията може да ви помогне много във взимането на важни решения, но трябва да слушате и вътрешния си глас. Преди да се съберете пак със свой бивш, поговорете открито с него за връзката си и за всичко, което се е случило и което е довело до предишната ви раздяла. Независимо чия е била вината за раздялата, между вас не трябва да останат премълчани неща. За да продължите напред, и двамата трябва да сте си взели поука от грешките, за да не ги допускате отново. Както казахме вече, всеки заслужава втори шанс, но внимавайте отново да не бъдете наранени.

Вижте още ⤵️

Виж кои са най-неверните женски зодии 

Най-дивото нещо, което би направила всяка зодия 

Двете зодии, които ще са царе на Хелоуин

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе