Двете зодии, които са царе на Хелоуин
Астрология

Двете зодии, които са царе на Хелоуин

Хелоуин наближава и много деца и възрастни вече се подготвят да създадат най- страшния и зашеметяващ костюм, с който се опитват да впечатлят всички на празника. Никой не иска да остане незабелязан и да изглежда по обикновен начин, затова подготовката за често започва месеци по-рано, а поръчката на костюм е много внимателна и прецизна.

Вероятно не сте се замисляли, но има сериозна връзка между това каква зодия сме и как ще се подготвим за Хелоуин. Ето, кои са двете зодии, които ще оберат точките на този Хелоуин и ще отделят най-много време, за да пленят всички с невероятните си костюми.

Близнаци. Ако познавате поп културата, няма как да не знаете, че Хайди Клум е за Хелоуин това, което е Марая Кери за Коледа – те не могат едни без други. Празникът просто нямаше да е същият, ако германският супермодел не облече скандален костюм. Сигурни сме, че нейната склонност към експерименти с външния вид има много корени, но не можем да пренебрегнем и факта, че тя е Близнаци. Просто любовта й към превъзходния костюм за Хелоуин е напълно в съответствие с игривата и детска природа, с която тези въздушни знаци са известни.

Въпреки че вероятно няма да получите покана за ежегодното парти за Хелоуин на Клум, очаквайте Близнаците в живота си да бъдат също толкова иновативни и оригинални в тоалетите си. И ако търсите нещо в последната минута, Близнаците са зад гърба ви. Просто дайте на тези изобретателни кралици достъп до гардероба ви и за миг ще си тръгнете с нещо впечатляващо.

Водолей. Не, че някога са имали нужда от причина да се обличат екстравагантно, но точно като Близнаци, Водолеите също са във вихъра си на Хелоуин. Докато останалите зодии си натоварват мозъка в опит да разберат коя знаменитост или култура е подходяща за имитация, на Водолеите им идва отвътре да мислят извън стандартите. Много е вероятно те да са започнали да шият своя костюм за този празник още от август.

Очаквайте Водолеят да бъде ексцентричният гост на партито, който ще смае всички с визията си. Тук не става въпрос само за костюмите за тези иновативни знаци, а и за най-добрите и авангардни декорации за дома. Вместо традиционната купа с лакомства, тези хора са готови да украсят не само цялата къща, а  дори и дърветата пред входа, за да може всичко да е тематично за празника.

Разбира се, има и зодии, които ще се подготвят в последния момент за празника. За тях това не е толкова специална вечер и няма да придадат такава важност на костюма като останалите. Ето и коя зодия е точният пример за подобни хора:

Риби. Интровертните Риби вероятно няма да искат да изпъкнат, дори и на този ден. В идеалния им свят една нощ на Хелоуин, прекарана в гледане на страшни филми и ядене на бонбони, е също толкова добър празник, колкото всеки друг. Това обаче далеч не означава, че те ще бъдат единственият от компанията, който остава вкъщи, докато всички останали излизат да се забавляват. Не очаквайте от тях да сложат чувал на главата си с дупки за очи и да отидат на купона като призрак или да сложат диадема с уши на животно.

Ако тези неуловими водни знаци все пак решат да посетят партито, гарантирано е, че ще го направят по правилния начин. Те безспорно са креативни и имат уникалния талант да се приготвят бързо, но въпреки това да изглеждат зашеметяващо, все едно са планирали всичко да се случи точно по този начин. Колкото и да не вярвате, спокойствието и хладнокръвието е ключът към това в последния момент да бъдат направени най-запомнящите се неща. Тук можем да говорим за вроден талант, който Рибите несъмнено притежават в изобилие и знаят как да се възползват максимално добре от него.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе