любовен хороскоп за 29 януари 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Любовен хороскоп за 23 януари 2023: Благоприятен ден, за да обмислите всичките си решения и действия. Днес ще бъдете на прав път в решаването на проблеми – вероятно звездите ще ви поднесат много изненади и ще ви помогнат да се справите с трудностите и неприятностите. Започнете обща кауза – сродната душа ще ви каже как да се справите с трудностите и да намерите нови точки, но се опитайте да не вярвате на слухове и клюки.

Седмичен хороскоп 23-29 януари 2023

Дневен хороскоп за 23 януари 2023

СВЕТИ ВАЛЕНТИН: 5 СЦЕНАРИЯ, КОИТО ДА ПОДГОТВИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Шарън Стоун и на 64 показа мегаизваяните си крака

КАШЛИЦА, ХРЕМА, СИНУЗИТ: ЕТО НАЙ-МОЩНИТЕ ДОМАШНИ СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ЗЕЛЕН ТОНИК, КОЙТО БАЛАНСИРА ХОРМОНИТЕ И ПОМАГА НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

ДОМАШНА ТОРТА за семейството, със или без повод

Отрицателни натрупвания в дома ви? Неутрализирайте ги чрез магическите свойства на копривата

МАГИЧЕСКИ И БЕЗОТКАЗНИ ТЕХНИКИ за облекчаване на главоболието БЕЗ медикаменти

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Овен

любовен хороскоп за 23 януари 2023

Днес, 23 януари 2023, Овните могат успешно да използват природния чар за свои собствени цели, което не бива да се възприема за егоистично. Влюбете се, смейте се, флиртувайте, очаровайте, правете отстъпки и подписвайте договори! Нека околните представители на противоположния пол извършват подвизи за вас! Хороскопът предвещава: свободните Овни днес могат да се опитат да спечелят всяко непреклонно сърце – шансовете за успех са големи! А, Овенът във връзка определено трябва да изпробва чара си върху любимия човек.

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Телец

любовен хороскоп за 23 януари 2023

Днес Телецът може да се държи по-егоистично от обикновено, дори до степен на хладнокръвна манипулация. Хороскопът предупреждава: играта може да бъде разкрита и тогава няма да има ограничение за възмущението от вашата половинка! В този ден, опитвайки се да постигнете целта си, без да се съобразявате с интересите на партньора, помислете дали си струва да рискувате отношения в името на моментна изгода? Да, днес за Телеца е много трудно да бъде „бял и пухкав“, но ще трябва много да се постарае.

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Близнаци

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Днес Близнаците трябва да бъдат много внимателни с флиртовете, закачките или всичко, което може да се възприеме като такова. Малък комплимент към колега и вече може да сте набелязани в „тормоз“ на работното място, приятелска усмивка към таксиметров шофьор и той вече си мисли, че е получил намек за нещо повече. Хороскопът ви съветва, че дори и самите вие може да бъдете склонни да тълкувате погрешно информацията, получена днес. Дръжте далеч от сърцето в чувството на ревност.

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Рак

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Днес, 23 януари 2023, Ракът може да почувства неочакван пристъп на ревност: усмивката на вашата половинка, насочена към друг, сравняването ви с някого – и готово – вече сте бесни. Хороскопът не изключва днес Ракът да ревнува любимия човек, дори от обичайните му занимания – работа или хоби. Е, вместо да си хабите нервите за притеснения и разправии, по-добре е да докажете, че с вас е по-интересно! Подлудете сродната си душа с неочакван подарък, елегантен тоалет или „неприлично“ предложение!

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Лъв

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Днес Лъвът трябва да излезе от дълбокото гмуркане в себе си и да се огледа: може би чифт любопитни очи го наблюдават с нескрит интерес? Ако това е човек от същия пол като вас, тогава си имате работа със завистлив човек или конкурент. Е, ако днес представител на противоположния пол ви погледне, хороскопът предлага да оставите съмнения: това изобщо не е приятелско участие – става дума за влюбване. Друг е въпросът, дали харесвате своя наблюдател или не. Основното нещо е да се отнасяте към чувствата му с разбиране, за да не ги нараните по невнимание.

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Дева

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Днес Девата ще има изключително делово отношение: дори в отношенията с любимия човек тя е готова да приложи умения за ефективни преговори. Е, хороскопът съветва Девата да яхне вълната и да постави належащи въпроси за обсъждане, от планирането на голяма покупка или дата за сватба до менюто за романтична вечеря. Може би твърде дълго не сте намерили време за обсъждане на най-простите неща: може би половинката ви вече е разлюбила бъркани яйца и паста, а вие упорито ги налагате!

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Везни        

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Днес, според любовен хороскоп за 23 януари 2023, романтичното настроение може да бъде разклатено от битови грижи и проблеми в работата. Злите магьосници, шефовете работохолици или небрежните служители на жилищно-комуналните услуги са в състояние да ви изхабят цялата енергия, така че да нямате достатъчно за любимия човек. Хороскопът предупреждава: ако имате планирана среща за вечерта, тя е под заплаха, обстоятелствата могат да се противопоставят на приятния тет-а-тет. Ако обаче Везните изберат варианта за тихо забавление и успеят да преминат към любовта, тази вечер ще бъде невероятна!

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Скорпион

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Днес никаква интуиция няма да подскаже на Скорпиона какво да очаква от любимия човек. Вашата половинка може да ви удиви, както приятно, така и не много. Хороскопът предлага да приемете първото с ентусиазъм, а второто със стоическа сдържаност. Скорпионът, който е в търсене, днес може да разчита на неочаквано ново запознанство или дори проява на интерес към неговата личност от човек, който отдавна е познат, но през цялото това време не е показвал признаци на съчувствие.

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Стрелец

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Любовният хороскоп отбелязва: днес Стрелецът най-накрая може да узрее, за да вземе важно решение, за избора или посоката на развитие на отношенията. Но е възможно да не намери взаимно разбирателство с любимия човек и всичко това, защото по някаква причина не сметна за необходимо да сподели заключенията си със сродната си душа. Ако избраникът ви не е световноизвестен телепат, то днес непременно обсъдете с него вашите идеи и планове.

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Козирог

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

За един Козирог, който е във връзка, днес е моментът да обсъдите финансовото състояние на двойката. Хороскопът ви съветва в този ден смело да повдигнете темата за оптимизиране на разходите, без да се страхувате да бъдете заклеймени като скъперник или досадник. Този разговор ще помогне да избегнете скандали и недоволство в бъдеще, освен това ще даде възможност за перфектно планиране на почивка, ремонт, ипотека или голяма покупка. Проявил деликатност и постоянство, днес Козирогът ще успее да постигне разбирателство с любимия човек по финансовите въпроси.

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Водолей

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Днес, 23 януари 2023, любовният хороскоп съветва Водолеите да се забавляват с половинката си: денят е най-подходящ за съвместни дейности на открито. Идеалният вариант е да получите някакво ново изживяване, например да отидете на екскурзия до непознато място или да разгледате ресторант с необичайна за вас кухня. Общите впечатления, получени през този ден, ще ви помогнат и с любимия човек ще се преоткриете по нов начин. Е, един самотен Водолей трябва сам да търси приключение – може би днес той ще се срещне с най-интересния представител на противоположния пол!

Любовен хороскоп за 23 януари 2023 Риби

Любовен хороскоп за 23 януари 2023

Днес Рибите може да имат отличен план да спечелят сърцето на своя избраник или да се впуснат в заветното „завинаги щастливо“ с вече спечелен партньор. Ако искате незабавно да започнете да прилагате плана на практика, тогава трябва да бъдете много търпеливи. Звездите на хороскопа твърдят, че основната пречка за успеха в любовните отношения за Рибите в този ден може да бъде тяхната срамежливост и нерешителност. Е, ако нямате достатъчно сила за смела атака, действайте постепенно, стъпка по стъпка, приближавайки се до планираната цел.

Съвети за поставяне на градински мебели върху изкуствена трева

Tagged , ,
на горе