ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ, 2021 Г.
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

 

Хороскопът не е съвсем обещаващ за важни и отговорни начинания. Денят се очертава да бъде труден и противоречив за вас: от една страна – организацията няма да бъде на ниво, а от друга – енергията може да ви тласне към радикални и не съвсем обмислени стъпки. Ето защо, е по-добре да отложите важни проекти за по-късно, за каквото и да било: финансова сделка, обяснение в любов или избор на нов спален декор.

 

ОВЕН

Овенът ще бъде в мечтаното настроение. Необичайното чувство на лекота обещава да го придружава в бизнеса, общуването, решенията. Освен това, уменията и способностите, които могат да бъдат използвани, ще се изявят. Лекота, остроумие и простота са трите компонента на днешния успех, да не забравяме и очарованието на Овена. Всичко това може да бъде ненужно освобождаващо, да допринесе за прямота, като първо ще започне да говори, след това да мисли. А това може да доведе до нежелани последствия.

 

ТЕЛЕЦ

На този ден Телецът рискува да изпита всички трудности на  епикурейството чрез собствения си опит. Особено трудно ще устои на изкушението да натовари фигурата и съвестта си с някое вкусно и високо калорично ястие. Така че, ако един Телец е настроен да се бори с килограмите, днес е по-добре да не се появява на тези места, където ухае на вкусна храна. Да не се подвежда по приказката, че, едно парче е малко.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Късметче за 24.10.2021 неделя

Интимен хороскоп за 2022 г.

Любовен хороскоп за 24.10.2021 неделя

БЛИЗНАЦИ

Денят на Близнаците обещава да премине според добре познатото мото: „Всичко или нищо“. И не се знае кое от тях е по-доброто или най-доброто. Ако Близнаците се поддадат на изкушението да спят по-дълго и да не правят нищо, тогава денят ще премине, макар и без големи постижения, но спокойно. Но, ако решат да се захванат за работа, тогава прахът може да се вдигне толкова, че няма да се вижда около тях! Така че, може би наистина е по-добре да си осигурят почивка?

 

РАК

Почивният ден на Рака ще бъде белязан от пасивност и релаксация. Въпреки това, пасивността му ще бъде много хармонична. В този ден звездите от хороскопа едва ли ще го заредят с повишена енергия, защото самият той няма да иска да бъде активен. При всяка една възможност да се отпусне и да не правите нищо, Ракът с радост ще се отдаде на това занимание. И това ще бъде най-правилното решение за деня.

 

ЛЪВ

Успешен и продуктивен ден във всяко едно отношение за Лъва. Трябва да бъде активен, а не отдаден на мързелуване – на този ден ще може да използва способностите си, ако не навлезе твърде дълбоко в себе си. Някои Лъвове трябва да се пазят от конфликти с близки – те едва ли ще разберат правилно думите ви. По-добре се отдайте на творческа работа – това ще им позволи да намерят неочакван изход от трудна ситуация.

 

ДЕВА

Девата може да бъде придружена от чувство на недоволство в почти всичко. Най-обикновените ежедневни дела ще вървят с трудности и подхлъзване, което очевидно няма да изпълни Девата с оптимизъм. Най-вероятно тя ще иска по някакъв начин да излее раздразнението си върху тези, които са наблизо (включително близките до нея). Това не трябва да се прави, тъй като няма да даде положителен ефект, а напротив може да развали връзките и отношенията. По-добре просто да издържи този ден да отмине.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Любовен хороскоп за 24.10.2021 неделя

Женски интимен хороскоп за 2022 г.

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г.

 

ВЕЗНИ

Везните ще искат по някакъв начин да раздвижат другите и да ги пленят с нещо интересно. Това обаче не се препоръчва особено! Първо, ще бъде много трудно да разтърсят някого в този ден. Второ, ако все пак успеят, резултатът може да не е толкова розов, колкото изглежда в очите и представите на Везните. Така че, в този ден е по-добре да не притеснявате никого, а да си вършите поетата работата.

 

СКОРПИОН

Днешният енергиен потенциал на Скорпиона ще бъде не по-малък от този на динамит! Единственият въпрос е, дали ще намери къде ще бъде приложена на тази енергия от самия Скорпион. Ако неговата енергична дейност е насочена в някаква полезна посока, той е в състояние да направи толкова много за един ден, колкото други не биха могли за един месец. Но ако тази енергия е насочена някъде не там… Уви, динамитът си е динамит!

 

СТРЕЛЕЦ

В последният ден на седмицата Стрелецът ще има рядката възможност да постигне щастие, въпреки че няма да прави нищо! Събитията на деня могат да бъдат успешно завършени, но съществува и известен риск. Първо, защото Стрелецът все-още не може да промени курса си. Второ, всички опити да се повлияе на ситуацията няма да доведат до нищо друго, освен до хаос и суета. Е, с намесата на Стрелеца всичко ще се организира, макар и не веднага, но всичко ще има положителен край.

 

КОЗИРОГ

Козирогът може да открие способности в себе си, за които дори и не е подозирал, че притежава! Трябва да контролира желанието за командване, което ще изпитва почти през целия ден. В същото време мудността на другите и желанието им да избегнат отговорностите ще предизвикат объркване и ще дразнят Козирога. Самият знак (както е прието сред генералите) и днес няма да се различава по бързината си.

 

ВОДОЛЕЙ

Основната мисъл, че животът е пари, ще се настани здраво в главата на Водолея и колкото повече пари има, толкова по-силна е позицията в обществото. Идеята, разбира се, не е нова, но тъй като въпросът за социалния им статус ще вълнува Водолеите силно, той може цял ден да мисли как да забогатее. Погълна от тези мисли денят ще мине незабелязано. Уви, шансовете за бързо и лесно забогатяване са минимални.

 

РИБИ

Ако от вчера Рибите са стартирали някаква дейност или проект, а може би реновиране около къщата, то и днес всичко ще се движи по инерцията, изненадващо лесно и без проблеми. Но всичко останало в тях ще бъде извън контрол. Дори най-елементарните домакински задължения могат да се превърнат в мъчение и изпитание за нервите. Не тортата, ами и обикновени бъркани яйца могат да изгорят неочаквано, а чинията може да се счупи при измиване. Така че, ако е възможно, е по-добре да сведете всички домакински задължения до минимум и да се отдадете на релакс.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе